• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISHNAAutomatický trading/boti/burzy
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    HOUMLES: tak bot mi udelal prvni nakup a prodej a docela uspesne :)
    koupil ltc za cca 16.70 a prodal za 17.20... zatim ho jedu jenom na 100$ ale jeste ho par dni necham a kdyz se mu povede dal tak ho pustim na ostro na hlavnim acc :)
    jinak po dobu toho crashe jsem ho mel vypnutyho radsi a zapnul jsem ho cca na cene 16 ltc
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Jo jako nevim kolik lidi tady pouziva nebo chce pouzivat mt4 na btc-e. Na kazdy pad vemte v uvahu, ze roboti v metatraderu nepracujou o vikendu. Nejspis nejaky low-level omezeni v programu terminalu. Me osobne to celkem pobavilo. Asi neexistuje workaround a dost jsem se divil, kdyz jsem se vsi slavou nasadil robota v sobotu rano a on az do nedelni pulnoci spal.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    HOUMLES: jojo, taky si myslim, pak dej vedet, jestli se to osvedcilo :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KRISHNA: covece tohle je fakt dobra vec, urcite by bylo super kdyby meli nejakej lepsi vystupni format, ale i tak se mi na zkousku na to podarilo neco napsat...
    takova prasarna v php, ale curlem to projedu, vytahnu si div kde je summary (strong sell/strong buy) a pres preg_match_all zjistim aktualni hodnotu.
    pouzivam hodinovej interval, ale v cronu to spoustim kazdych 15min. mam to napojeny na btc-e api a misto treade funkce zatim pouzivam jenom mail() abych zatim vedel co se deje :)
    zatim mi to bezi jeden den a je to porad v "strong sell", ale ikdyz je tu cunarna tak bych rek, ze to bude fungovat lip nez kdejakej bot na cryptotraderu :))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tohle je super, vyhodnocení všech indikátorů a moving avereges, ještě kdyby to tak měli v json někde :)

    Bitcoin Technical Analysis | Bitcoin Forecast - Investing.com - Hourly
    http://www.investing.com/currencies/btc-usd-technical?period=3600
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KRISHNA: to bude umět ethereum ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Ja vam kdyztak muzu pujcit nejaky VPS mimochodem..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Nebo udelat novej coin, co to bude pocitat a lidi si za vejplatu budou moct koupit cast informaci :) Nebo se naopak nechlubit tim, co ten coin pocita, to bude vydelecny I tak :))
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SOONIC: takze me se to libi

    zaradil bych se jako programator, mam zkusenosti s MPI, formalne jsem studoval cislicove architektury a zivim se business intelligence :)

    prakticke otazky, ktery me napadaj.. pride mi, ze efektivnejsi nez zkouset ruzny parametry jednoho indikatoru je zkouset kombinace indikatoru, tam uz ale jde slozitost rapidne nahoru - prvni, kde zacit, je teda podle me matematika, na coz po vecer nebyva moc cas
    dalsi vec je otazka vykonu.. on se mezitim svet zase trosku hnul, co sem o tom uvazoval naposledy a nevim, jestli by nebyl vyhodnejsi kratkodoby pronajem nejakyho mega-cloudu nebo distribuovany vypocet ve stylu BOINC, kde budou pomalinku pribejvat uzivatele a tim i vykon

    to jen tak uvodni zamysleni
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    Rad bych dal ideovy zaklad platforme, ktera by nabizela vypoctene parametry pro pristi obchodovani na burze na zaklade backtestu. Oteviram verejny brainstorming a hledam timto vyvojare projektu.
    Uzivatele by poskytovali svuj vypocetni vykon na reseni backtestu a jako odmenu by meli pristup k vypoctenym parametrum. Jednalo by se o distribuovane vypocty. Vysledky by si uzivatele filtrovali dle svych preferenci. Meli by taky moznost zadavat do site vlastni pravidla obchodovani pro backtesting, priorita by se nejak poresila.
    Dle mnozstvi uzivatlu by bylo mozne v realnejsim case testovat slozitejsi pravidla, nebo aplikovat je na vetsi mnozstvi dat, t.j. jemnejsi intervaly, starsi data, vic burz a pod.
    K dispozici by byl robot, ktery by s vybranymi parametry obchodoval.
    Mnozstvi vysledku k dispozici uzivateli bych omezil velikosti zdileneho vypocetniho vykonu.
    Projekt bych rad udrzel jako opensource. Jako odmena pro vyvojare me napadlo, ze by mohl byt nejaky placeny PRO mod, ktery by nabizel uzivatelum nezdilet jejich pravidla a vysledky verejne.
    Na ukazku jednoduchym parametrickym pravidlem muze byt hledani pruniku dvou ruznych mean average, na ruzne jemnych datech, s ruzne velkym filtrem - obchoduju x% za prunikem, kdy uzivatel hleda bud jistotu, nebo nejvyssi vynos s nejvetsi pravdepodobnosti. Takovouhle ulohu jsem na 8 jadrech optimalizovanou pro vektorove vypocty po trech dnech stopnul. Proto tento napad.

    --
    Sent from Fast notepad
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    IFANDAI: proc nebacktestujes?
    kdyby nekdo chtel, muzu nazdilet data z bitcoincharts v souboru
    IFANDAI
    IFANDAI --- ---
    Mně se za cryptotrader platit nechtělo tak mám TALIB spolu s vlastním řešením bota v Ruby (podobné jak Coffee), zatím teda jen pro Cex.io. Když nemá historická data, tak se bot musí ze začátku "zahřát". Strategie testuju během na sucho.

    SOONIC: Nasdílím za ten nápad nebo dobrou strategii :)
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    FRONEMA: zajima mne prave to, jestli resit tady nebo jinde. z 66 lidi tady polovina nechodi, deset frci cryptotrader a o botech jako takovych se tady nic nedeje.
    kdyby mi nekdo napad vzal, zachoval myslenku opensource, mohl bych ho uzivat zdarma, byl bych nejstastnejsi na svete.)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SOONIC: sleduje to tu 66 lidi, myslim ze se nemusis bat, ze ti ten napad nekdo sebere a znehodnoti. Spis byva problem takovych napadu ze se ukazou nefunkcni... takze byt tebou bych to tady normalne probrala, driv nez to zacnes rozjizdet ve velkym, najimat na to lidi a tak
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SOONIC: neni privatni, je to public a veci, co si tu pisem najdes I na google :)
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    no to rád slyším.. .) co tak se někam posunout.

    mám nějaký nápad. nevím ale, jestli je tohle auditko privátní, jestli to přezentovat veřejně, asi bych radši přijal nějaký brainstorming...
    nechtěli by jste se nějako veřejně ve skratce profilovat, nebo mě do pošty, kdo jste, co jste zač? že když ne cryptotrader, tak co děláte s robotama, jak by jsem mohli pomoct vývoju nějakého obchodního robota. Někdo je porgramátor, někdo umí TA, matematik, někdo má jiné zkušenosti...

    Mám nějaký nápad a nevím ješte jako a kde ho prezentovat a uceleně realizovat. Sám to nevytvořím, nechci to dělat komerčně, radši bych byl za komunitu s opensource řešením, nechci ať se z toho stane placená platforma, spíš bych rád sledoval dopad slobodného řešení na průběh burzy. Mám v hlavě zajímavý koncept spoluúčasti a odměny za účast v projektu (ne pro developery, jen pro účastníky, tady ještě nevím jak odměnit vývojáře.). Tak jestli by jste měli nějaký zájem, ozvěte se, zkusím něco sepsat kdyby byl zájem. Možná to bude odsoutení hodné, kritiku zvládnu, pokrok taky.
    Takže:
    - jak je na tom auditko s privátností? neumím to zjistit z fleku
    - jestli jo, hledám dobrovolné programátory, zkušené obchdoníky, testery/uživatele, prostě ochotníky. Ale asi hlavně někoho, kto má zkušenost programovat distřibuované výpočty.

    jestli ne tady, zkusím někde jinde. Dejte něco do pléna, je vás tady víc, věřím že vás tohle fórum neoslovilo právě cryptotraderom.
    BPB
    BPB --- ---
    Taky jsem toho testoval víc..na Cryptotraderu...a ty dlouhodobě pracující boti na současnym trhu nic moc..spis minus... jediny, z čeho mam dobrej pocit a vydělalo reálně peníze byl bot Thanasis..někde jsem jej stahnul volně na netu a nasadil na par NMC/BTC na BTCe...ten se mi libil..reagoval každou hodinu na výkyvy..a minimálně se podle něj dalo..když člověk reagoval rychle..řídit co a jak..
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    dopadl jsem podobne, akorat jsem skoncil o trochu driv
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja ten cryptotrader taky pomalu vzdavam... nedokazala jsem z toho udelat nic uzitecnyho a subscription je drahy. mozna zkusim znovu http://tradewave.net/ az spusti, uvidime
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KRISHNA: hmm, kašlu na to, za 24 dní udělal z 820$ 660$, to nic moc skore..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam