DANYSEK: Já se nehádám, nemám hádky rád. Donucovací prostředky jsou různé a nejlepší jsou ty, kterých si oběť nevšimne nebo se jich naopak dožaduje. Ale na problému chybného základu systému to nic nemění. Je jedno kolik vylepšení a záplat na to nabalíš. Jen to povede k jeho zbytečnému zkomplikování. Jo takové dvojí zdanění je tak jednoduché, že jsem se "svobodně" rozhodl, že jsem ty prachy v USA nechám, protože k jejich dosažení by mě to stálo mnohonásobně víc než kolik jsem jich tam nechal. Proč to dělat srozumitelně a jednoduše, pro většinu, když se na tom může zlomek namastit. Oh dear.
Já bych napsal že si napsal, že je, byť nepřímo: Je to nákladnější - tudíž dle tvého vyjadřování zbytečné.
S porozuměním textu a jeho významu problém nemám. Psal jsem o gramatice a pravopisu. Ale tobě se z toho koukám kouří.
Navrhuji ve zkratce redundantní jádro či základ a na to nanést ty zbylé věci, které se klidně můžou pokazit něčím-nějak. Ale nepoloží ti to základní systém.
Mám větší důvěru v dobrého strojvůdce než v AI automat. Nevšiml jsem si že by samoobslužné pokladny zlevnily zboží a stejně když chci nakoupit určitý druh zboží tak musím volat obsluhu, která obvykle musí otravovat další obsluhu. Opět výhodné je to hlavně pro majitele, ne tolik pro klienta.
Dáváš nesmyslné příklady. Rekuperace = recyklace či lépe zvyšování efektivity spotřeby. Je to logické vzhledem k tomu kolik Giga Joulů to spapá. Krmit bych to rozhodně nechtěl.
Jsem nevěděl, že elektromagnetický pulz umí zapálit papírek. To musím zkusit.
Tak co dál?