• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ISCH
    ISCH --- ---
    Sysl a syfl je v mým mozku očividně zaměnitelnej... Tak jsem se fakt divila, co to Random chce - RANDOM_NIGHT
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tcháně - to zní zajímavě - potřebuju kafe :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ty jo, to vypadá skvěle, že bych šla ještě na tohle představení? Jako... občas váhám, jestli už to není znak přicházející demence. Naštěstí jsem si vzápětí vzpomněla, že právě na tohle představení jsme koupili vstupenky už v pátek. #dreamfactory
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ATUARFIK: To jsi špatně přečetl, tam je "za podnos".
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Přejídání u nádraží Podbaba"
    Cože? A proč je to ve skupině "Za odnos"?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BERUSKA_CA: to by si tu mikinu mohl oblict jeste misto kalhot...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KAERI: Relaxační nahrávky s tekoucí vodou a žbluňkajícíma kapkama vymysleli sadisti! Někdo to poslouchal když jsem dělal ve sklepě, dostal jsem z toho úplnej psotník, plazil jsem se s uchem u zaizolovaných stoupaček, šmejdil okolo zásobníku, podezřívavě sledoval kotel a přemýšlel, kde se to potento a co s tím budu dělat. Asi po deseti minutách se kapající voda změnila ve zvuky deštného pralesa. :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BERUSKA_CA: Já jako kapsu na fretku. :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUCYA: Znala jsem nekoho, kdo to delal naprosto zamerne a kapucu pouzival coby kapsu na pamlsky. Smala jsem se mu, zeje kun.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    KAERI: já umím takovou skvělou fintu, kterou už jsem několikrát sama sebe vyděsila – oblíct si mikinu s kapucí naopak (jako zády dopředu) a skončit obličejem v té kapuci. Doporučuju.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    A az poridim sbirku desek, dam si jmeno DJ Vanec.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    v tomhle duchu bytostne nesnasim kdyz v telce v serialu nebo ve filmu... vibruje nekomu mobil.
    to bzzzzt bzzzzt bzzzzt u me uz regulerne vyvolava nepodmineny reflex.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KURE: mně teda hned a nepřišlo mi to divný:-) Dneska se vyšlechtí všechno, proč ne zelená myš? :-)))
    KAERI
    KAERI --- ---
    VIDA: Jojo :-) Taky je bezva, když doma protéká záchod a člověk si pro zpestření pustí relaxační nahrávky se zvuky tekoucí vody a diví se, proč ho tak stresujou :-)
    NEI
    NEI --- ---
    Dneska jsem z toho nycu tak zblblá, že jsem málem do pracovního mejlu hodila smajlík.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Záhada vyřešena! Už sem myslela, že mi hrabe, ale když sem slyšela cinkání tramvaje i doma v podzemní garáži, tak mi došlo, že celej den v autě poslouchám nahrávky pořízený v centru Prahy.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: "Cítím se opominut."

NELLAS
    NELLAS --- ---
    NANTHEI: A Steinbeck.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    ELIZHANNAH: a přitom o myších píšou zásadně kočky, to dá rozum.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam