• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    kcd me neprestava prekvapovat jak zde nekolikrat zaznelo ze Jindru takovy nevyrazny poleno na zacatku hry nemelo moc lidi rado tak ted 20h ingame je to fakt jizda vyvoj postavy je neuveritelnej kdyz ho naucite cist vyskillujete mu mluveni a dalsi skilly na komunikaci s lidmi tak dialogy jsou fakt vostry sazi tam vtip za vtipem a je sebevedomej sakra to je zmena oproti zacatku
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    kdy rikali ze opravi vsechny bugs ?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Green Man Gaming Competitions! - Green Man Gaming Blog
    https://www.greenmangaming.com/blog/green-man-gaming-competitions/
    TOFI
    TOFI --- ---
    Pět tipů, jak si užít Kingdom Come: Z nemotorného drnohryza miláčkem davů a postrachem Kumánů | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://tech.ihned.cz/...uzit-kingdom-come-z-nemotorneho-drnohryza-milackem-davu-a-postrachem-kumanu
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Can Kingdom Come Deliverance's tech deliver its ambitious vision? • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-kingdom-come-deliverance-console-analysis

Overall, there's a simple pecking order if you're choosing to play Kingdom Come Deliverance on consoles. Xbox One X delivers the highest resolution - a 77 per cent boost over PS4 Pro, in fact - and smoother performance on top of that. However, between the sub-30fps drops, the obvious texture and geometry pop-in, and long loading times, it's fair to say that no platform is covered in glory here. It could be a simple matter of optimisation through patches that improves this situation - and we hope that these improvements are eventually delivered. Beyond the surrounding furore, Kingdom Come Deliverance actually has some great ideas behind it. It's a decent alternative to the Elder Scrolls, with some amazing backdrops and an interesting historical hook to its story - it's just the technology at its heart that's struggling to keep up. With this in mind, the PC version may be the way forward for those considering the game, and it's something we're planning to look at shortly.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pomaly je čas opustiť túto diskusiu, kým sa niektorí nenaučíte používať spoiler tag
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Za boha nedokážu dát tu bitvu s Prckem. Prostě se neprobojujem do kostela, vždycky to skončí tím, že mi umřelo příliš mnoho mužů.... Nezvládnu ubránit beranidlo. Je na to nějaký tip nebo mám načíst starší save a prostě se lépe připravit a zvolit jako možnost vzít sebou všechny muže a ne jen tu třetí nejvyšší možnost?
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    DOUPLE: by se prejedlo:)) ale par jich takovejch je;))
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    chjo, proc vsechny cutscenes nejsou aspon na pul cesty jako ta chlastacka v Uzhitzu :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KOUDY: Jo to by som tiež rád vedel.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    boha jeho, ta prvni velka bitva, mam tam fakt problemy, vzdycky mi umre moc muzu..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    helejte ty nehody a ikonka lebky..je to k necemu?..nejakej quest na vyreseni dvaceti vrazd po mape?..nebo jen zajimavost?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LAAZI: hovno, je to Ovcacek a kamaradi se s Bakalou :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    JARMIK; Ta posledni veta znela jako neco z twitteru ministerstva kultury.
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    JARMIK: neexistuje ke hře nějakej benchmark? zmíněnou konfiguraci bych měl ale nikde nefiguruje ani jako minimální, tak by mi odpadlo kupování konzole jen kvůli této hře?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a imho by tez stalo za to, nejak indikovat questy nebo jejich casti ktery jsou casove nebo geograficky omezeny - zvlast pokud je ve hre omezeny sejvovani
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REDSNAKE: nope, nahaneli mne i jeste nez jsem byl ve sluzbe:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TERZ: to mohlo bejt klidne za tasenou zbran nebo nenoseni louce, protoze se stihlo smraknout
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANDHI: s těma pochodněma jsem si taky říkal, ale možná to bylo myšleno jen na stráže který pochodně maj.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Právě jsem hrál příběhovej quest line, kterej obsahoval 2 cutsceny a trval asi hodinu, zahrnoval 2* Fast travel. Potom co sem šel říct Rackovi co je co, sem hodil PSko do "dashboardu" a na chvíli odešel. Vrátil jsem se na obrazovku "Zemřel jsi v boji" a loadoval se zpět do půlky questu. Zajimalo by mě kdo mě v těch Ratajích sundal a za co... Ta hra by si měla rozmyslet jak teda vlastně chce fungovat. Buď tam ten autosave v průběhu questu je nebo není ale nemůže to bejt pokaždý jinak. A hry který se "neminimalizuji" při hozeni PSka do "dashboardu" jsou taky solidní voser, zrovna tuhle inspirací si z Dark Souls brát nemuseli... S tím novým pathem jsem zatím na bug nenarazil, dokonce jsem si znovu zahrál i ty Přibyslavice které najednou fungovali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam