• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GREGOR_PRIDE: No, ne.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Kluci s G a R prostě drzej pri sobe :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIRLOON: Ako mod?
    GORG
    GORG --- ---
    GREGOR_PRIDE: tohle mě ve hrách vždycky iritovalo.. hrdina co nepřeskočí ani botník :) ve hrách je to jak mor
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    GANDHI: moc ne, veci ze zeleza byly kurevsky drahy
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    oh, to mne privadi k věci, nad kterou jsem dumal uz dřív - opravdu je historicky hodnoverny, ze kazdej jouda, byt pomalu nemá ani na novy boty, ma doma truhlu s kovovym zamkem?

resp. objevil někdo ve hre nejakej loot, kterej není jidlo a zaroven není zamcenej v truhle?
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    Kingdom Come Deliverance UPDATE - Warhorse reviews lockpicking on PS4, Xbox One, PC | Gaming | Entertainment | Express.co.uk
    https://www.express.co.uk/...gdom-Come-Deliverance-update-Warhorse-lockpicking-patch-PS4-Xbox-One-PC
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    tak uz je i zamerovac na luk
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    ja mam pocit ze nemuzu skakat pri behu - protoze ovladani delal nejakej CURAK :)

HOUH: jo mam pocit ze jsem byl solidne okraden :)
    ale at si to strcej do prdele;) koupeny to mam, treba to spravej...
    a ja vim ze nad celym vavrou priste mavnu ruku...
    HOUH
    HOUH --- ---
    kdyz uz nic jineho, tak bys mel mit dobry pocit, ze si koupi hry podporil vyvojare ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Akože chápem legitímne výčitky (lebo KCD má množstvo problémov), ale desať príspevkov o skákaní za behu mi pripadá trochu neproporčné :P
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    GREGOR_PRIDE: Nekňourej.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    boze jak moc bych chtel zpatky prachy
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    mam to brat tak, ze hry kde nektery lidi nepotrebuji skakat pri behu maji omluvenku na zpiceny ovladani?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SAMIEL:
    CLAVEN: ptas se spravne, neskacu... ale mohl bych, pokud by ovladani nevymyslel botnik
    skakal jsem jednou kdyz jsem utikal pred nejakyma banditama... a nepreskocil jsem malou zidku... byla moc sikoka... pohym jsem sice delal, a asi jsem si myslel ze to ve hre preskocim, ale ne... nepreskocil jsem...
    (ne kvuli tlacitkum, neslo to)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    GREGOR_PRIDE: Celkem v klidu. Ale jak píše Claven, taky jsem to zatím nepotřeboval.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GREGOR_PRIDE: mne sa neskáče v behu nijak, za 25 hodín hry som to nepotreboval ani raz. Prečo skáčeš v behu?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SAMIEL: jak se ti skace v behu?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    KOUDY: PS4
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KOUDY: bacha na něj! ten mod nedělá quicksave ale autosave, což může rozbíjet hru! (pracuje se na opravě)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TOFI: co to je za kecy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam