• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISHNAAutomatický trading/boti/burzy
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    cau, hledam nejaky zpusob, jak spoustet obchody pomoci trading view alarmu na binance. nasel jsem treba Alertatron. tak neco podobneho by bylo idealni! diky
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    VONBONBON: nestaci ti tradingview? bitmex umi a maj alerty vsecko mozny... muzes si napsat i vlastni indikator na kterej si das alert
    SLASH
    SLASH --- ---
    VONBONBON: bitmex nepoznám, čo som programoval robota tak v MQL a bežal na platforme metatrader, takže asi ti s tým neporadim...
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    SLASH: budget sem si žádnej nestanovil. Metatrader sem zkoušel. Našel sem fajnovou utilitu na vyváření botů. Problém je, že obchoduju na Bitmexu a ten v metatraderu defaultně není a nepodařilo se mi si ho tam přidat jako vlastní symbol, nebo jak se to tam nazývá. Bohatě by mi stačilo, kdyby mi přišel např. na telegram signál, na základě dat který si nastavim.
    SLASH
    SLASH --- ---
    VONBONBON: aký máš budget? ma to behať v Metatrader 4/5?
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Ahoj, je tu prosím někdo, kdo by mi zvládnul napsat bota? Nemusí umět obchodovat, stačí když bude jenom posílat signály, abych u toho nemusel furt bejt. Nebo aspoň nějákej kvalitní zdroj, ze kterýho bych mohl čerpat zkušenosti? Zkoušel sem různý boty co sou na netu, ale všechny umí jenom s EMAcross, MACD a podobnejma indikátorama. Já bych rád vkládal svoje data přes API. Možná za ty odkazy bych byl víc vděčnej. Rád se učím novým věcem a když mě něco chytne, tak s tím nemám sebemenší problém. Jen mě asi něják opustilo moje GoogleFoo:D
    HANT
    HANT --- ---
    Mimo jine i algo trading knizky v Humble Bundle:

    Humble Book Bundle: Win at the Stock Market by Wiley (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/books/stock-market-books
    HANT
    HANT --- ---
    Tady ten clovek: https://github.com/bartosh forknul backtrader, coz je celkem pokrocily backtestovaci a live trading framework napsany v Pythonu, a integroval s ccxt, coz je momentalne nejaktivneji vyvijena knihovna pro obchodovani na crypto burzach (zvlada jich asi 130). Kdyby si s tim nekdo chtel hrat, je to ccxt branch:

    GitHub - bartosh/backtrader at ccxt
    https://github.com/bartosh/backtrader/tree/ccxt

    Ccxt zatim umi jen REST APIs, na podpore pro Websocket se uz vic nez rok pracuje, ale trochu to vazne, protoze se kod musi transpilovat z JS do Pythonu a PHP, takze je to tim padem trochu narocnejsi na navrh. Cili pro HFT a meziburzovni arbitrze to urcite neni, ale na pomalejsi strategie by to melo stacit...:)
    HANT
    HANT --- ---
    KAMAHL: Pak asi Bitfinex. Pro market making se muzes dostat az na nulove poplatky, pokud toho protocis dost. U jejich Websocket API neni limit na pocet volani, jen na pocet subscribnutych kanalu. Dokumentaci maji vybornou a maji i Websocket playground, kde si clovek muze zkouset ruzna volani a co by mela vracet. Paku maji 3.3x, jestli se nepletu. Likviditu jednu z nejvyssich. Nabidka obchodovanych paru je takova stredne velka a prubezne se rozrusta. A na Githubu najdes radu ukazek prace s API. Ja ve svem projektu myslim pouzival nasledujici s tim, ze jsem si dopsal metody pro autentizovane kanaly:

    GitHub - Crypto-toolbox/btfxwss: Bitfinex Websocket API Client written in Python3
    https://github.com/Crypto-toolbox/btfxwss
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    HANT: Myslel jsem ideální kompromis mezi těmi všemi kritérii :D Ale kdybych měl ta kritéria nějak prioritizovat tak asi od nejdůležitějšího:
    1) Nizke nebo nulove poplatky pro market making 2) Vysoky nebo neomezeny pocet API volani 3) Dobrou API dokumentaci 4) Vysokou likviditu 5) rychlý data feed 6) obchodování s pákou 7) Velkou nabidku obchodovanych paru 8) Existující SW
    HANT
    HANT --- ---
    KAMAHL: Zalezi, co potrebujes. Vysokou likviditu? Nizke nebo nulove poplatky pro market making? Obchodovani s pakou? Velkou nabidku obchodovanych paru? Rychly data feed? Vysoky nebo neomezeny pocet API volani? Dobrou API dokumentaci? Existujici SW v nejakem konkretnim programovacim jazyku?
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Jakou burzu byste doporučili na algo trading kryptoměn a proč?
    HANT
    HANT --- ---
    Current State of Open-Source Backtesting Frameworks in Python
    http://statsmage.com/backtesting-frameworks-in-python/
    SLASH
    SLASH --- ---
    Zdravim, mate niekto skusenosti z Forex Expert advisorom Grid Hero?
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    HANT: Sotva tam vlezu, vyskočí na mě celostránková reklama, mrdat je.
    HANT
    HANT --- ---
    Ukazka prace s CryptoCompare API v Pythonu + nejaka ta analyza dat, vizualizace a tak...

    Fun with the Cryptocompare API | Robot Wealth
    https://robotwealth.com/fun-with-the-cryptocompare-api/
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: zmínka o tom trading eventu na WCN, je to hned za HCPP https://youtu.be/xTIh8Bu73AA?t=13m21s
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    //sorry za lehký off topic, ale není tu ideální tematická skupina, kam to hodit.

    5. 10. (je tu kvůli HCPP17 https://liberate.hcpp.cz/) bude v Praze Tone Vays (https://twitter.com/tonevays), podařilo se nám ho přemluvil, aby místo chození po městě uspořádat tradingový seminář (obsah podobný: https://www.eventbrite.com/e/professional-trading-techniques-with-tone-vays-tickets-37552717188), cena je 0.05 BTC a je to na celý den. podmínkou ale je, že se sejde tak 10 lidí. zatím jsme tři + dva váhající. nelákalo by to někoho odsud?
    HANT
    HANT --- ---
    SOONIC: Jo az takhle male - i tak bych se podival do dat. Je mozne, ze treba na tech urovnich 42, 43 a 45, 46 jsou neumerne velke castky tomu, co se prumerne zobchoduje a proto to na grafu osciluje, ale pak muze byt tezke se dostat na prvni misto. Nebo se to na tech okrajich doplnuje prubezne, coz by byla ta lepsi varianta. Mozna to i pujde odpozorovat jen tak koukanim do orderbooku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam