XCHAOS: No tady v tomhle případě mi jde o svobodu v konkrétní aplikaci. Protože když někdo chápe svobodu jako možnost rozhodnutí že práce pro něj není tím pravým ořechovým, tuším že se chystá s kosou na mou svobodu rozhodnutí nevrážet peníze do věcí nepřinášející užitek (nejen mě, nevím jak se to komu jeví, ale mě Pepa Gaučák nepřijde přínosnej nikomu, možná mimo výrobce gauče a společnosti provozující kabelovou televizi). Zase ale přiznávám naprostou svobodu všem, pro koho je Pepa Gaučák přes mojí domněnku nepostradatelnej a potřebujou ho, ať si ho klidně platěj, je to jejich nezadatelný právo.
..což je teda trochu v legraci. Legrace není, že jakmile člověk začne od někoho, tady by to bylo od státu, přijímat peníze, tak ze ze svobodnýho se stává pejskem na řetězu kterej jenom čeká na misku s papáním (tady se to projevuje třeba tím, že už navždy bude muset volit levicové strany, protože jinak by miska už nedorazila).
MRAKY: S tou korupcí bych dodal, že už jsme ve stavu, kdy nějakýmu boji s korupcí už nikdo nevěří a vypadá to spíš komicky, možná ale, že některý politici míní ten boj vážně a chtěj odstranit korupci kterou dělá konkurence, aby víc zbylo na tu, kterou páchaj oni.