• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAMAHLVýklad snů
    YEMANJA
    YEMANJA --- ---
    YUUKI_23: moc krásný sen, připomněl mi pocitem různý jiný sny, ve kterých jsem se něco naučila/něco získala-jen tím že se zdály, bez ohledu na interpretaci... a jinak napadlo tě vyprávět ten sen právě tomu českýmu šamanovi?
    YUUKI_23
    YUUKI_23 --- ---
    Ahoj, zdal se mi sen, kterej ...no wow. Prosim o vyklad. Poznamka - nejak mi to celkove zapada do veci, co se mi posledni dobou dejou, ale neromumim, co mi chce sen rici.

    Byl jsem v pralese s nejakou skupinou a byla tam plosina, na kterou jsme vylezli. A uvideli jsme - coz driv kvuli hustymu porustu dole neslo - prales v jeho prostornosti a krase. Pred nami se skvely mohutne kmeny plne zivota, jako strop katedraly se nad nimi klenuly kosate koruny a daleko pred nami zarila rada jakyhsi starsich pralesa v psychedelickych barvach. Byli jako kralove dzungle. Centrala lesoveho internetu. Najednou jsme se vznesli a leteli dzungli k nim. Bylo to neuveritelne nadherne. Proleteli jsme kolem nich, mihli se jeste skrz nekolik porostu, stromu a kopcu a najednou se pred nami objevila ruina staryho spanelskyho kostelika uprostred pralesa. Siroko daleko nikde nic, jen stromy. Rikali tomu mistu “el Campo” a byl tam jeden vytecny cesky ayahuaskovy saman, a dalsi dva (myslim) lidi. Jeden z nich byl myslim taky cech. Davali to tam do poradku. Bylo to neco jako bajna osada/centum/hnuti/komunita. Kolem kostelika bylo par budov ze slamy a dreva. A hlavni budovu jsme museli obejit celou dokola po smeru hodinovych rucicek a potom jsme vesli do dveri. Kdyz jsme to obchazeli. Vsichni jsme breceli. Kazdy kdo tam kdy prisel, brecel. Bylo to misto posvatne, a kazdy tam byl pozvany/vitany ale spousta lidi o tom nevedela. Ptal jsem se Xxx yyyy- pro me hodne specialniho cloveka, jestli uz tam byla. Rikala ze tam pujde a potom mi povedela, ze tam taky byla a taky brecela. Potom jsem si po probuzeni uvedomil, ze se mi to uz zdalo po druhy (ale nevim kdy). Byla jeste noc a ja sel na Facebook a uvidel jsem clanek o magii pismenech 3,6 a devet. Hned Po precteni clanku jsem uvidel dalsi prispevek na Facebooku - fotku toho ceskyho samana v “samansky vystroji” a cas na hodinach ukazoval presne 4:44 rano. Jako wow. A vlastne ho skoro vubec neznam. Byl jsem u nej jen jednou na ceremonii v ekvadoru a vlastne jsme spolu ani nemluvili. Nejake napady? Diky!
    UNFORGIVEN
    UNFORGIVEN --- ---
    Kdyby měl někdo nějaký tip: Jsem v hotelu s nějakým starším chlapem (v reálu jej určitě neznám), který má na zadech batoh, je postřelenej a kymácí se jakoby. Recepční mi říká, že za dva pokoje budu platit 14 nebo 17 tisíc za noc, teď nevím, ale myslím, že 17. Říkám jí, že to se asi zbláznila (i když ty peníze mám), a nezaplatím. Trochu mě to štve, ale nic tragickýho. Otočím se, řeknu „kumpánovi“, že jdem hledat jiný bydlení, ale po cestě z hotelu mi dochází, že to možná nebude až tak jednoduchý…

    Už několikrát jsem ve snu platil (zpravidla podobně nesmyslně vysoké částky – jednou jsem i s úsměvem posílal své bývalé kufr narvaný penězma atd.). Zároveň se mi asi před pěti lety zdálo, že sem platil v hotelu své šéfové po tom, co jsem dal výpověď a splňovalo to tehdy výklad dle medo snáře - ukončení ucelené životní etapy. To by (dost možná) sedělo i na mou aktuální situaci, ale … já tentokrát nezaplatil a odešel (navíc s postřeleným kumpánem), a fakt netuším, jak si to vyložit, resp. možná tuším, ale rád bych nezaujatý tip.

    Chápu, že už to tu je skoro mý soukromý auditko, ale já fakt nemůžu jinak a vrtá mi to hlavou...
    YUUKI_23
    YUUKI_23 --- ---
    UNFORGIVEN: Kuk na odpoved —„
    YUUKI_23
    YUUKI_23 --- ---
    Mel jsem malicko podobnou vizi hadu na aje. Bylo mi receno ze had (kdyz neublizuje), je dobry znameni. Je to slozka tvy mozna stale jeste nevedomy osobnosti, sila, ktera se probouzi. Je to pomocnik. Hyckej si je, hrej si hada na prsou.
    UNFORGIVEN
    UNFORGIVEN --- ---
    Zdálo se mi o světle/sytě zeleném hadovi... nebyl nijak agresivní, přesto určitý strach byl ve snu přítomen, ale had se jen tak odpočinkově pohyboval jakoby nic ze strany na stranu evidentně bez úmyslu mi ublížit...spíš jakoby mi dával najevo, že by chtěl, abych se k němu choval s určitou úctou a měl jej rád...

    barva zelené byla až zarážející, né úplně jednoduše popsatelná, jakoby světlá ale zároveň nesmírně výrazná...

    někdo nějaká idea? :)

    EDIT: Tak dneska (o pár dní později) už se mi zdálo, že sem chovatelem (opět takto zvláštně zelených) hadů a mám jich asi pět. A jeden z nich, který se mi pořád proplétá kolem těla, roste nejvíce. (Zároveň se po bytě občas pohybuje maličká opice.)
    PANKOVICE
    PANKOVICE --- ---
    Ahoj mela jsrm dnes v noci zvlastni sen.... Sla jsem po ulici s mym braskou a zrovna u nas na vesnici slunny den byl policejni zasah.policie byla cela zamaskovana,pod helmou cernota,byla to mimozenska policie,ty stvury meli dvou metrovy postavy a mlatili pankace obuskama mezi nimi byl i starec,ktereho poslali k zemi.potrebovala jsem brasku dostat do bezpeci,nejak jsme to probehli k mame,ta sedela doma sfetovana a lepila pro mne stul a dala mi precist sms od meho byvaleho,ze se omlouva ale musel zmizet driv nez by ho pohltila civilizace.pak mi bylo sdeleno ze v mym pokojiku je koupena nova trouba abych neprekazela v kuchyni s varenim.
    UNFORGIVEN
    UNFORGIVEN --- ---
    RAINBOF: Moc děkuju za rozbor a odpovídám sice pozdě, ale přece :)

    - introvertni cast tve povahy touzi po plnohodnotnem vztahu, manzelstvi a detech ale mas strach ze nezvladnes mit rodinu. navenek zrejme ale mas postoj single cloveka. // toto to asi shrnuje celé dokonale a do puntíku, stejně jako názor zuulluu, se kterou sem už výklad nějak probral:)

    - mixujes praci se soukromym zivotem. hledas pratele v praci. prace je pro tebe dulezita. mozna ze ta mluvci je nejak dulezita // mixování práce se soukromím je něco, čemu bych se právě rád vyhnul, ale „přirozeně“ je mi to vlastní hledat si mezi kolegy kamarády, na což sem už nezřídka doplatil. Tak bych řekl, že uhození na hlavičku z tvojí strany

    Rad by jsi si vyrobil nejaky soukromy zivot. netrpis altruismem ? // Rád bych si „vyrobil“ nějaký soukromý život...to je asi dost možná správná interpretace. Druhou věc nedokážu posoudit.

    Jdu intuitivně ke dveřím domu, otevřu je, a tam stojí moje „přítelkyně“ a u nohou se jí krčí dítě, evidentně chápe vše, co mi říkala předchozí dívka, a proto mlčí, nejde dovnitř, a čeká, co jí řeknu.
    - protoze jsi to ty. predstavujes si nekoho kdo s tebou bude sdilet stejny konicky. // Toto se přiznám sem asi úplně nepochopil:)

    Beze slov jí nějakou telepatií/myšlenkou říkám, ať se projde někde po okolí, že za chvilku půjdu ven jí najít.
    - jsi ochoten pro to neco udelat. (nevis kam pujde) // Toto by mě nenapadlo, ale asi jo

    Myju si zuby, oblíkám si kabát, který zničehonic zčervená, usmívám se nad tím.
    - na zmeny se tesis a vkladas v to velke nadeje. // Hmm... asi jo.

    Jdu ven přes sklep nějakým naprosto super tajným východem, a když vyjdu, běží za mnou dvě děti mé přítelkyně a napřahují ruce k obětí jakoby mě už nějak znaly.
    - potreba se sverit // hm... asi neumím úplně objektivně posoudit, obecně se prakticky nesvěřuju.

    - nejistota, stud za nejakou vlastni muzskou vlastnost. mozna jsi materialista kterymu to vadi. // materialismus poslední dobou trošičku řeším, to je fakt asi.

    - co pro tebe italska povaha znamena. nespolehlivost ? mozna se bojis sporu protoze je neumis ustat. // Spory nemám rád, pokud jsem ve „slabší“ pozici, resp. pokud v nich nejsem v „suverenní pozici“ vyloženě.

    Všude po polích táhnout vojáci, dokonce i v „kavárně“ jsou na zdech fotky vojáků a vojáci nakukují i přes okno dovnitř.
    - konkurence, strach o rodinu, mozna strach z toho ze neco nestihnes. // strach z toho, že něco nestihneš – enormously big, takže opět hřebíčkem na hlavičku:)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    UNFORGIVEN:

    jeste me napadl rozbor par casti. ale vis jak tohle je hra s abstrakci.


    Zdál se mi dneska hrozně zvláštní sen. Zdají se mi často, ale už takhle to tu tapetuju asi nejvíc, ale tentokrát bych chtěl když tak opět poprosit o názor:)

    - dneska lidi jedou youtube a tlachaj na fb uz moc nectou :)

    Byl jsem ve velkém domě svých prarodičů, kde byli všichni lidé z mojí práce + pár dalších lidí „z oboru“, byla to „kancelář“, kde všichni pracovali. Najednou za mnou přišla holka a říká mi:

    - mixujes praci se soukromym zivotem. hledas pratele v praci. prace je pro tebe dulezita. mozna ze ta mluvci je nejak dulezita.ĺ

    „Máš přítelkyni (ve skutečnosti nemám), tvoje přítelkyně na tebe čeká a ozve se ti, ti lidi tady, ti tě buď mají rádi, nebo nemají rádi, ať už se tváří jakkoliv, je to jedno, tvůj jediný úkol je, abys před nimi i před ostatními skryl svůj vztah, aby se ho nemohl nikdo dotknout nebo ho jakkoliv narušit. Na tom, jak moc se ti to povede, závisí, jak moc budeš šťastný, a toto je jediný způsob, jak můžeš být šťastný, ostatní není důležité.“
    -
    Rad by jsi si vyrobil nejaky soukromy zivot. netrpis altruismem ?

    Jdu intuitivně ke dveřím domu, otevřu je, a tam stojí moje „přítelkyně“ a u nohou se jí krčí dítě, evidentně chápe vše, co mi říkala předchozí dívka, a proto mlčí, nejde dovnitř, a čeká, co jí řeknu.
    - protoze jsi to ty. predstavujes si nekoho kdo s tebou bude sdilet stejny konicky.

    Beze slov jí nějakou telepatií/myšlenkou říkám, ať se projde někde po okolí, že za chvilku půjdu ven jí najít.
    - jsi ochoten pro to neco udelat. (nevis kam pujde)

    Když zavírám dveře, mám silný pocit, že někdo uvnitř jejich vrznutí slyšel a zajímá ho, co se děje, ale nakonec to nechává plout.
    - to vypada na nejakou beznadej a stereotyp.

    Myju si zuby, oblíkám si kabát, který zničehonic zčervená, usmívám se nad tím.
    - na zmeny se tesis a vkladas v to velke nadeje.

    Jdu ven přes sklep nějakým naprosto super tajným východem, a když vyjdu, běží za mnou dvě děti mé přítelkyně a napřahují ruce k obětí jakoby mě už nějak znaly.
    - potreba se sverit

    Holčičku beru do náruče, je milá, ale najednou mi začne vyčítat některé mé postoje ve vztazích, zamýšlím se a říkám si, že má pravdu.
    - nevim :)

    Nemám pocit, že bych byl jejich otec, ale nevím. „Přítelkyně“ nikde. Holčička se mě v jednu chvíli zeptá, jestli jsem s nimi kvůli penězům.
    - nejistota, stud za nejakou vlastni muzskou vlastnost. mozna jsi materialista kterymu to vadi.

    Čekám s nimi ve vesnické „kavárně“, kde si projíždím její mobil a zjišťuju, že „Přítelkyně“ je zřejmě z části italka.
    - co pro tebe italska povaha znamena. nespolehlivost ? mozna se bojis sporu protoze je neumis ustat.

    O kluka se stará můj bratr, zatímco já si povídám s holčičkou a držím jí v náručí. Říkám jí, že mám jedno procento baterie a že už se mi „Přítelkyně“ brzo nebude moct ani dovolat.
    - zalezi co jsi u toho citil strach panika beznadej klid pohoda.

    Všude po polích táhnout vojáci, dokonce i v „kavárně“ jsou na zdech fotky vojáků a vojáci nakukují i přes okno dovnitř.
    - konkurence, strach o rodinu, mozna strach z toho ze neco nestihnes.

    …pak se bohužel nepřirozeně (telefonát) probudím…

    Někdo nějaký (naprosto jakýkoliv) nápad/tip/idea? :) Díky moc.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    UNFORGIVEN: pritelkyne te podvadi a tvuj kosmicky pruvodce se ti to snazi rict, klasika.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    UNFORGIVEN:
    strach z toho ze zadny vztah ktery navazujes neni takovy jako byl ten prvni "opravdovy" zrejme stale potkavas ci nejak znas cloveka ktery ten vztah rozbil.

    introvertni cast tve povahy touzi po plnohodnotnem vztahu, manzelstvi a detech ale mas strach ze nezvladnes mit rodinu. navenek zrejme ale mas postoj single cloveka.
    UNFORGIVEN
    UNFORGIVEN --- ---
    Zdál se mi dneska hrozně zvláštní sen. Zdají se mi často, ale už takhle to tu tapetuju asi nejvíc, ale tentokrát bych chtěl když tak opět poprosit o názor:)

    Byl jsem ve velkém domě svých prarodičů, kde byli všichni lidé z mojí práce + pár dalších lidí „z oboru“, byla to „kancelář“, kde všichni pracovali. Najednou za mnou přišla holka a říká mi:

    „Máš přítelkyni (ve skutečnosti nemám), tvoje přítelkyně na tebe čeká a ozve se ti, ti lidi tady, ti tě buď mají rádi, nebo nemají rádi, ať už se tváří jakkoliv, je to jedno, tvůj jediný úkol je, abys před nimi i před ostatními skryl svůj vztah, aby se ho nemohl nikdo dotknout nebo ho jakkoliv narušit. Na tom, jak moc se ti to povede, závisí, jak moc budeš šťastný, a toto je jediný způsob, jak můžeš být šťastný, ostatní není důležité.“

    Jdu intuitivně ke dveřím domu, otevřu je, a tam stojí moje „přítelkyně“ a u nohou se jí krčí dítě, evidentně chápe vše, co mi říkala předchozí dívka, a proto mlčí, nejde dovnitř, a čeká, co jí řeknu. Beze slov jí nějakou telepatií/myšlenkou říkám, ať se projde někde po okolí, že za chvilku půjdu ven jí najít. Když zavírám dveře, mám silný pocit, že někdo uvnitř jejich vrznutí slyšel a zajímá ho, co se děje, ale nakonec to nechává plout.

    Myju si zuby, oblíkám si kabát, který zničehonic zčervená, usmívám se nad tím. Jdu ven přes sklep nějakým naprosto super tajným východem, a když vyjdu, běží za mnou dvě děti mé přítelkyně a napřahují ruce k obětí jakoby mě už nějak znaly. Holčičku beru do náruče, je milá, ale najednou mi začne vyčítat některé mé postoje ve vztazích, zamýšlím se a říkám si, že má pravdu. Nemám pocit, že bych byl jejich otec, ale nevím. „Přítelkyně“ nikde. Holčička se mě v jednu chvíli zeptá, jestli jsem s nimi kvůli penězům.

    Čekám s nimi ve vesnické „kavárně“, kde si projíždím její mobil a zjišťuju, že „Přítelkyně“ je zřejmě z části italka. O kluka se stará můj bratr, zatímco já si povídám s holčičkou a držím jí v náručí. Říkám jí, že mám jedno procento baterie a že už se mi „Přítelkyně“ brzo nebude moct ani dovolat.

    Všude po polích táhnout vojáci, dokonce i v „kavárně“ jsou na zdech fotky vojáků a vojáci nakukují i přes okno dovnitř.

    …pak se bohužel nepřirozeně (telefonát) probudím…

    Někdo nějaký (naprosto jakýkoliv) nápad/tip/idea? :) Díky moc.
    UNFORGIVEN
    UNFORGIVEN --- ---
    NEI: Moje kariéra (juniorní pozice + ano, "finišuju" doktorát) neodpovídá asi úplně situaci, kdy se dívám z vrchu na celé město (možná je sen naznačením toho, že to tak jednou může být, pokud "vytrvám").

    Všechny mé minule vztahy krajně negativně ovlivnily můj "výkon v práci", každopádně že bych měl přímo na obzoru nějaký zásadní počínající vztah se (asi) spíše úplně říct nedá.

    Po nějaké době uvažování mi to přišlo jako sen, který říká "ano, teď si "kariéru" " ale jednou (pokud) se pro založení nějaký rodiny rozhodneš, se v takových "výšinách" (opravdu velký uvozovky) pohybovat nebudeš moct. Nevím. Zaskočil mě tvůj výklad o možném "počínajícím vztahu", paradoxně možná vidíš v tom výkladu dále než já, a já vidím jen "povrch".
    UNFORGIVEN
    UNFORGIVEN --- ---
    Zdál se mi sen a byl bych hrozně rád, kdyby někdo měl nějaký jakýkoliv "nápad/vhled" do toho, co mohl znamenat, poněvadž tentokrát poněkud tápu.

    Jsem na fakultě, kde se něco děje. Najednou vlezu do výtahu, zmáčknu 7 patro, cestu výtahem si nepamatuju a najednou jakoby "vyjedu/vyletím" ze střechy fakulty na takovém jakoby... sedátku? něco jako bych byl připoutaný v kovové konstrukci, která je připojena ke střeše výtahu (vytahovací sedátko na zvedáku? něco takovýho...). Sedím v sedátku a koukám na střechy kolem sebe, uvědomuju si, že jsem hrozně vysoko a že sem v rámci města člověk nacházející se/sedící v nejvyšší výšce (ačkoliv fakulta není zas tak vysoko položená).

    Najednou mám ve snu takovou "vidinu", kdy někdo dole (matka? potencionální budoucí manželka?) říká "jojo, to je pravda, on je přesně tam vysoko, ale on zase (mumlání o rodině "až založí rodinu" nebo něco v tom smyslu, ale dost nespecifikovatelné) tak to zase bude asi muset být jinak." (ale taky dost mumlání spíše - jen vím, že se jednalo o větu narážející na mé zakládání rodiny)

    Byl to HROZNĚ zvláštní sen. Sny se mi zdají pořád, ale vystřelit (zcela bezbolestně) skrze střechu a sedět v kovovém sedátku upoutaném ke střeše kovovou konstrukcí a koukat kolem sebe je "zážitek" i když jen snový. Ale nějak nevím, co si z něj mám vzít. Dilema "Kariéra/zakládání rodiny"? "Rozhodni se jedno nebo druhý" ... fakt nevím. V medu mě napadlo jen heslo "životní energie" říkající, že "synonymem výstupu životní energie může být výtah, zejména v případech, kdy má dům sedm poschodí nebo kromě přízemí šest dalších poschodí...". Nevím, kdyby měl kdokoliv jakejkoliv nápad, budu hrozně rád.


    BIRMA
    BIRMA --- ---
    Jinak, svěřím se s jedním snem, který si pamatuju. V tom snu jsem rozmlouvala s kočkama a bylo to hrozně rozmarný. A sice - napřed jsem šla někde v horách a přespala v nějakým chrámu - byla to budova starého kostela a byly tam přísně oddělené ložnice, mužská a ženská. Pak jsem sestupovala z těch hor, najednou vysvitlo slunce, ozářilo krajinu, byla taková malebná, šla jsem z kopce a najednou mě obklopilo několik koček. Běžely ke mě s hrozným nadšením, obklopily mě a já jsem je z nějakého popudu hrozně obřadně pozdravila: "Dobrý den, zrzavý kocoure! Dobrý den, černá kočku" atd., každou z nich jsem takhle pozdravila a ony se mnou najednou začaly komunikovat. Vtipný bylo, že byly jak paňmámy na pavlači, jedna přes druhou mi vyprávěly, co se jim přihodilo, jedna se mi svěřila se svými kulinářskými pokusy, prej: Tak jsem ulovila myš a přes noc jsem ji nechala ležet na seně s bylinkama, že to bude mít lepší chuť, ale nebylo to nic moc :)
    Když jsem se probudila, musela jsem se smát - zaprvé proto, že ten sen měl hrozně veselou a bezstarostnou atmosféru, takové přátelské tlachání - a zadruhé proto, že jsem si vlastně představovala, že se od těch koček dozvím nějaká hluboká moudra, a přitom ony byly jako my lidé, taky se většinu času bavíme o blbinách :))
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    SSAMIAD: Já jsem měla takové sny s babičkou, když umřela. Od veselých (že byla hrozně veselá, povídaly jsme si a když jsem jí připomněla, že je mrtvá, tak se jenom smála a prej: No a co? na tom nic není!"a ona ještě spíš rozveselovala mě) po takový nepříjemnější, kdy byla rozezlená a z nějakého důvodu hodně naštvaná, na mě a na celý svět. Zapálila jsem za ni svíčku a pomodlila se za ní, naladila se na takové usmíření a popřála jí, a't je jí dobře.
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    ahoj všem, je to měsíc a pul zpět co mi náhle zemřel tatínek, měli jsme užasný vztah, ale bohužel zemřel náhle ve spánku ve věku 64 let, naprosto nečekaně... se smrtí se vyrovnávám jakš takž hlavně díky tomu, že nemám žádné výčitky a že znám tatínkuv pohled na smrt, který byl spíše brany s humorem a fiolosofickym nadhledem. Co mě ale poslední dobou trápí jsou velmi časté sny o něm. Poslední dva sny byly moc hezke, povídali sjme si v nich, objímali se a vždy byly pozitivního rázu. Dnes ovšem se mi zdálo, že zvonil na dveře a schoval se za ně, aby mě překvapil a vyskočil na mě, ale ja se v tom snu při otevření tak lekla, že jsem je hned zabouchla a pak se vzbudila. Ted je mi z toho smutno a bojím se, zda mu to nějak neublížilo. Hodně si o tom povídam s kamarádem, který se dost zabývá životem po smrti atd a říkal, že bychom měli už většinu jeho věcí zlikvidovat, že se jeho duše vrací. Musím podotknout, že všechny sny probíhali v jeho domácím prostředí... Máte někdo podobné zkušenosti?
    BONDA
    BONDA --- ---
    Mně se zdál živý sen ze středověku o ukřižovaném malém chlapci… byla jsem ukřižovaná vedle něj, šlo o nějaký trest pro nás oba. Patřili jsme spolu k jedné partě. Šklebil obličej bolestí.
    UNFORGIVEN
    UNFORGIVEN --- ---
    Kdyby někoho náhodou něco napadlo…

    Vidím dům jakoby seshora, hrozně pěkný dům, opravdu velký, rozlehlý, čtvercový, ale zároveň decentní s velkou zahradou, na které rostou kytky vysoké tak metr – dva. Mám pocit, že dům patří mým rodičům, ale zároveň i mě, respektive mám pocit jakoby byl “můj” ale zároveň “původně patřil rodičům/ještě patří”, nevím, jak to popsat, rodiče mají každý polovinu a mě zároveň patří celý.

    Stojím na balkoně domu a dozvídám se, že můj bratr šel na vojenskou školu (v reálu vůbec) a já zároveň taky říkám, že bych rád směřoval někam k vojenství (v reálu vůbec). Pak vidím maminu, jak podlívá jednu z dvoumetrových kytek a budím se.

    Je to zvláštní, protože ač to vypadá banálně, tak to byl jeden z opravdu velmi příjemných snů. Dá se říct, že poslední dny trochu řeším (vlivem okolí, kdy sám o sobě zjišťuju věci, kterých sem si asi nikdy nebyl úplně vědom), jaký vlastnosti sem po svých rodičích zdědil, a jak je téměř “nemožné” být v tom jádru jiný a chovat se jinak než by se zachovali v určitých situacích oni. To bych viděl jako výkladu toho domu, kterej vlastním “tak nějak” já, ale zároveň “tak nějak” mí rodiče. Zároveň sem měl za to, že se jedná o vlastnosti možná spíše negativní, ale vzhledem k tomu, jak hrozně hezky dům vypadá to tak asi není. Vojenství bych vyložil jako cestu k disciplíně.

    Pokud by někoho napadlo něco jiného, nějaká modifikace, budu hodně rád…
    UNFORGIVEN
    UNFORGIVEN --- ---
    FURIUS: Já právě neměl až tak pocit, že by chození pěšky bylo nějakým výrazným znakem toho snu. Já si to vyložil tak (což se v realitě vlastně stalo), že mě můj známý tak trochu "svedl z cesty", kdy "vlezl" do určité situace, kterou bych měl pod kontrolou kdyby tam nebyl, a přesně jak říkal(a) BONDA se jdu poté někam "uzavřít" před okolními vlivy.

    Každopádně výklad, že by houkačky a pohled do očí měly naznačovat, že to, že jsem tu situaci promrhal bude v konečném důsledku "dobře", je něco, co mě vůbec nenapadlo. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam