• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MARKYSHA: to nepovazuju za error, proc bych si mela pamatovat cizi lidi, ze jo, ty me nezajimaj :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ELIZHANNAH: já, když měla psy, tak jsem si pamatovala jen ty cizí psy, jejich pány a bez psa jsem je nepoznala:-)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    DOCKINEZ: Co používáš teď?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    krom zvířat je taky možný se rozplývat nad cizíma malejma dětma.
    jsem se takhle jednou rozplývala nad opravdu roztomilou kudrnatou holčičkou ve výtahu v nákupním centru... a ani jsem si nevšimla, že je v tom výtahu se svým tatínkem, mým spolužákem z gymplu :-)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    ELIZHANNAH: já je i poznávám dřív.
    Ten pes vypadá úplně stejně, jako Zuzanka… zaostří na pána… jé ahoj Pepo, co tady děláš?
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NELLAS: Jestli ono to nebude taky tím, že zvířata na rozdíl od lidí je okukovat povoleno :) Mám to dost podobně totiž. Např. festivalem minerálů mě provedl malý psík, který se nesl paničce v tašce a také okukoval kameny. Tak koukám, hm, psík kousek přede mnou, ejhle, jak ho zajímají ty ametysty, zvědavec jeden! A pak byl psík zase kousek přede mnou a tentokrát se díval na perly a tak pořád dál a dál :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELIZHANNAH: A to já úplně běžně na výletě vím, že jsem někoho už potkala, protože si všimnu psa :D
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    ATUARFIK: taky jsem si hned představila Sharkie, jak drží papoušky a vyhrožuje: "mám papoušky a nebojím se je použít!"
    ILTU
    ILTU --- ---
    ELIZHANNAH: Potkávané psy zdravím normálně "Ahoj, pse." Páníčci to berou veskrze sportovně
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NELLAS: Joo, to taky někdy mívám, že si všímám něčího zvířete dřív/víc než toho člověka samotnýho :) Výborný je to například, když se jde člověk projít po zahradě, tam za plotem na něj zvědavě kouká slepice, tak ji pozdravím "Jé, ahoj slepice"... no a o pár metrů dál je sousedka, takže dodám "Ehm, dobrý den", aby se necítila oslovena tím prvním, co jsem řekla.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Nene, já už nemusím :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: Nellas přijde a poznamená, že "kým, čím" je pád sedmý za 3... 2... 1... :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ATUARFIK: Ale to by slo, hrozit nimi, ze ich niekomu dam zase na prazdniny. :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SHARKIE: Chápala jsem ty papoušky jako 6.pád (hrozit kým čím) a představila jsem si rozlícenou Sharkie, jak místo pěstí někomu šermuje pod nosem papouškem.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: To chce vacsiu nadobu :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Aktuálne stačí ich do tej vody strčiť :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Asi by som mala prestat hrozit papagajom, ze z nich spravim vyvar. :) Dnes som im cerstvu vodu miesto do spalne odniesla do kuchyne, kde som sa s nou na dost dlho zasekla a rozmyslala, co tam vlastne hladam.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Včera jsem šla po ulici a viděla paní, jak odchytává bránící se kočku a bere si ji dovnitř. Když viděla, že koukáme, tak mi přišlo, že nám tu kočku ještě ukázala. Tak jsem kočce s širokým úsměvem zamávala (a dodala ahooooj). Paní mi rozpačitě zamávala zpátky :D
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    LAMIE: To je jak kdyz jsem v dotazniku na darování krve prohodila Zodac s Prozacem a nechapala, kde doktorka vzala, ze trpim depresi, kdyz to mam na kasel. ... 😀
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Takovej ten pocit, kdyžtak několikrát zkontroluješ, že powerbanku i kabel máš, abys u cíle zjistil, že telefon zůstal doma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam