• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    OMNIHASH: zkusim to: vskutocnosti jsou to vsechno buzeranti. Lepsi?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HNIZDO: a nějakej překlad z nahnědštiny do obecný mluvy by nebyl?
    MAGE
    MAGE --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DUBAS_: ne, nekterym lidem se nelibi ze vavroj neni multikulti slunickar, alespon to rikaji. vskutocnosti fair-trade vegan latent homo , vis jak.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Kingdom Come: Deliverance je úžasná česká hra, se kterou prožijete středověk – Doupě.cz
    https://doupe.zive.cz/clanek/kingdom-come-deliverance
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JULIAN: Jsem sermir. Tohle byl zajimavej titul cerpajici z ceske sermirske sceny a mohl pomoct propagaci myho sportu mezi sirokou verejnosti. Takhle to vypada ze cesky serm propaguje nacek. A bohuzel pote, co jsem zazil Granata v noci na mezinarodnim turnaji na Krasne Horce hajlovat na palisade zamotanyho do ceske vlajky, mam pocit, ze Vavrova reprezentace ma se skutecnosti vic spolecnyho, nez by se mi libilo.
    Mj. ty jsi cvokař? Rikam si kampak tvoje psychoanalyza povede, ale zatim mi nevadi ti odpovidat.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DAYSIR: moment jako to tady nekdo mysli vazne ze lidem vadi ze v KDC nebudou cernosi? vzdyt v tej dobe nikdo neznal nikoho jinyho nez lidi s bilou barvou kuze, ok tak me na tej hre vadi ze na trzich nebudou prodavat banany
    KEJML
    KEJML --- ---
    JVMLOK: Jen tak mimochodem, na H&D dělal pokud vím 2D grafika.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JVMLOK: a ty penize jsi mu teda daval proc, kdyz te jeho predchozi prace neoslovila?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JULIAN: Hidden&Dangerous, to byla teda hodne komplexni zalezitost co se scenare tyce, a Mafii. A ta me neoslovila. Jedinej z techhle GTA klonu co me bavil byli Saints Row. Asi protoze si z celyho toho stylu delaly prdel.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JVMLOK: plesnivej bucek a pocitacova hra od vavry mi neprijdou jako nejaky pouzitelny prirovnani. S plesnivejma buckama jsi se evidentne uz asi setkal, nicmene jelikoz jsi vavrovi dal penize a ted toho litujes tak tipuju, ze s hrama od nej tak bohate zkusenosti jako s plesnivym buckem nemas, ne?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tak; nebyl někdo na tšch prezentacích na PragoFfestu?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JULIAN: Nebudu. V podstate jsem rekl vsecko co jsem k tematu mel, budu se bavit necim prijemnejsim. Mj. plesnivej bucek taky nebudu olizovat abych zjistil, jestli jsou ty spory kancerogenni.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Tohle už je na samostatný auditko.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JVMLOK: Takze ty neveris, ze je vavra schopnej udelat kvalitni komplexni pribeh, ale misto toho, aby sis to overil, tak na to radeji budes jen plivat?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ONDREX: Tohle neni ani tak o nazorech, i kdyz i v tom hraji roli. Vavra v podstate zrdcadli fundamentalismus islamskejch magoru, a to, ze je to nas vlastni fundamentalista me nijak zvlast neuklidnuje. Shodnou vlastnosti fundamentalistu, krom toho ze usilovne volaji po navratu tradicnich hodnot a dovolavaji se korenu vlastni civilizace jako neceho nedotknutelnyho a vuci ccasu inertniho je fakt, ze vyhledavaji a nabizeji jednoducha reseni slozitych problemu. Muj osobni prdel nazor je ze je to proto, ze nejsou slozitejsich uvah schopni a misto nemoci resi symptomy, i kdyz jim pacient umira na stole.
    Mam rad kvalitni pribehovy RPG, ktery obsahujou rozvetvenej pribeh se spoustou voleb a zadna moznost neni uplne cernobila. Jak mam verit, ze idiot Vavrova razeni dokaze v roli game´designera udelat neco podobnyho? Sere pes na to jestli ma kadibudky a jestli vesnican probuzenej zlodejem ma chytrej script kterej urci, ze misto aby drzel hubu a zalezl pod postel bezi na naves burcovat cetnictvo. Neverim je Vavra schopnej prinyst opravdu komplexni pribeh bez prvoplanovitejch zkratek, a bohuzel jsem k tmu zaveru dosel az na zaklade jeho vystupovani davno potom, co sesbiral prachy na projekt, na kterčej jsem taky prispel. Takze se KDC bude valet nekde v supliku na steamu mezi stovkou dalsich titulu, ktery me nezajimaji, misto abych se tesil ze si konecne tenhle titul zahraju. Radsi si dam neco s trpaslikama. Sice to nejni uplne stredovek, ale aspon to ma sympaticky vyvojare.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MAGE: to se už právěže stalo.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Se zpožděním Kingdom Come bez DRM • Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/2018-02-05-se-zpo-dnim-kingdom-come-bez-drm
    Na službě GOG.com bude k dispozici digitální verze Kingdom Come Deliverance bez jakékoli DRM ochrany. Polský obchod to hrdě oznámil na produktové stránce.

Vtip je v tom, že to nebude 14. února, kdy je celosvětová premiéra tohoto očekávaného středověkého RPG, nýbrž až 27. února, tedy s přibližně dvoutýdenním zpožděním oproti standardní verzi hry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam