• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIRITMEDITATORExistuje nahrazka masa? Nebo maso je nahrazka jidla(hmota)? Aneb jedl by nekdo maso nijak neupravovany, cerstve uloveny?
    OTZ
    OTZ --- ---
    RAINBOF: ja nemam co obhajovat, to vy masozrouti porad potrebujete nejaky dukazy abyste bez masa nahodou neumreli. me je to docela jedno, pokud neco chces, tak si to najdi.

    Kdyz narazis na rasismus, vis co je to speciesismus? tim me fakt dostanes teda..nasrat ve smyslu ze uz me nebavi s tebou a tobe podobnymi ztracet cas, ne ze bych mel potrebu te mlatit, sam si skodis dost. bohuzel nejen sobe. koncim.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OTZ: zadnejma novinkama neargumentuju. napsal jsem ti to jako sarkasmus k prazdnosti tveho tvrzeni (proto novinky ktere jsou takovymi vecmi nasyceny).

    Placa se tu na zaklade " obecne znamych pravd" pokud chces neco obhajovat jsi to ty kdo ma mit argumenty pokud ti nekdo oponuje. pokud je nemas placas naprazdno. tot cele.

    Nasrat ? hm to je velmi zivocisny argument. Nepujdes mi ty nebo DOCENT nakonec dat prknem protoze proste bez kecu neprijmu vase dogma ? ... kde jsem tohle naposled videl ... už vim rasismus. Jak podobné že ?

    baví mne představa války založené na stravovacích návycích.


    OTZ
    OTZ --- ---
    RAINBOF: a ty nemas google? kdo chce, tak si tu informaci najde, myslim ze je parkrat zminovana i v tom vedlejsim auditku. staci nebejt linej, ale to co cekat u masozrouta zejo (rejp). si k tomu dojdi sam, nikdo neni povinnej ti poskytovat informace, navic pokud argumetujes novinkama. to proste nasrat, sorry.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ECLECTICA: ale jo o tom zadna. jen to neni argument k nicemu.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    RAINBOF:
    ICEMAN8241:

    na druhou stranu, připadá mi to stejné, jako kdyby se někdo, kdo využívá služeb společnic, čílil, že někdo řekne, že "chodí za kurvama".
    Jezení masa je jezení usmrcených zvířat, deal with it.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ICEMAN8241: navic v tom clanku (ja nevim zda jsi to cetl) takova studie neni. jsou tam zastupna temata ze kterych autorka soucitně dělá závěry. ona zmiňovaná studie tam není. a po té se pídím.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    ICEMAN8241: Je fakt že přebírám jejich slovník, ale myslím si že nechtějí nic pochopit, jen rýpou. Jako tenhle blbec: http://www.prochlapa.cz/5-duvodu-proc-nebyt-vegetarian.html Ovšem hozená rukavice od Honzy Müllera autorovi asi zaklapla ústa :) (kdo neví o co jde: http://www.vegan-fighter.com/novinky/100-000-kc-autorovi-objevneho-textu-proti-vegetarianstvi.html)
    SKRU
    SKRU --- ---
    ICEMAN8241: aby si se z toho utisku nezhroutil
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    DOCENT: OT: Přesně takovým vystupováním přikládáš pod kotel nepochopení pro vegetariány. Je to stejné, jako když se v bulváru propaguje hysterický gay - medvědí služba celé komunitě. Nediv se pak, když ti někdo odpoví stejným způsobem, protože má toho povyšování dost.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RAINBOF: OTZ sem hodil citaci z blogu (vandrovcova...), ty jsi mu podstrčil že se odvolává na nějaké studie. Mohl jsi použít třeba google (a našel si stanoviska třeba Světové zdravotnické organizace nebo Americké dietetické asociace), ale raději sis rejpnul, vytáhnul jako zdroj novinky - tak se ptám stejnou otázkou. Nevim co na nežraní mrtvol je agresivního? Nebo ti přijde výraz žraní moc vulgární? Jo pardon, sluníčkoví masožrouti neradi slyší že je maso z mrtvoly.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DOCENT:

    no a proc se ptas me ? odpovidas na otazku otazkou me nezajima tvuj agresivni nazor. Ptal jsem se (a to jeste ne tebe) na cem je oprene to vase tvrzeni ta zminovana studie.

    OTZ zminil jako argument studii na tu ja se ptam. protoze to je dobry argument existuje-li takova "moderni medicinska studie dokazujici ze...". Misto toho se tu dozvidam co ty si o tom myslis. Hadky plky vaha: tebou zminovane deniky.

    ---

    Kdyby jste nekdo odkaz na takovou studii mel, poslete mi ho do posty.

    Nechci tu vsak s vami diskutovat na teto urovni kde argumentem proti je slovni spojeni "žrát mrtvoly" či jiné vzletné nadávání non-vegetarianum

    mejte se dobre.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RAINBOF: Já se ptám proč si někdo myslí že musí žrát mrtvoly, jestli to je kvuli nějakému článku z Šípu, Maximu, babička to říkala nebo jim to koza pískla?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DOCENT: bez emocí prosím. ptal jsem se na citovanou citaci ne na slaboduchý výlev.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RAINBOF: A nějaké studie proč je potřeba žrát mrtvoly? Bílkoviny, kolagen, B12 trumfne soja, lněné semínko a energiťáky. Něco dalšího kromě pocitu vítěztví nad stejkem na grilu?
    OTZ
    OTZ --- ---
    tak urcite..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OTZ:
    a nebo co pisou na novinkach :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    RAINBOF: tak jo, treba cinska studie nebo doporuceni WHO.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OTZ: ne ale odvolavas se na nej. proto se ptam.
    OTZ
    OTZ --- ---
    RAINBOF: napsal jsem ten clanek snad ja?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OTZ:
    na kteréže to studie se odvoláváš ? odkaž se na dvě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam