• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Přejídání u nádraží Podbaba"
    Cože? A proč je to ve skupině "Za odnos"?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BERUSKA_CA: to by si tu mikinu mohl oblict jeste misto kalhot...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KAERI: Relaxační nahrávky s tekoucí vodou a žbluňkajícíma kapkama vymysleli sadisti! Někdo to poslouchal když jsem dělal ve sklepě, dostal jsem z toho úplnej psotník, plazil jsem se s uchem u zaizolovaných stoupaček, šmejdil okolo zásobníku, podezřívavě sledoval kotel a přemýšlel, kde se to potento a co s tím budu dělat. Asi po deseti minutách se kapající voda změnila ve zvuky deštného pralesa. :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BERUSKA_CA: Já jako kapsu na fretku. :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUCYA: Znala jsem nekoho, kdo to delal naprosto zamerne a kapucu pouzival coby kapsu na pamlsky. Smala jsem se mu, zeje kun.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    KAERI: já umím takovou skvělou fintu, kterou už jsem několikrát sama sebe vyděsila – oblíct si mikinu s kapucí naopak (jako zády dopředu) a skončit obličejem v té kapuci. Doporučuju.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    A az poridim sbirku desek, dam si jmeno DJ Vanec.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    v tomhle duchu bytostne nesnasim kdyz v telce v serialu nebo ve filmu... vibruje nekomu mobil.
    to bzzzzt bzzzzt bzzzzt u me uz regulerne vyvolava nepodmineny reflex.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KURE: mně teda hned a nepřišlo mi to divný:-) Dneska se vyšlechtí všechno, proč ne zelená myš? :-)))
    KAERI
    KAERI --- ---
    VIDA: Jojo :-) Taky je bezva, když doma protéká záchod a člověk si pro zpestření pustí relaxační nahrávky se zvuky tekoucí vody a diví se, proč ho tak stresujou :-)
    NEI
    NEI --- ---
    Dneska jsem z toho nycu tak zblblá, že jsem málem do pracovního mejlu hodila smajlík.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Záhada vyřešena! Už sem myslela, že mi hrabe, ale když sem slyšela cinkání tramvaje i doma v podzemní garáži, tak mi došlo, že celej den v autě poslouchám nahrávky pořízený v centru Prahy.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: "Cítím se opominut."

NELLAS
    NELLAS --- ---
    NANTHEI: A Steinbeck.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    ELIZHANNAH: a přitom o myších píšou zásadně kočky, to dá rozum.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ATUARFIK: až teď jsem si všimla, že tam je E! Jak čtu o myších, je mi jasné, že o nich musí psát jedině PLCH.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Čtu to zatím jen tady a říkám si, jestli ty chudinka někdo barví nebo co...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    AXTHEB: KURE: Ono moc nepomohlo ani to, že po přečtení příspěvku můj mozek usoudil, že autor je PLCH.
    KURE
    KURE --- ---
    ATUARFIK: mě vubec nenapadlo že by mohl myslet zvířata :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam