• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYNepodmíněný Základní Příjem
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Tvoje romany pravdou ale nejsou :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: takže opět opakuješ tvrzení, že pravda se vyznačuje tím, že se vejde na jeden řádek? To ale Ovčáčkovi twíty taky :-))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: me hrozne bavis, jak dokazes napsat na kratkou a jednoduchou otazku, zatracene dlouhou odpoved... jo, tahle moderni post-truth doba, kterou jede ovcacek. hlavne aby se ocividna lez ztratila mezi tisici zbytecnymi radky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Pri mnozstvi chyb, ktere dnesni SW obsahuje se nelze divit, ze uredniku je stale treba. Holt programatori jsou casto prasata a kvalitu moc neresi... :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    XCHAOS: Jestli myslíš že je máš ode mne, tak seš vedle, já dal myslim jedno před letama Diverovi :-) protože mi nějak nedochází, k čemu sloužej, když mužu s jinou entitou polemizovat, nebo jí poslat do prdele (s iluzí jak jsem chytrej, senzační a skromnej) .....ale sám mám mínusy rád, aspoň vim, že někoho seru :-), občas kvůli tomu i přemejšlim nad prémiovkou (vyšší level, vědět koho) ale pak si uvědomim že...není to moje.
    Stejně si myslim, že sejít se u piva (v mym případě jednoho:-), dobře by jsme pokecali s 99% procentama ID, protože ty dráty to docela kurví...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MANFRED: ale zato přesně vím, kdo bere vážně moje vtipy :-) (když mu stojej za minuska)

    jako je dobrý mít odstup a dělat si z toho prdel, ale jsou určitý hranice, který prostě nepřekročím.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    XCHAOS: Hele jestli ten vtip bereš vážně, je fakt zbytečný to rozebírat.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MANFRED: mno... něco mi říká, že vzhledem k tomu, že pravice pojem "společnost" v podstatě popírá, tak "slušná společnost" je nutně levicový pojem :-)

    hele, ono je to trochu celé složitější. ať už "neomarxismus" původně znamenal cokoliv, tak v tom kontextu, v jakém to používá islamofobní krajní pravice ("neúspěšní populisti" - protože ve volbách propadli) je to prostě blábol (nemůžou je nazvat "neoliberály", což by bylo šťastnější, protože tenhle pojem levice zase rezervovala pro obhájce zájmů různých nadnárodních megakorporací a globálního kapitálu, což je, popravdě řečeno, úplně stejný blábol, jako ten "neomarxismus").

    vždyť oni ani nekritizují žádné ekonomické názory "neomarxistů" ale vadí jim jen údajný "multikulturalismus" (přičemž ale nejvýraznějším případem fungujícího multikulturalismu je víceméně volnotržně-fašistický Singapur s vládou jedné, ehm, zřejmě multikulturní, strany :-)

    jako já uznávám, že někdo třeba pokládá ZP za možný, ale nežádoucí, ještě někdo jiný za jen obtížně možný, ale žádoucí, a objeví se jistě i zbylé kombinace: nemožný, nežádoucí a možný a žádoucí. ale o těhle kombinacích se snad dá nějak seriózně debatovat, je to téma ekonomické, politické, sociální, statistický a hlavně kontroverzní. Čísla tam určitě musí zaznít taky a ta čísla povedou samozřejmě k nepříjemným závěrům. Politicky se zase dostáváme k tomu, že pokud někdo chce přežívat a nepracovat, potřebuje k tomu asi nějakou mocenskou strukturu (v soft-verzi, která radikální levici asi příliš nenadchne, by takovou strukturou byl prostě demokratický stát a společnost která ho obývá).

    Ale pokud na sebe fakt začneme vytahovat všechny ty neomarxisty a neoliberály, tak já se teda hrdě hlásím ke kryptofašismu (někdy před 25+ lety jsem měl instalované PGP, takže jsem kryptoval!) a cyklofašismu (jezdím po Praze na kole).
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    XCHAOS: :-) Jak to prosim Tě mužeš vědět, co se bude ve slušný společnosti brát vážně ? Máš tam štěnici?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MANFRED: tak mezi "neomarxisty" dle téhle definice se jako cyklofašizující se pražská kavárna vždycky hrdě přihlásím :-) Jedno je jisté: libovolný počet lajků u podobných rádobyvtipných petic nezajistí, že budou tyhle tyhle nápady vidlácké náckovské náplavy brány ve slušné společnosti vážně.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Aby jste taky nespadli mezi...
    Petice za přerozdělení tzv. "osobností" z ČR do zbytku světa - Petice24.com
    http://www.petice24.com/petice_za_perozdleni_tzv_osobnosti_z_r_do_zbytku_svta
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FIONOR: popravdě - jakákoliv budoucnost světa, který potřebuje "úřednictvo", je budoucnost, ve které nestojí za to žít.

    tím nemyslím, že občas někdo nebude muset udělat nějaký administrativní úkon - myslím tím čistě jen existenci profesní vrstvy (jedno jestli v soukromém nebo veřejném sektoru), jejíž _jedinou_ pracovní náplní je plynně hovořit ptydepe a vykonávat administrativní úkony.

    pokud jsme strávili sto let vývojem automatizovaných informačních systémů a následně ještě propojováním všeho přes internet jenom aby lidé nadále pracovali v úředních profesích, tak je zbytečné čekat až do tepelné smrti vesmíru a civilizace to může zabalit rovnou.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: jako sorry, ale tohle věčné navážení se nyxu do mé osobnosti mě už začíná štvát. ano přiznávám - použil jsem opakovaně zbraně hromadného ničení báboviček vůči řadě zdejších nadprůměrně pokročilých uživatelů vesmíru. No a? tak se mnou nesrovnávej, no.. aspoň neubude :) stejně nepíšeš dost tldr příspěvky :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    chtěli jste levicové teoretiky, budete mít levicové teoretiky. co bych se dřel, ať někdo žvaní za mě :-)
    Komunisté a příživníci | A2larm
    http://a2larm.cz/2016/10/komuniste-a-prizivnici/
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: :-D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: kdyby si umel cist tak bys vedel,ze nic netlacim a dokonce ze nejsem pro ZP. Jsi takovy debil ze se hadas i s nekym kdo s tebou souhlasi...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: ty jsi vazne tupoun,uz se dale neztrapnuj :-D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: copak dotkl jsem se te,chudacku?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    DANYSEK: No určitě ne, ono dost je to následek porevolučního debilního pohrdání každym kdo dělá rukama, chodí do fabriky etc., který stvořilo v konečnym důsledku přitroublý absolventy SŠ a VŠ v oborech, pro který je existence neziskovek atd. jedinou záchranou před lavicí v čekárně na sociálce :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINKOS: jak na zahranicnich serverech, zijeme v cechach, bavime se o nzp v cesku, tak je potreba vychazet z ceskych dat, neasi. :DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam