SHEALA: Eshop preci je homedelivery.
Ja mel za to, ze sis vzala do hlavy, ze jsi existecne zavisla na doplnovacich zbozich.
Samozrejme, ze to musi nekdo naskladnit, nebo to muze opet naskladnit pocitacem rizeny automaticky system. Takove systemy jiz existuji, ale mozna zijes porad v 20.stoleti.
Pokud si tez myslis, ze nebude nikdo pracovat, nema preci smysl resit doplnovace zbozi.
Nebo sis vzala do hlavy,ze doplnovac zbozi je tak ukrutna prace, ze ji nebude chtit nikdo delat, a je obsluha eshopu taky takovym mistem?
Tezko rict, clovek se v tobe nevyzna.
Pritom pikantni na tom je, ze zrovna nejaky doplnovac zbozi je v podstate pohodova prace, pokud neni vynucena a netrva 8hodin v kuse. Je v teple, nejaky to nejak fyzicky narocne. A myslim,ze bude dost zajemcu, kteri si takto radi privydelaji. Jsou jine zamestnani, daleko vice fyzicky a psychicky narocnejsi.
Kazdopadne je zajimave jak myslis v terminech "ja a moje pohodli a moje existence".
Je ti jedno, jak se maji ostatni, z ceho ziji, kdyz nemaj zamestatni, hlavne jen kdyz ty dostanes svoje davky, a ostatni te budou obskakovat, protoze jsou nuceny existecnimi pomery(jak si sama napsala) otrocit "systemu".
Je ti uplne u prdele jestli maji ostatni kde bydlet a co jist, je ti jedno jak se citi ten doplnovac zbozi, nebo prodavacka, je ti jedno, z ceho bude zit, az toho doplnovace nebo prodavacku propusti z prace, protoze je nahradi automaty nebo automaticke poklady.
Mozna pak budes mit plnou hubu o parazitech, co nechteji pracovat, kteri ziji ze socialni davek, mozna na ukor vyse davek pro invalidy.