after after shave report:
- po dvou měsících už nevidím nijak zásadní časový a "pozornostně náročnostní" rozdíl, mezi použitím bagru a jednorázovky (ze začátku to byla fakt piplačka, ale už nad tím vlastně ani moc nepřemejšlím a holím, jak jsem byla zvyklá - autopilot na 100%)
- není pravda, že na holenou partii musí mít člověk dobrý výhled, aby se nepořezal .. bezpečné je to všude (úhel neúhel)
- vůbec mám pocit, že se říznu úplně minimálně (oproti jednorázovkám)
- za dva měsíce jsem "spotřebovala" přesně dvě žiletky (v jednom balení za 20,- je žiletek pět) a vyměňovala jsem je jenom z pohodlnosti - lehce se ztupily - nicméně po nějaké rzi ani vidu ani slechu - teoreticky by se to dalo natáhnout ještě víc .. což je asi největší jackpot
ad břity a skladování: bagr po holení rozdělám, opláchnu a usuším všechny části - skladuju žiletku mimo a barg smontovaný s povoleným šroubem - aby nebyl nadoraz .. občas máznu žiletku kokosákem a vesele jsem už před měsícem zahodila poslední jednorázovku a v životě už si tu blbost nekoupím .. kdo váhá, ať se na to vykašle a směle se vykašle na plastová holítka a výměnné hlavice břitů :)