COMODOR_FALKON: Sekuriťák sedí na prdeli případně důležitě obchází objektem, bulhar či rumun levou rukou reje, pravou vyhazuje, nohou uhlazuje, zadkem udusává a hubou nemele:-), taky jsem čuměl, na sázení stromků před koncem roku (rekultivace) dokonce dostávali 95. Jjasně, jak nemají doma štědrý sociální systém, tak práci prostě hledaj (navíc, ono jak mi líčil bulhar, u nich se na zevlistu chlapa blbě kouká, protože je tim pádem jasný, že neumí uživit ženu a děti..no a je tedy k ničemu:-) je teda ale z malýho města, třeba to berou ve velkoměstech jinak). Holt nejsou ještě dost "moderní".
COMODOR_FALKON: U nás bych se obával by se to zvrhlo ve vytvoření místa pro jednoho známého či příbuzného někoho ze zastupitelstva s případnou pravomocí srát se do lidí, zvelebení okolí baráků "lepších lidí", případně mizení části financí na tuto činnost do neznáma, on je to recept kterej funguje v rakousku a němcích apod., protože tam nedosahují naší úrovně korupce apod. a inklinujou k pořádku (ale i tam dělaj pokroky). Nicméně postup je to dobrej a líbí se mi, ale nevim s jakou podporou by se to setkalo u našich "chytrých hlav", protože jednodušší je ty peníze na to vynaložené vrazit do nějaké užitečné věci (například u nás sada monstrozních balvanů okolo křižovatky) na který navíc ráda přispěje EU.