• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    D1RABBIT: Maximalni rychlost hrace (sprint) je 6.2m/s, beh cca 4m/s, takze nic extremne rychleho, spis naopak.
    DOCKINEZ: Zkresluje to perspektiva. Nepouzivame zadnej "hack", kdy dokreslujes model jen s rukama pres kameru, ta ruka je soucasti modelu celeho tela, ktere je proporcne jak bys cekal.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty dvoumetrový chapadla jsou zajímavý.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    THESTOUPA: ano, tak tohle uz opravdu vypada jako Gothic.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HNIZDO: mne se to pri prehazovani z low na medium taky jednou seklo na par minut na nacitani. Ale ja to zkousel spustit na pocitaci, na kterym jsem to pred lety backnul (a uz tehdy to nebylo zadny delo). V 800x600 na medium je to pekny retro :-)

HOUH
    HOUH --- ---
    HNIZDO: to bylo jen poprve asi ulet, ted uz to taky jede v pohode 5s.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    tvl. na cem to hrajete, mne trva zmena grafickeho nstaveni asi dve vteriny :/ 5 minut to nemuze trvat ani kdyby ta hra lezela cela na googledrive
    HOUH
    HOUH --- ---
    Me dost zarazil load pri prvni zmene grafickeho nastaveni, nefalsovanych 5 minut nacitaciho loga :D
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    KOUDY: mě serou animace u sbírání bylin, to je fakt pejn, když toho chceš nasbírat víc.
    TOFI
    TOFI --- ---

www.ceskatelevize.cz/porady/1142378947-90-ct24/218411058130214/
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Dnes se od rána paří tady

https://www.twitch.tv/arcadebulls
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KOUDY: v dont starve sou kadibudky ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KVIIIK: áno, Cpt Obvious - včera v noci sa konečne WH rozhodli, že jak to teda je, ako som ostatne linkoval tu: [ CLAVEN @ Kingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe. ]

Keď si sa so mnou hádal, niečo iné tvrdil ešte aj Vávra. Takže stfu a nabudúce si svoje dojmy nechaj pre seba.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIRLOON: sou v nich kadibudky?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KOUDY: uz si slysel o Ark nebo Dont starve? Ty sou komplexni dost
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIRLOON: Ale ne takhle komplexne..treba do fallouta4 sis musel stahnout survival mod :))
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KOUDY: sorry ale vpodstate vsechno z toho uz nekde bylo :-/
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KVIIIK: môj problém spočíva v tom, že nedokážeš ozdrojovať absolútne nič z toho, čo rozprávaš. Si jak malé decko, čo nakydá hnoj a potom utečie.
    Pusu mi môžeš dať na riť.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KVIIIK: jestli to nebude spis o tom, ze lidi, co si vazej svého casu, spis budou pocitat s pruserem
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CLAVEN: tvůj problém je, že si ze 40 odpovědí vybereš tu jednu jedinou, která sedí tomu, co chceš dokázat, i když zbytek tvrdí opak. ;) Patch vyjde pravděpodobně dnes, tak zatím pac a pusu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KOUDY: nic co by tu uz nebylo:p Ve Star trailu mi postavy v bande hekaly celou cestu při fast travelu po mape, protože si prošoupaly boty. V tomhle je to spis navrat k tomu nejlepšímu v ramci zanru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam