Je to na urovni toho, kdyz ma clovek nabeh na chripku jde do lekarny a rekne ze chce neco na chripku. Samozrejme by bylo nelepsi zajit si k doktorovy nechat si udelat odber krve, vytery poradit se jak posilit imunitu...
Vezmu si svuj priprad a pouziti KT: V nedeli jsem bezel 20km v relativni zime a studenym vetru pouze v sortkach, v pondeli jsem absolvoval 12km s 5km v tempu 3:50 zase v sortkach. Po 5km rychlim useku me zaclo pichat pod kolenem, bolest se zvetsovala a byla ke konci uz dost neprijemna. Vecer jsem si to namazal hrejivkou, predpokladal jsem ze je to s toho ze mi prochladnul kloub, v utery rano jsem bezel 10km volne v sebehu to pichalo, vecer jsem si dal 12km kros v technictejcich pasazich to bylo citit docela dost. Vecer jsem si to nechal podle navodu na YT prelepit. Streda rano 10km, uplne minimalne jsem to citil v sebehu. Vecer jsem si to prelepil podruhe a dneska to necititim vubec. Verim ze by mi pomohla i ta hrejivka, ale treba by to trvalo delsi dobu. Ted zkusim KT pouzit na kotnik, zacatkem cervna jsem si udelal hodne lehkej vyron kotniku. Dal jsem tomu klid, vsechno bylo v poradku. Citim ale furt pichani pri nebo po vetsi zatezi v narocnym terenu a taky obcas brzo rano, kdy je kotnik jeste tuhej.