eee. Včera jsem zjistil, že ty opravy mi vyřešili většinu problémů a chtěl jsem si to zkusit jen na chvíli.
Byl jsem rád, že jsem se donutil nad ránem jít spát.
Je mi to líto, ale ono je to skutečně dobré RPG. A dobrej příběh. A dobrý motivace. Jo, chyby to má, ale ... třeba ten RPG systém, něco takovýho by perfektně sedělo i Falloutu 4 nebo dalším Elder scrolls. Bez legrace.
Warhorse to dokázali a ty lidi co tam dělaj to nakonec zvládli. Jestli jim Bakala nevypálí rybník (že si podle svýho zvyku vybere prachy a podíl střelí kamarádovi), tak by mohli mít nakonec i obraty jako CD Red. Nicméně už tady mám pocit, že jsou lepší motivace postav, než jen šukaj Yen a pak šukaj Ciria to za pomocí sledování červených skvrn.
Já rád exploruju a dělám takový ty věci jako bylinkářství a vokecávání – no a tady to můžu spokojeně provozovat. A ono vám to vydělává, můžete si tím sklidem tu hru takhle projít. Žádný zaklínačský – sem tady dvě hodiny ve hře naháněl vaši nestvůru a těžce jsem ji nakonec udolal – výborně, děkujeme, tady je 50 penízků... všechno je tam tak nějak logický a má svoji funkci.