• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MONYSEKAUTORSKÁ POEZIE *
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: u nej predpokladam, ze jo
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    JANEQ: Ty chyby jsou tam naschvál?
    NECECH
    NECECH --- ---
    JANEQ: nechapu vubec, o cem to je, ale libi se mi to, mozna je to tim, ze znam Brevnov a mam rad draky
    JANEQ
    JANEQ --- ---




    Tak tucet do tisíce,
    těch Břevnových,
    třpit a síla draka,
    tak jedno,
    kdy skončíme, v pasti
    a ranci výmluv,
    se ta stošedesátá
    celkem zajidá.

    SONA1
    SONA1 --- ---
    MAEROR: Škoda...
    a zrovna to vyšlo na ručníkový den, chm...:)
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    TOMASZ: Možná ano - už si s tím začínám opravdu připadat trapně... Ale existuju! (A někteří z místních už mne dokonce i viděli :-))

    Pravdou je, že do Prahy jezdím většinou jen ze zdravotních důvodů - a tím pádem (i když už se mi nějak povede domluvit nocleh) jsem před, po nebo před i po návštěvě prakticky vždy ve stavu nepoužitelném na smysluplnou společenskou akci. :-(
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    MAEROR: Možná bychom měli naše schůzky přejmenovat ze "Srazu klubu AP" na "Možná přijde i Maeror"... ;)
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    Omlouvám se všem, které jsem svým hlasováním uvedl v omyl, omlouvám se všem, kteří se třeba těšili (aspoň já se těšil, to tedy ano), omlouvám se všem, kteří by se raději srazili v sobotu - bohužel musím svou zítřejší účast zrušit. Zdravotní stav je silnější než moje chuť a dobrá vůle... :-(
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Nuže, přátelé, sraz klubu se odehraje zítra, a to od 19.00.
    Rezervovala jsem z těch důvodů v Kafárně stůl pro 6 na jméno Nataša. Předpověď počasí je nejasná, zahrádka by byla báječná, ale když bude pršet, je dobré mít alternativu.
    Jako obvykle navrhuji, abyste s sebou vzali knihy poezie, které vás nadchly, knihy, které máte třeba dvojmo a chcete nabídnout ostatním atd.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Technická: Tento klub se kompostovat nebude. Račte pokračovat v krasojízdě v Těžkém životě, pokud je to nutné. Zde se vraťme k poezii a reakcím na ni.
    NECECH
    NECECH --- ---
    FIN: uz jste se snizili k vselicemu sprostemu, ale mas asi pravdu, ze opravdove nebezpeci nehrozi, nicmene ted uz opravdu nemam zaludek na takove setkani, musim stravit to co je napsano, treba priste
    FIN
    FIN --- ---
    NECECH: sorry, že to tak řeknu, ale nic teplejšího jsem dlouho neslyšel. nedokáži si představit, že by se kvůli tomu, že někdo - vy - nedokážete pochopit nutnost ovládnutí jazyka, v němž chcete tvořit, někdo - tomáš nebo já nebo kdokoliv "z té naší party" - snížil k řešení tak sprostnému. a naopak, je známo, že jsem se v minulosti klidně dostavil tam, kde mi tímtéž vyhrožováno bylo :-) a lze ještě dodat, že proběhla již v minulosti setkání se skupinami, kde to jiskřilo, ale nikdy se nic takového nestalo. tohle už je vážně blbá výmluva. když se ti nechce, tak se ti nechce, ale řekni to normálně a nedělej si ze mě zástěrku. konec hlášení školního rozhlasu :-)
    FIN
    FIN --- ---
    NECECH: LOL
    NECECH
    NECECH --- ---
    Musim konstatovat, ze me v zasade uz presla chut jit na to vase setkani. S agresivnimi a arogantnimi jedinci typu Fin a Tomasz je jista sance fyzicke vymeny argumentu - a tomu se opravdu chci vyhnout. Takze nemejte mi to za zle, nepujdu tam. A vy se muzete normalne dale kochat v tom, jaci jste uzasni. Nikdo vas nebude vyrusovat.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KALIFX: Hmmm, celá báseň kolem jednoho malého nápadu - myslím, že to na tu jednu myšlenku prostě neutáhneš. Navíc verš Nad životem svítá a moje slunce zapadá? působí podivně nesourodě se zbytkem textu.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    NECECH: mystika pystika :)
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    NECECH: gramaticko-nacistické reflexy?


    !
    FIN
    FIN --- ---
    NECECH: nikoliv malichernosti. nic nepůsobí hůře, než když napíšeš text, v němž se, coby autor, zjevně rozhodně gramatiku a stylistiku zachovávat - a proto užíváš velká písmena a interpunkční znaménka - a vzápětí do něj nasekáš chyb jak máku. v tomto případě dodržení jazykových předpisů tvoří nedílnou součást díla a následně je pak vidět, že je chybné.
    NECECH
    NECECH --- ---
    RICARDERON: mas pravdu, ze to je spis mystika nez poezie
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    NECECH: No a nenapadlo Tě, že si třeba nemohu dovolit plýtvat svým časem a úsilím na text, který jeho autorovi nestojí ani za to, aby si v něm opravil pravopis? A kdybych už byl takový zbytečný snaživec, že mi to třeba nestojí za to, abych se nakonec dozvěděl, že "to byla vlastně jen taková blbost, která vznikla během 30 vteřin, a nemá cenu ji takhle pitvat"? Sorry, chlapče, ale pokud jsem upozornil na pravopisné chyby, udělal jsem patrně víc, než si autor zasloužil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam