• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    ZACK: Máš recht, mažu se a dávám si bobříka nevavření.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Hele a nechcete si na to reseni Vavry zalozit nejaky separatni klub? Protoze to neni na nyxu tyden, abych prisel do nejakyho herniho klubu a tam se neresilo, jaky je Dan Vavra clovek a co si o nem kdo mysli. Jsem si naprosto jisty, ze bych to ocenil nejen ja.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JVMLOK: proc tomuhle dal mikee palec nahoru? :) jinak souhlasim. hellba neni spatnej clovek, jen je megaloman a prisel o soudnost
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    PIPIN: neni tak dulezitej abysme se o nem meli bavit dal.
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    JVMLOK: Já nevím, mě Hellboy nijak zvlášť nevadí. Že je vejtaha? No bože, takovejch je..
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MMozna je to peknym ranem nebo co, ale jednu poznamku k Warhorse...myslim ze Vavru tady nema rad nikdo. Akorat tim vecnym omilanim jenho jmena zenem vodu na jeho EGOmlyn. Vysral bych se na nej, ve Warhorse asi bude krome tohohle kokota i par schopnejch lidi, stejne jako bylo v Brne, jinak by ta Mafie nikdy nevysla. Ze maj Hellboye jako maskota jim nezavidim, na druhou stranu, jestli jsou to profici, myslim ze jim je to srdecne u prdele, a nejakou tu hru nakonec dostanem.
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    ALCATOR: Nojo, říkal. Druhá část vyšla rok a čtvrt po první, to není nic moc. A jsem zvědav na recenze, RockPaperShotgun tu druhou část dost strhali...Tak uvidíme co ten Dan..
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ALCATOR: dik za heads up...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    PIPIN: Jo. Třeba na tom, že je většina zavedenejch studii odmitla jako neperspektivni. Nebo jako nespolehlivou investici, ale to uz nikdo nerekne.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PIPIN: Oh... říkal tu někdo ... Broken Age?
    TRAGED: nee, jen se snazim bejt vtipnej.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AVATAR: Jestli mas pocit ze jsou tu ty fotky offtopic, tak by jsi si mel pustit konec posledniho Vavrova videoblogisku
    TRAGED: no fakt hsuty... ty detaily mi pripominaj ve svy dobe mafii. Taky mi z toho padala brada. Asi si to predobjednam. Jen nevim, jestli jsem si poridil dostatecne silnej stroj. Ale na GTA5 staci, tak snad jo.
    (ano ten smile jsem nyni vynechal zamerne, aby nedoslo k nedorozumeni)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AVATAR: To neni SS, to jsou jen Nemecti rytiri! ;-)

TRAGED: kurna ty ss vypadaj lip nez witcher trojka :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Where is Wavrra :)

Tady u je to jednoduche:
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak jak bude vypadat boj, aneb dnesni Libusin co z nej Vavra slibuje zanam :-)

PIPIN
    PIPIN --- ---
    MICHALFRIDRICH: Chápu co myslíš, ale zrova tohle mi vadí relativně málo. Když pominu takový ty vávrovský tanečky okolo ("pracháči škemraj o prachy" - já opravdu nevím, kolik prachů má Schafer nebo Fargo atd), tak zaprvé tehdy nemohl vědět co je čeká s investorama, zadruhé, warhorse se nikdy netajili tím, že peníze z KS jsou jen zlomek toho, co budou potřebovat - na rozdíl od Schafera, jehož adventura je stále nekompletní a její druhá část byla financována teprve z prodejů části první. Čili nechci to povíédná zase úplně odmávnout, protože Vávra, myslím že na ledasčem, co tehdy říkal, něco je.
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    PIPIN: když on holt okolo sebe musí kopat, jinak by na něj někdo vytáhl ten dva roky starej fightclub, kdy se naváží do vývojářů, co kapitál maj, ale aby si udělali pr, tak musí chuděry chodit na kickstarter. a buch! kde sme teď. je z něj crowdfound guru. ale to není nic proti ničemu.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Pobavila mě zmínka o kolegovi Vávrovi někde v půlce otázek k
    Martin Klíma: Počítačové hry, historie a prožívání dějin
    https://www.youtube.com/watch?v=cdzTsWF3c2A
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam