VYHULENY_UFO: .. ekvivalent Goddwinova zákona v ČR? (taky bychom ti mohli přípomínat Hitlera, že jo... ostatně Stalin se u Hitlera inspiroval: předválečná kominterna si nadělala spoustu nepřátel hlasatelem nutnosti násilné revoluce za každou cenu, ale když Hitler předvedl, že je možné nejdříve vyhrát volby a pak už demokracii zrušit, tak se tenhle postup ukázal jako velmi inspirativní... drobná odlišnost Pirátů: neplánují zrušit demokracii, i když je tam proud s důrazem na přímou demokracii a referenda, samozřejmě...)
hele, já nevím: pro mě ani ZP není nějak klíčová otázka, jak jsem vysvětloval. když jsem o tom poprvé slyšel, tak jsem si okamžitě říkal, že je to nesmysl. problém je, že po bližším přezkoumání toho, jak funguje společnost/ekonomika/peníze člověk zjistí, že některé věci nefungují tak, jak si představoval ve 20ti. a taky svoje názory neformuje podle toho, kolika lidem v jeho okolí připadají cool a tak (a mě ostatně trochu baví hádat se a vymezovat, aspoň online... a k tomu jsou menšinové názory)