• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMIKSONY: Aby ořechy střásané z ořešáku zůstaly zaostřené
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    Mimochodem - PS4 opět skladem, pokud někdo sháníte, ozvěte se...

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Tohle mi udelalo velkou radost, Xperia Z2 ma pry dostat IGZO display. Doufam ze je to pravda, byl by z toho krasny darek pro manzelku. Do Ultra 2 bych tez poprosil IGZO :-)

    Xperia Z2 Leaked Specifications With IGZO Display - Android Panel
    http://www.androidpanel.com/xperia-z2-leaked/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GLUMIK: Kdyz na to tak koukam, tak RX1 ma zavit pro soft release button a A7 nema. Je to sice blbustka, ale mam asi 4 ruzne barvy buttonku a fakt me to bavi. Doufam ze nastupci bude delat design clovek co mel na starosti RX1, tehle detailu je skoda.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    :
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GLUMIK: Mel jsem Sony RX1 (prodal jsem to po nejake dobe, byl to nejlepsi fotak jaky mi kdy prosel rukama, ale jen 35mm bylo pro me az moc hardcore). Na tohle jsem cekal asi od Nex-5. Nekoupil jsem si to. Proc? Protoze to neni hezky, dokonce je to az osklivy, takze jsem si koupil Fujifilm X-E1. Udelejte to hezky, dejte aperture ring zpatky na objektiv jako to ma RX1 (a Fujifilm) a koupim si to. Mate asi nejlepsi technologii vubec, mate slusny marketing, umite udelat kvalitni objektivy (viz treba ta RX1) ale alespon pro me to zabiji design.

    Sony RX100 je alespon natolik lepsi nez vsechno ostatni v kategorii fotaku do kapsy, ze ac je oskliva (treba proti Fujifilm X20), tak neslo odolat a koupil jsem si ji.
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    Tak zanedbali jsme novinky, popojedem..)

    ILCE-7R - plnoformátový digitální fotoaparát s výměnnými objektivy a s Full-frame Exmor 36,4 MPx čipem. Jedná se o v současnosti nejtenčí plnoformátové tělo, nabízí vynikající ergonomii a opravdu skvěle "sedne" do ruky. Na snímku osazen kýženým sklem SEL35F28Z. IMHO dobrá práce Sony.



    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    Zdar v roce 2014! Ať je celý v segmentu ESPRIT :)


    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    WOODMAKER: ok diky
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    CHILDINTIME: jako třeba GLUMIK pracuje v Brněnským v Olympii a tam vyloženě dávají přednost lidem, co je měli objednaný předem a domluva s nima rozhodně je.

    SonyCenter Olympia
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    WOODMAKER: nevis kdo primo? shanim sony vaio mulflip 15a SV-F15N1S2ES potrebuju to do vanoc, mam ho predobjednanej snad vsude, do sony center volam asi tak kazdej den, mel bych ho mit rezervovanej, ale vzdycky se akorat dozvim ze nejakej prisel a hned byl pryc (ale me vedet nedaji omg).
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    CHILDINTIME: pár lidí tady je prodává přímo v SonyCentrech
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    pracuje tu nekdo v sony?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    High Tech Pumpkin Carving - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=L8A32zC2Zgw
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Po čtrnácti dnech života, co ani nebyl život s malým Samsungem jsem se konečně mohl vrátit ke svému věrnému druhovi Sony Ericssonu W960i :-). Já na tom korejci nebyl schopnej ani pořádně SMSku napsat .(.
    KROJC
    KROJC --- ---
    GLUMIK: Dík.
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    KROJC: Ahoj, mluvil jsem přímo s technikem na autorizovaným servisu, a laser se u MDS-JE510 ještě vyměnit dá, i s prací by to mělo vyjít do 2500,- Kč.

    BLAMI
    BLAMI --- ---
    LAUNCHER: taky ji mam. co se tyce designu, musim souhlasit ze nekdy je min uplne nejvic (na to jsou v sony experti :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Prikoupena Sony CP-F2LSA, 7000mAh externi baterie. Potrebuji to na dlouhe lety. Prvni externi baterie, ktera mi neprijde hrozne moc oskliva. Je to placate - vejde se to v pohode do kapsy. Dodavaji k tomu 2.1A nabijecku (v zivote jsem nevidel nabijecku pres 2A), takze predpokladam ze se to bude velmi rychle dobijet.

    KROJC
    KROJC --- ---

    Zdravim.Mám tři Sony MDS-JE510 z plzeňskýho rozhlasu a funguje už pouze jedna.Tuší někdo na kolik vyjde výměna laseru?Dík.
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    LAUNCHER: Je to zajimavy. Taky jsem si toho vsiml. Koupil jsem si v japonsku ZR LTE a ta ma displej o kus hezci nez Z.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam