• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MONYSEKAUTORSKÁ POEZIE *
    FIN
    FIN --- ---
    TOMASZ: není nutno. já ano. a teprve čas ukáže.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    FIN: Já tam právě moc nevidím to "mohl by".* Možná je mi to jen dokonale skryto a nedokážu to vnímat, ale myslím, že sdělení je v té poslední natolik banální, že prosvítá i přes ten hrůzný rým.
    ____
    *) Tím jako nechci říct, že nemůže, jen že případný někde schovaný potenciál v tom, co napsal, prostě nevidím.
    FIN
    FIN --- ---
    TOMASZ: a chystám se ho zasypat knihama :-)
    FIN
    FIN --- ---
    TOMASZ: klídek, řekl jsem mu, že neumí, ale mohl by. to je rozdíl.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KULA: Já nevím, všichni mi tu přijdou k Tobě nějak příliš laskaví, promiň. Já to vůbec nemůžu číst, je to fakt příšerná hrůza. Pokud tam někde něco je, tak to v tom nedokážu najít. :(

Prvoplánové vnucující se rýmy není-mění, letí-smetí jakoby říkaly: "Je to, vole, báseň, protože se to, vole, rýmuje jak dáseň." Pro mě je rým poslední věcí, kterou -- když to autor náhodou dokáže -- přidá k textu, který už dávno je báseň i bez toho, který už dávno funguje, a ten rým je jen estetická kudrlinka, která tomu dodá tu známou třešničku na dortu. Ať přidáš jakýkoliv rým na text, který drhne a nevzbuzuje žádné emoce, stejně z toho báseň neuděláš, jen tomu přidáš na směšnosti.

Sorry, že to říkám takhle drsně, ale nemohl bych se na to dívat, kdybys tady měl dojít k přesvědčení o "svých kvalitách" a pak se z této pozice s tímhle, nedej bože, někde pochlubit...
    KULA
    KULA --- ---
    poobědová.....

Čas není, i když toho hodně mění,
    jak je to dlouho, co jsi byl dítětem?
    Neobtěžuj však se popisem, jak to všechno letí,
    má otázka tou dobou už bude stejně ve smetí.
    SONA1
    SONA1 --- ---
    FIN: Topolovitá konzistence, mám pocit, a tu já rád. Tahle poloha ti dost sedí, myslím, ač jím oc nehýříš. akorát to chce - hnusné slovo - pohníst. Jako těsto. Zintenzivnit.

Doufám, že je to dostatečně rozněžnělé;)
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: čekal jsem, že to řekneš :-) život je krutý. vodníci nakonec taky. nic, co bych s tím mohl udělat. jen jsem poskládal dílky. připouštím, že z různých skládaček do jedné, ale přesto jsem jen poskládal dílky :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KULA: FIN byl příliš laskav - nápad možná tu a tam máš, ale prasíš tak strašně, že jsem málem oslepla už při třetím verši. Koukej na tom začít makat, bídáku.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NATASHA: Ano, vodníci!
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    FIN: Je to přiměřeně kruté a jsou tam místa. Místa. Ovšem krutí my už být musíme - a těch míst (stavění vodníků po věcné debatě o možnosti sexu atd.) bych tam chtěla víc. Třetí strofa mě nebaví.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    FIN: Mně se tedy víc líbila tato:

[ FIN @ Finovy texty ]
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    KULA: Já s tím problém nemám :-) A Fina poslechni.
    FIN
    FIN --- ---
    KULA: máš ten zvláštní blbej talent položit věci. ale hrubě neškolenej, tak ho proškol, tratit na tom nemůžeš.
    FIN
    FIN --- ---
    KULA: jinak pokud tě skutečně nutí vymýšlet veršovánky - a v dnešní době by mě to až zase tolik nepřekvapilo - sděl nadřízeným, ať na veršovánky zapomenou a napře se pustí do úkolu odvážnějšího a přitom základnějšího: naučí se napřed mluvit jako lidi, pak se jim konečně bude svět méně smát. a že on to dělá, prakticky všude :-)
    KULA
    KULA --- ---
    MAEROR: :) přiznávám jsem bídák ale mám kuráž dát svůj první výtvor rovnou na nyx no ne?

FIN: dík, potěší
    FIN
    FIN --- ---
    KULA: jinak myslím, že když na tom zapracuješ, něco by z toho být i mohlo a ten pocit už jsem tu chvíli neměl :-)
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    KULA: Chápu dobře, že to, co vymyslíš, bude za trest?
    FIN
    FIN --- ---
    KULA: něco mě napadlo

školení je úplně na hovno
    jako hrdý vzdor husitů
    když nepřátel nerovno
    ach, rozume, nejsi tu

že nadřízeného zdravím :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam