COMODOR_FALKON: V cem maji spocivat podvody? Vzdyt NZP ma obhospodarovat nejaka LAMP aplikace spichnuta nekde v garazi... alespon podle zde diskutujicich... :-) Ne, kyberneticke trestne ciny vubec nejsou na vzestupu... :D Banky se cilem podvodniku stavaji stale casteji... a z "duveryhodne" vypadajiciho emailu ti bez obav odklikne kdekdo :) To, ze se nekdo stal obeti podvodu jeste neznamena, ze to sel nahlasit... takze statistika je v tomto smeru zkreslena. Ale to, ze lidi odkliknou cokoliv se dolozit da - jsou toho stovky tisic pripadu i v CR dle vystupu, ktere padaji z NCKB (a ty maji realny zaklad v odhalenych incidentech, ktere jeste nutne nemusely spadnou do kategorie trestneho cinu)...
O hromadnych vypovedich jsem tu nic nepsal. Vypni svou fantazii a cti, co je psane, diky ;-) Ani dnes si rozhodne nemuzes dovolit vyvalit si sunky dlouhodobe - ta podpora ma jasne omezujici pravidla hry... ze podle vlastni dojmologie (asi podle buhvikde opatrenych fotek) nabyvas jineho dojmu je irelevantni. Fantazii mas bujnou, zijes ve virtualni realite a na jednotkovejch pripadech implikujes, ze to dela pul naroda - zatimco ta druha je oskubana. A tim zduvodnujes, ze je lepsi utrati dalsi ctvrt bilion navic... :D
A ke vsemu ta tva
zavist... jo, to je nepekna lidska vlastnost :D Akorat ono kdyz se hodne snazis, tak nektere dle tebe drahe artikly obstaras pomerne levne. Jenom si u toho nevalis sunky v posteli... z fotky poznas, ze jde skutecne o mramor? No ty jsi dobry! :D
Pokud nekdo konkretni pobira davky v hmotne nouzi neopravne a vis o nem, predej to prislusnym organum k prosetreni - ja o nikom takovem nevim a na zaklade tvych fotek rozhodne nejde urcit, odkud jsou atd - je to jen tve tvrzeni, asi pro nej mas dukazy - nechapu, proc je davas sem - kdyz takhle vyfotim byt babicky, ktera vystaci se svym duchodem a dam k tomu libivy titulek, poznas taky prd :-) Opravdu nevim, proc kvuli tomu vyplaznout ctvrt bilionu ze statni kasy navic pro "plosnou davku"... notabene neni roli nikoho kolem resit, jak s radne ziskanymi penezi nalozi, pokud jsou zakonne povinosti splnene - podminkou ziskani rozhodne neni zivot v holobytu a rozprodani veskereho majetku - a prislo by mi to prinejmensim nedustojne.