• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    CYBERKOTLIK: Chápu, že ti tam ta ruka může připadat divně, ale na druhou stranu zmizení jablka bez ruky mi přijde mnohem víc nerealistický než naopak)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    CYBERKOTLIK: Rekl bych, ze to usetri dost problemu s pozici kamery, se kterejma jsme celkem dlouho bojovali. Pred lety jsem prave kvuli tomu koukal na to jak to maj udelany treba v Dead Islandu nebo Mirrors Edge (do obou jde pres konzoli povolit abys mel 3rd person kameru) a tam sice nedokreslujou ruce jako postprocess, ale ten model postavy resp. animace jsou dost zbastardeny.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    THESTOUPA: super super, tak to si du hnedka vzit nejakou mikropujcku od providentu, pac mam vejplatu za tejden :D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BLESK808: je ale v beznym zivote ji nevnimas. takze kdybys klikl na jabko, to zmizelo bez animace ruky, ktera ho bere, tak by to bylo vlastne realnejsi /a min pracny). Me soobne ruce na mnitoru spis prekazej nez co jinyho
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CHRMLE: ja to spustil na i5-2400 CPU @ 3.10GHz s GeForce GTS 450 a 16GB RAM
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    CYBERKOTLIK: Tak ale, když se koukáš na to jablko, tak ta ruka je snad taky v perifernim vidění...
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    THESTOUPA: wau pockat takze to mam sanci rozjet i na i5? Rozlišení může jít do kopru, FPS mě taky neserou, jenom jestli se mi to vůbec spustí... Lenovo E51 btw... nemá to grafiku, za to mám ale 16GB paměti :D
    WILL
    WILL --- ---
    THESTOUPA: Přijde mi dost nešťastný to braní věcí přímo do ruky i s animací a rotací toho objektu. Při braní jablka to je v pohodě, u otvírání dveří taky. A jedna z prvních věcí kterou ve hře udělám je, že poberu věci, který jsou na stole. Jabka, housky, a pak čočkovou polívku, kterou bych vyklopil z té misky, kdyby to nebyl jeden statický model.
    Myslím že to přidává víc problémů, než jich řeší. O stejnou věc se teda u nás snaží DayZ, a tam mi to přijde taky zbytečný. Jednak to není snadný udělat, ale to té hře moc nepřináší.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MIKEE: ono je dost diskutabilni, proc do vsech her ty ruce takhle kreslej - normalne je clovek vubec nevnima, pac kouka na neco jinyho a ruce ma jen v perifernim videni
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    D1RABBIT: Maximalni rychlost hrace (sprint) je 6.2m/s, beh cca 4m/s, takze nic extremne rychleho, spis naopak.
    DOCKINEZ: Zkresluje to perspektiva. Nepouzivame zadnej "hack", kdy dokreslujes model jen s rukama pres kameru, ta ruka je soucasti modelu celeho tela, ktere je proporcne jak bys cekal.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty dvoumetrový chapadla jsou zajímavý.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    THESTOUPA: ano, tak tohle uz opravdu vypada jako Gothic.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HNIZDO: mne se to pri prehazovani z low na medium taky jednou seklo na par minut na nacitani. Ale ja to zkousel spustit na pocitaci, na kterym jsem to pred lety backnul (a uz tehdy to nebylo zadny delo). V 800x600 na medium je to pekny retro :-)

HOUH
    HOUH --- ---
    HNIZDO: to bylo jen poprve asi ulet, ted uz to taky jede v pohode 5s.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    tvl. na cem to hrajete, mne trva zmena grafickeho nstaveni asi dve vteriny :/ 5 minut to nemuze trvat ani kdyby ta hra lezela cela na googledrive
    HOUH
    HOUH --- ---
    Me dost zarazil load pri prvni zmene grafickeho nastaveni, nefalsovanych 5 minut nacitaciho loga :D
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    KOUDY: mě serou animace u sbírání bylin, to je fakt pejn, když toho chceš nasbírat víc.
    TOFI
    TOFI --- ---

www.ceskatelevize.cz/porady/1142378947-90-ct24/218411058130214/
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Dnes se od rána paří tady

https://www.twitch.tv/arcadebulls
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KOUDY: v dont starve sou kadibudky ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam