• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MIKEE: A Kinectu. "Wave your arms for NO NO PLEASE NO"
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    CLAVEN: idealni scenar pro pouziti oculus riftu ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    D1RABBIT: Budeš hrať za sedliacku dcérku, ktorú v lese hromadne znásilnia vojaci, podrežú ju a hodia do kríkov. Kam sa hrabú v realizme nejaké záchody pyčo.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SIRLOON: bych raději viděl ten motion capture, než female character :-/
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    D1RABBIT: Nie, nie je.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    tak skoro uz je orchestr :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    D1RABBIT: mno popravdě si za poslední rok vzpomínám akorát na 3 nejkřiklavější případy (WarZ, SimCity, BF4), nějak nemám pocit u toho zbytku cca dalších 20 games, který jsem minulej rok hrál, že bych nedostal to, co bylo tvůrci slibováno. To, že některý hry byly i přes sliby prostě maximálně průměrný, je trochu jiná písnička. Tak jako tak, 99 procent je silně přehnaný tvrzení.
    VANEK
    VANEK --- ---
    MYKEZ: Jo, to už je celkem profláklý.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    JVMLOK: Sorry, ironii je někdy obtížný rozpoznat. Jinak něco ke hře:

Podle URL obrázku se jedná nejspíš o hrad Pirkenštejn :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    krome toho posledniho postu, kterej byl spis Irony on.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    co kdybysis precetl co tady pisu v tomhle auditku prosimte, nez zacnes rejpat...
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    JVMLOK: Nechceš (nechcete) si na tohle založit klub haterů Dana Vávry? Pokud ten hejt alespoň trochu souvisí se hrou, tak budiž, ale tohle už mě fakt nebaví...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    VANEK: tak by mu mohli vyrtidit ze se za psolednich cca 20 let taky moc nevytahl krome kecu po celym internetu :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    KARYSLAV: 18 hours ago, to má od svých donašešů z tohoto klubu.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SIRLOON: nene, já s tím souhlasím, nemám proti tomu nic, jsem to měl do toho napsat, má pravdu, ale zase jen napůl. Ten projekt vznikal pred skoro 4 rokama, a měl být hotovej za 3 měsíce. Což nebyl, kvůli poměrně velkýmu množství chyb. Tvrdit ale, že je to paušálne pravda, je to stejný, jako tvrdit, že Groupon přece nemělo cenu kopírovat.. že to tady populární nebude.. a ehjle.. slevomat.cz..

Mě to jen pobavilo že ten článek nějakou náhodou našel a vyjádřil se k tomu :) to že je bratr vocas a šel po hlavě do něčeho o čem neměl páru.. však to byla svobodná vůle investorů, je mohli poslat doprdele ne?

Tehdy to ale vypadalo na dobrej nápad, je potřeba si uvědomit že je to přes 3 roky zpátky, a tehdy tu byla situace uplně jiná, a kickstarter měl jít jinam. A to je přesně ta pointa - brácha se hádal s investorama, že nechce dělat 2 kickstarter, ale oni chtěli ten 2 kickstarter.. etc.. To sem ale nepatří :) sory za offtopic, už na to nebudu reagovat, kdyby někdo moc toužil, pošta.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KARYSLAV: sorry, ale myslim si, ze ma pravdu. jestli to sem postujes na priziveni antihell hatu nebo si myslis ze vam ukrivdil tak je to smutnejsi nez to, ze nekdo vymysli 10 projektu ktere vsechny krachnou a divi se, ze mu nekdo rekne at jde nejdriv makat a neco se nauci
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV: Hehe to je vtipný, tak jak jsem linkoval ten bráchův článek o Post-Itu za 3 mega, tak se k němu dostal i Dan Vávra:

https://www.facebook.com/daniel.vavra/posts/10203094178344375?stream_ref=1

Pokud to nevidíte, jeho koment je tady:

Vždycky jsem si myslel, že startup by měl fungovat tak, že člověk má super nápad, chce ho zrealizovat a tak na něm začne makat a časem na něj sežene peníze. Podle tohohle blogu se zdá, že startup vzniká tak, že někdo kdo si o sobě myslí, že je skvělej a musí udělat díru do světa, nic neumí a hlavně žádnej nápad nemá, si vymyslí nějakou blbost, vysomrá prachy a pak jde o dům dál. Znám lidi, jako třeba Antonin Hildebrand, který žrali konzervy a dokázali to. Jenže to jsou lidi, který něco UMĚJ. Pořád nechápu, jak je možný, že někdo, kdo neumí programovat, neumí manažovat lidi, neumí založit firmu v USA, chce dělat aplikace. Nejlíp takový, který už někdo udělal, protože takový se vymejšlej nejlíp. Asi jako když si bude chtít metrosexuál co nevytáh z paty z baráku založit biofarmu.

To jen tak na okraj k té rétorice, komunikaci a tak vůbec :-)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ono je to vsechno jedno stejne jestli to bude umet occulus rift tak to bude stat za to .)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ALCATOR: Nic se neděje, já si jen zřetelně pamatoval, že jsem to poděkování viděl. Plus tyhle updaty - pokud vím - píše právě Martin Klíma, a to je zdvořilý člověk.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    JVMLOK: v pořádku, zasloužím si to. Zachoval jsem se tak, patří mi to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam