DANYSEK: ano, že vývoj tvého uvažování skončilo na střední, o tom struktura tvého projevu vypovídá celkem hodně (BTW můj první modem měl 2400 bps a jako "špatný programátor" jsem někdy kolem roku 1994 navrhl pro jednu cestovku modemovou poštovní službu, inspirovanou i Fidonetem, která ovšem už tehdy používala RFC822 textový formát zpráv, protože se očekávala budoucí kompatibilita s internetem.. jinak myslel jsem, že když si prošel kolem CZFree, tak si nějak tušil, co jsem v 90tých letech naprogramoval tak bezvýznamného, že jsem mohl Netdaveovi - později Superhosting, dnes Prozeta - nabídnout u sebe rychlejší internet, než měli na gymplu, takže z něj propadl, chudák :-)
nechme toho. vím, že sociální dovednosti jsou v dnešní době ceněné výrazně výše, než technické (kromě těch nejvíce specializovaných a úzce zaměřených, samozřejmě) - ale fakticky udělám všechno proto, abych ohledně prodeje svých dovedností dnešním elitám nebyl závislý na lidech, jako ty (zatím se mi to daří - zrovna zítra připojuju na net další luxusní vilu v nejmenované pražské čtvrti...)