• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VLAKODLAK: jestli je to medium zbroj tak to ještě zkusím, mám tam save... evidentně beze zbroje i s těžkou zbroji to dál jde dost blbě...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VLAKODLAK: O té vím, dokonce jsem tam za někým šel takže dveře zůstaly otevřené. Ale lockpicknout se mi zatím nepovedlo taky vůbec nic, takhle pitomý lockpicking jsem snad ještě nezažil, na PC se to dělá hrozně blbě, vůbec si nedovedu představit jak se to asi dělá na konzoli...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NEVILL: V jedný z věží jejíž dveře je třeba lockpicknout (ještě jsem nelockpicknul vůbec nic...) ale jsou občas otevřený je truhla s pěknou medium zbrojí.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SIRLOON: Jj jako fasttravel co mě teď zachránil :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VLAKODLAK: ale je to realny!
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    No, jak se dostat z hradu, nakonec jsem omráčil strážného, ukradl mu zbroj a ukecal stráž u brány ať mě pustí ven. Až na to že Jindra tu zbroj stěží unese a plouží se s tím jak šnek. Nebo se taky dalo skočit dolů z toho mostu jak se jde k bráně...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLAVEN: jj na nexusu
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Já se zasekl v díře, ze který nemůžu vyskočit, tady těch málo savů bolí.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    GORDHART: rikam kluci
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kingdom Come Deliverance UPDATE - Warhouse to release lockpicking patch on PS4, Xbox, PC | Gaming | Entertainment | Express.co.uk
    https://www.express.co.uk/...gdom-Come-Deliverance-update-Warhorse-lockpicking-patch-PS4-Xbox-One-PC
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GREGOR_PRIDE: No, ne.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DOUPLE: 1920x1080
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Kluci s G a R prostě drzej pri sobe :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIRLOON: Ako mod?
    GORG
    GORG --- ---
    GREGOR_PRIDE: tohle mě ve hrách vždycky iritovalo.. hrdina co nepřeskočí ani botník :) ve hrách je to jak mor
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    GANDHI: moc ne, veci ze zeleza byly kurevsky drahy
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    oh, to mne privadi k věci, nad kterou jsem dumal uz dřív - opravdu je historicky hodnoverny, ze kazdej jouda, byt pomalu nemá ani na novy boty, ma doma truhlu s kovovym zamkem?

resp. objevil někdo ve hre nejakej loot, kterej není jidlo a zaroven není zamcenej v truhle?
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    Kingdom Come Deliverance UPDATE - Warhorse reviews lockpicking on PS4, Xbox One, PC | Gaming | Entertainment | Express.co.uk
    https://www.express.co.uk/...gdom-Come-Deliverance-update-Warhorse-lockpicking-patch-PS4-Xbox-One-PC
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    tak uz je i zamerovac na luk
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    ja mam pocit ze nemuzu skakat pri behu - protoze ovladani delal nejakej CURAK :)

HOUH: jo mam pocit ze jsem byl solidne okraden :)
    ale at si to strcej do prdele;) koupeny to mam, treba to spravej...
    a ja vim ze nad celym vavrou priste mavnu ruku...
    HOUH
    HOUH --- ---
    kdyz uz nic jineho, tak bys mel mit dobry pocit, ze si koupi hry podporil vyvojare ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Akože chápem legitímne výčitky (lebo KCD má množstvo problémov), ale desať príspevkov o skákaní za behu mi pripadá trochu neproporčné :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam