NECECH: Poslyš, to bude tím, že je velmi pravděpodobné, že všechna témata, která tady řešíš, jsem už také v minulosti řešil a poměrně hodně a do hloubky o nich přemýšlel. (Ne nutně s dobrým výsledkem, to ne, konečně jsem jen
polobůh.) ;) To způsobuje, že když o něčem začneš, okamžitě mi vytane na mysli závěr, ke kterému jsem dříve dospěl. To způsobuje, že si
myslím, že mám pravdu. (V tom se mohu mýlit, ale v naší diskusi se zatím spíš ukazuje opak.) To způsobuje, že mám tendenci zaujmout ve své odpovědi mentorskou pozici. Ano, chápu, že to není ideální a může to být frustrující.
Ten problém je o to větší, že lidé mají tendenci si myslet, že skrytí se za internetovou anonymitu je činí sobě absolutně rovnými, což je předpoklad zcela mylný. Obvykle se brzy pozná, kdo je pitomec, a kdo je zase arogantní prase. ;)
Na svoji obhajobu bych rád podotknul, že i mně vadí a hrubě se mi nelíbí Tvůj postoj. Narozdíl od Tebe se s tím ale vyrovnávám tak, že Ti ho ponechávám, a sobě ten svůj, a snažím se krotit, co to jde. Úplně to nejde, ale uznej, že u "metro nemývá zpoždění" jsem se třeba udržel a nekomentoval to ve vaší diskusi. Nemluvě o té hromadě příšerností, co se tam teď rojí, kterou být zde bych asi nemilosrdně natíral pro věci úplně jiné, než gramatiku. To nebylo proto, že bych to přehlédl. Ty naopak si nedáš pokoj a neustále prudíš. Diskutovali jsme dlouho, a podle očekávání s mizivým výsledkem. Kdyby závěr té diskuse byl: "Pranice a tkanice si nechají svoji pravdu
a dovolí AP, aby si nechala tu svoji také," bylo by to okay. Ale to, co jsem napsal tučně, mi tam stále maličko chybí.
Pokud to ale nejde, nechat nás tu žít a v rámci možností se přizpůsobit zdejším pravidlům, pak navrhuji, aby sis raději založil diskusi-kult polobožstva Tomásze a dalších, které uznáš za vhodné, a tam jste nás společně uctívali. Bylo by mi ctí, kdybys byl prvním veleknězem mého kultu. ;)