• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    MIKEE: j s tim konem jsem to nakonec pochopil, nesmim drzet sipku dopredu coz sice znemoznuje jet rychle ( kun ve vyssi rychlosti prestava byt inteligentni :) )
    HNIZDO: to dava smysl.

Dalsi vec co me zarazi je, ze kdyz ja jsem schopen vydelat sbiranim kytek +/- 500 za den, proc to delam jenom ja a proc se nekdo vubec unavuje zebranim.
    Ja teda sice porad picuju, ale kdyz uz se hra v nekterejch vecech snazi bejt realisticka jak to jen jde, tak me tyhle blbiny o to vic mlati do oci. Jinak ale porad dobry a zajima me jak to dopadne nejen ted, ale i pri dalsim hrani.

CLAVEN: tobe k ty hre WH pribalili ruzovy brejle? :)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    GURBON: Ad 8. kdyz drzis jen shift a jsi na ceste (a nemackas smerova tlacitka), tak kun pojede sam nejvyssi rychlosti co nezere staminu. melo by to byt v helpu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GURBON: K prvým dvom bodom - zo začiatku som tiež nadával, ale teraz už si myslím, že sú oba systémy veľmi dobré. Proste odrážajú to, že je Henry úplný začiatočník. Skús si trénovať kapsárstvo v MHD, určite ti nevyjde viac než prvých 20 pokusov :p
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GURBON: K bodu 10 - nevenoval som sa tomu veľmi do hĺbky, ale ani historici sa jednoznačne nezhodnú na tom, do akej miery bola v stredoveku rozšírená schopnosť plávať. Plus "u Sázavy" nemusí veľa znamenať, stačí, ak žil pár kilometrov od rieky a nikdy nemusel mať dôvod tráviť pri nej viac času.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pokud jste nekdo zivej, toto je nej ceskej stream kdc: https://www.twitch.tv/czechhawkeye
    ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    po prvnich cca 8 hodinach me to vcelku bavi ale neodpustim si 10 veci co me sere na KCD:
    1. lockpicking je naprosto uchylnej a na 30 pokusu neotevru ani lehkou truhlu
    2. kradeni je naprosto uchylny, zkousel jsem tak 20x bez uspechu
    3. predchozi diky absenci sejvovani uz to nemam chut nadale zkouset
    4. hajzly sice jsou ale vysrat se nemuzu, navic jejich kvantita imho neodpovida potrebam obyvatelstva
    5. Jindra neustale knoura ze ma hlad, at ho klidne ma, ale nemusi mi to co 2 minuty opakovat
    6. jedina hra co mi dokaze behem 10ti minut prehrat CPU a GPU se pritom flaka, musel jsem stehovat pocitac abych si zahral
    7. absence ceskyho dabingu mi prijde smutna, ta anglictina je jak pest na voko, verim ze kdyby tam byla, hodne lidi si to v ni da i za hranicema, stejne jako zaklinace v polstine
    8. "kun je inteligentni a bude sledovat cestu" u me teda nefunguje
    9. ve vsech kotlikach se zradlem co jsem dosud potkal vsichni vari ten samej gulas
    10. Jindra neumi plavat prestoze zije 20 let na vidlakove u Sazavy
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Quest s kořenářkou, jde vůbec nějak dosáhnout dobrého konce? Už to hraju po xtý a vždycky to končí blbě...Tak jen jestli se mám snažit?
    MAGE
    MAGE --- ---
    KOZLIKK: heh mel byt trochu s dobou a pustit Starmana =)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - recenze PC verze - Recenze hry na Hrej.cz
    http://www.hrej.cz/recenze/kingdom-come-deliverance-recenze-pc-verze-5892/
    PETINY
    PETINY --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    Dan Vávra: Jsou tam bugy sorry! O Kingdom Come: Deliverance
    https://www.youtube.com/watch?v=VRS52PdCmYo
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: to jo, ale tady je ta learning curve nastavena trochu drsne ze zacatku - je pravda ze staci level dva (a koneckoncu clovek je muze ziskat i jen tim, ze holt splasi par penez od peska pro peska a necha se pasivne trenovat) a hned je ten pocit lepsi - tady by imho stacilo bud lehce snizit rychlost u very easy zamku nebo lehce zvednout tolerancni radius ve kterym musis ten lockpick vest
    TERZ
    TERZ --- ---
    JARMIK: Jsou tam 3 linie, takže 3 Jindrové.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Sorry za hloupou otázku: když si koupim kcd, tak to bude moci hrát doma více lidí, tj. že si každý bude ukládat svého Jindru? Nebo je to 1 licence = 1 Jindra. Díky.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    uz jste potkal nekdo bejka na louce? prej by mel byt jeden na mape a da se snim zapasit zvedne vam to silu
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    CLAVEN: ja je nasel skoro v kazdym ptacim hnizdu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CLAVEN: ok, s tím dokážu žít. Každopádně můj subjektivní názor je, že questy v KCD jsou o moc hezčí a lépe napsané než ve Skyrimu. Asi bych to utnul, protože to je ryze na chuti každého hráče.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: Budeš za fanboya, lebo main quest v Skyrime je porovnateľný. Side questy v KCD nie sú žiadna revolúcia, dones kože, zabi banditov a podobne.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KOUDY: kance u kališť:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REDSNAKE: Ty hlavni sou gut..ty vedlejsi mam ted prinest tri praseci kuze pro jednoho typka...praseci maso pri dalsiho typka..90kusu kraliciho masa pro hospodskyho apod :)..nastesti sou lesy fakt super zpracovany..takze v nich pobiham rad..zajice neni tezky najit...ale kance fakt nevim kde hledat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam