• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MIKEE: problem je, ze programatori vetsinou jedou ten pruchod jinak nez normalni clovek. oni jdou za cilem, hrac dela picoviny. a bohuzel i ta nejvetsi picovina co testerovi neprijde dulezita a nezmini ji je to, co pak programator nezkusi a je v haji (a jo, co sem odesel z WH sem prozrel a dal sem se na testing takze uz mam vic nez dost zkusenosti s temihle vecmi, i z M2 :D )
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Teda na to že je to open world se tam dá nějak příliš snadno zaseknout v terénu pokud se trochu víc sejde z cesty... ale jinak to vypadá dobře...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Koukam na intro, nadherny atmoska jak tereza kouka supr... Bojim se jit hrat :))
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CLAVEN: tak se ale přiznej jak skaces
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GREGOR_PRIDE: Môže byť, mne to behanie L3 na Dualshocku nikdy nevyhovovalo.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    A ted jsem donutil mrtvou buchtu otvirat a zavirat oci a pusu a to jsem na ni ani nesahl
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CLAVEN: to verim, na xboxu staci to stisknout a pustit aby bezel :)
    Misa udelal xboxi vtip
    Misa udelal xboxi vtip
    :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GREGOR_PRIDE: Mne úprimne ten beh namapovaný na tlačítko vyhovuje, držať stlačený L3 je čisté peklo.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    GREGOR_PRIDE: a ted to jako v ty hre vydejchavam, protoze nejdou preskocit maly zděný zídky... Uuuuffff ok, jdu 5 min, jdu tamhle a vybehli na me typci a na prvni dole... Load "coze kdeze, az tady??, no do prdele... ok" typkum se vyhnu... Cajk... Bych si zvysil citlivost pohledu teda? Ne to tu neni, ovladani delal debil a nuti vsechny hrat to jak retardy, přitom by to mozna slo liskat...
    Ty latence u boju... To je spis jak hod kostkoucelej ten boj... Frajer me furt chyta odstrkuje (coz v tu chvili vubec netusim jak a proc dela a jestli muzu i ja nebo co... Netusim co se deje.... a ja k nemu ale ani nedojdu... Pac me drzi nejakej magnet, a kdyz nedejboze "vyberu analogem v tomhletom chaosu smer uderu" prijde mi ze jse zase jen hodil kostkou :D a nebo se pomalu otocim zady k nemu... takze jindrovi uz rikam rubik...
    otevru otevreny sud a zavru zavreny...Ale trpim, trpim jen kvuli tomu, ze jsem vam fandil, myslel si a bal se ze to bude picovina (do toho zahrnuju i bugy a to stale me znasilnujici ovladani bez moznosti aspon natocit se lip...) a pak jsem to (ted zatim debil) koupil...
    Pribeh me zatim bavi, ale jsem princezna na hrasku, a obcas me u toho pali zadek...
    Hmm a ještě siju do Clavena :)
    Jdu trpet, zaplatil jsem si za to...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Já začínám trpět u ovládání, nevím kdo to vymyslel pro Xbox a nevím jak je to na PlayStationu, ale odjakživa se na ovladači běhá stisknutím levého analogu - tady je to Béčkem . Skrčení, které vždycky na pravém analogu nebo na Bečku , je tady ve hře nesmyslne stiskem levého analogu. Dal skaces Xkem , misto standardniho Áčka...
    Z toho pak plyne, ze bezis se stiknutym beckem, nemuzes poradne zatacet, takze zatacis jak kreten - to musel nekdo naprogramovat tak - levym analogem, kterej ale drzis dopredu, pac chces dopředu, takze vlastne poradne zatacet nemuzes...pac ten analog je v jamce... A ted nedejboze budes chtit skocit... To nepujde protoze tim cim normalne skaces - pravym palcem, drzis Becko abys bezel...
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TERZ: Je to tak, novejsi build nutne neznamena lepsi. Pamatuju si jednu komickou situaci, kdy Bernard po vycisteni spodniho tabora seradil muzstvo, zarval "Kupredu!" a pak vybehl nahoru sam a vsechny je tam serezal ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NECROMAN: jj..:))..Bakala jeste musi pockat na exit :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOUDY: byl koupený jen vydavatel, ne samotný Warhorse, je to tak?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    KOUDY: Bila hora zase
    TERZ
    TERZ --- ---
    MIKEE: Heh tak to si klikař a nebo si měl lepší build. Ja to dělal asi 10* a až ten poslední průchod byl natolik "stable" že jsem se dostal k bráněni pozice.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    KingDome Come - první třída, Slabikář I.
    https://clips.twitch.tv/UnsightlyJollyCamelThisIsSparta
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TERZ: Je klidne mozny, ze az to uvidi ve skriptu, tak reknou, ze TAKHLE presne to ma prece fungovat :D Ja jsem Pribyslavice hral dokolecka par mesicu dozadu kvuli jednomu bugu a sice vsechno nebezelo uplne jak na dratkach, ale to co popisujes se mi nestalo ani jednou a to jsem to prosel treba padesatkrat a zni to teda jako dost za hranici snesitelnosti, tak proto mne to zajima.
    TERZ
    TERZ --- ---
    MIKEE: Nenuť mě to terno opakovat :-D Sem rád že to mám za sebou. Ale pokud mi to neprokáže savy tak to večer zkusím.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a je to! :)

Rakouský THQ koupil vydavatele české hry Kingdom Come: Deliverance - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...hry-kingdom-come-deliverance/?utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam