• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MONYSEKAUTORSKÁ POEZIE *
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    BARBARDUCHA: Když Nesmír už má zaregistrovanej Šiktanc. To naštve chápu. Ale... Další!
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    no jo no, když já fakt nemůžu za to že ještě k tomu cizí blbost mě dožene k tomu že se poseru duševně i veřejně nakonec fakt výhra.....fakt vim proč celej život tvořím jen pro své blízké a ne ofiko........

zenová ochutnávka -

Nesmír

Nám nesmí nic překážet ani láska
    neni to totiž jen do loterie sázka
    je to i pokora mladého doktora
    zen nebo blázen, to zní jak mantra
    len nebo já jen, není to sranda?

jo a občas si používám i slovenštinu když se to pěkně dokříží významově i s lenem jako kvalitvím materiálem na plátno malířovo.....což se byla hlavně vždycky jen malíř
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    BARBARDUCHA: Ani tvoj vylev.
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    FIN: to že mám bipolárku tě nijak neomlouvá
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    QUANTI: A děkuju, máte pravdu oba s Richardem a beru si k srdci. Hormóny...:-)
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    QUANTI: Raději nějakou tu o kojení? :-)))
    FIN
    FIN --- ---
    BARBARDUCHA: abych se mohl zamýšlet, musím mít nad čím. tvůj text mi takovou látku jaksi neposkytl. ani skvělou formou, ani zajímavým nápadem, ani obsahem. a nasypat pocitové řádky a vjemy na sebe dokáže leckdo, jenže to prostě pořád neznamená, že jen kvůli tomu, že chceš - anebo kvůli tomu, že mě pošleš do prdele - to bude zajímavá a dobrá poezie. a mimochodem, vztekání tento problém neřeší.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    wtf.
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    a jestli já jsem píča, tak teda jen půlka teda protože ty si ignorant daleko větší než já rozhodopádně
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    jde o to aby to byl i zároven obrázek

ale pokud oceníte spíš moje zenový věci víc, nebudu proti ničemu
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    ani si vás nepřečtu přátelé a rovnou říkám hlavně kvůli finovi....nic jiného mě fakt nerozčílilo......ale pane děte do prdele. pokud jste tokový to ignorant a odsoudíte něco bez zamyšlení táhněte třeba do hromady hnoje

popravdě kdybys mě tak nerozhodil byla bych ti i schopná říct jak se zrovna tahle básnická a filozofická technika, používali to hlavně surealisti a dadajisti a ty jsi bohužel jenom debil aspon co? :*
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BUBLINKY: mně se některý části hodně líbí, ale když narazím na to explicitní kojení a na konci na ten mateřský cit, tak ve mně tak jako hrkne. Popravdě řečeno jsem po šťastném zamilování prakticky přestala s poezií, a když už, musí to být úplně mimo téma anebo dost zásadně zašifrované, protože jsem zjistila, že tyhle pocity asi sdílet vlastně ani nechci. Možná to souvisí s tím, že ani nedávám fotky dětí na fb :D ale co chci říct, já bych si ráda ještě něco přečetla, ale kdyby to bylo malinko tajnosnubnější :)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    BUBLINKY: Zdá se, že nebudu sám, komu se tu uleví... :-)
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    RICARDERON: :-) Jo! Já si právě taky moc nedokážu pomoci, ale budu se snažit brzdit. :-)
    FIN
    FIN --- ---
    BARBARDUCHA: na tom, jestli jsem čuně anebo ne, nesejde - zato jsem ale čuně, které pozná dobrou poezii a mizernou poezii. a tohle BARBARDUCHA: je mizerná poezie - opět, vůbec totiž nesejde na tom, jestli vnímáš sex jako chrám anebo ne. ale když to chceš sdělit (tu myšlenku) musíš to *umět napsat* a jen o to kráčí - že to myslíš upřímně, na to sere pes jak na placatej kámen, protože o upřímnost autorova nitra nejde. kdybys to nemyslel upřímně, ale dobře napsal, bude výsledkem dobrej čtenářskej zážitek. ale když napsání za moc nestojí, ani upřímnost budhova prvního svatého ti nepomůže.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    BUBLINKY: Já si nemůžu pomoct, ale přijde mi tahle tvoje vlna dost podobná lepení fotek dítěte na FB. Ano, je to o něco lepší, protože to aspoň nejsou netříděné série vysypané z foťáku, ale řekněme docela pěkné momentky... Ale jedna by mi fakt stačila. Ale určitě to vydá na sbírku pro rozjuchané, nebo nevyspané matky.
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    klidně i hodně temný zlý věci jestli potřebuješ, ale já spíš vnímám svět jako chrám i stejně přistupuju k sexu. a to že vy potřebujete bejt ještě jenom čunata mě ani moc nezajímá
    FIN
    FIN --- ---
    BARBARDUCHA: obávám se, že sám fakt, že soulož je fajn věc a že je užitečné s dotyčnými částmi těla zacházet jemně, a ne do nich mlátit silou, na poezii nestačí. kromě toho, že si nejsem jist, zda posluchače vůbec zajímá zjištění, že ti šukání dělá dobře. (hint: ani ne.) co nějaká poezie, nebyla by?
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    moje poslední

JE MĚ MI HO MNI

Jemně do i ve mě souzni
    nespěchej a nepíchej
    zkus už to zkousni
    projíždět pomalu
    prostor spolu
    zhasni
    boj nemusíš
    zase se zasni