• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ERRTU: Občas mám tendence dělat do s ledničkou a se špajzem.
    Kouknu se do ledničky. Zamyšleně hledím z okna. Kouknu se do ledničky. Pořád stejné nic. Hm.
    Pak to párkrát udělám se špajzem a nakonec si zase dám suchary, protože ty moc neubejvaj. Raději bych si dal sušenky, ale ty jsem si nekoupil, abych je nežral, což ve tři znělo jako skvělé rozhodnutí, ale teď je půlnoc a mám žravou:D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ERRTU: Tu a tam, když mám pročtený nyx na počítači, podívám se, co je nového v tom malém na telefonu…
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    pokaždý když si projdu co je na nyxu nového, zavřu okno s nyxem, otevřu si nové okno a jdu se podívat co je nového na nyxu, tak úplně slyším ty rolničky na čepicy...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Čtu inzerát v grafické skupině na FB a říkám si, jestli už je situace tak špatná, že hledají popeláře mezi grafiky... tak né popelář, ale polepář, to začíná dávat smysl :D

Hezký den,
    není tu prosím nějaký polepář/wrapper z Ostravy a okolí (nebo někdo, kdo k tomu má blízko a rád by se to naučil), který hledá stabilní práci na full time?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Všechny kočky jsou neko-shinobi :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    aktuální přeřek školitele:
    "tohle je klasická Šurikenova kočka..."

what? jestli existuje kočka-shinobi, tak jsme všichni ztraceni!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HRAFNAIN: vykrádaj mi příspěvky! :-)
    [TRISSIE @ Mozkové errory renewed]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    JAJITA: to teď říkal někdo v rádiu, že má tachometr digitální, a divil se, že rychlost jízdy je menší než venkovní teplota
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Otevřu teď mobil a vidím 28, asi 3 vteřiny se raduji, že se začalo ochlazovat. Pak mi došlo, že je to dnešní datum :(
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    právě jsem se málem pos...děsem! shodou okolností jsem naštěstí byla zrovna v koupelně. Máme plechovou střechu a tak v teple různě praská a natahuje se - dělá to takové zvláštní rány, což hosty děsí, ale my jsme na to zvyklí. Dneska ale slyším takový nezvyklý mocný praskání - jako kdyby kus té střechy nějak spadl...jednou, podruhé...to už jsem začala mírně panikařit. Naštěstí se zpocený mozek probral a vyslal mi informaci, že jsem dala prát prádlo zvuk není slyšet zvenku ale zevnitř - pračka přemele hodně vody a prádla na ruční praní.
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Demence mě stála 2,5k, jelikož jsem si zapomněla odhlásit členství na jedné fitness appce, kterou uz pár měsíců nepoužívám. Debil su. Původně teda 5k na rok, což teda je oproti minulému roku dost. Nezbylo mi než srdceryvný liebesbrief na support do Německa poslati. I ustrnulo se germánské srdce jejich a nabídli mi zpět 50 %. Tak na Němce dobrý a vzala jsem to.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JIMMMY: nemel jsem s ni tu druhou svetovou brat tak do hloubky a s takovym nadsenim, fakt me nenapadlo ze zacne obsazovat pohranici, omlouvam se....
    JIMMMY
    JIMMMY --- ---
    ERRTU: dcera je krakonos? Nevezme si k tomu pulku sumavy?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Jasně jsem rozuměl dceři že si jde do školy pro vysočinu...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Právě jsem několik minut pobíhal v lehký panice po kuchyni a hledal víčko k lahvi. K Nalgene, tý, co má víčko napevno přidělaný a používám ji prakticky denně po mnoho let.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ERRTU: odnesla bych ho o patro vejs :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    QUANTI: Jo, taky jsme předevčírem viděli Spasitele :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Astrofágy? ;)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Moderní svět by nemohl fungovat bez bakterií, které dokáží akumulovat energii.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TANKIE_: je vedro! já včera zapomněla, že jsem dala nahřívat olej na rýži, a šla si ven povídat s návštěvou.

no naštěstí jsem se vrátila ve chvíli, kdy na vyřešení stačilo hodinu větrat a deset minut drbat hrnec.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SEDELAVLOKALE: je to rozhodně řešení neb druhou várku jsem položila na plyn, avšak neškrtla. Mam svůj den.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam