• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    spoiler: ( #questy pro ratajskyho vagabunda# )
    #Delam quest line pro tohohle chlapka, naposled jsem sel do Ledecka krast cechovni pecet. Nicmene kdyz se vratim zpet do Ratay, vagabund je zavrenej na namesti v klade a o questech nechce mluvit. Je to jen nejaka umela brzda, abych nesplnil quest brzo nebo staci den dva pockat, jestli ho pustej?#
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GURBON: povieme si to, až to dohráš.
    Mám v tom aktuálne 68 hodín, som si dosť istý, že z prítomných (mimo MIKEEho a prípadných iných členov vývojárskeho tímu) najviac.
    Takže možno zmeníš názor, až sa ti hra niekde pojebe tak, že sa už nebude dať opraviť, ako sa to podľa ohlasov deje štatisticky významnému percentu ľudí.

Čo sa Vávrovej osoby týka, nie som si tak úplne istý jeho kvalitami vývojára, Mafia 2 bola veľmi slabá hra a aj keď sa od nej dištancoval, design bol podľa všetkých správ z veľkej časti jeho dielom. Nakoľko je KCD dobré kvôli a nakoľko napriek Vávrovi, to tiež nikto z nás nevie.

ostatne súdim, že Vávra je stále kokot
    GURBON
    GURBON --- ---
    CLAVEN: Vavra je vavra, at si plka co chce, ale hry do kterejch kecal meli hlavu a patu coz je celkem vzacny.
    Myslim ze KDC ted lehce tezi paradoxne z toho, ze mnoho z nas ocekavalo, ze to bude pruser a nastesti tomu tak neni. Me osobne to bavi virazne vic nez celej slavnej Zaklinac3.
    Nekolik bugu co tu ani nezminuju me donutili stahnout save mod a od ty doby se nad nima nepozastavuju na tak dlouho, abych je povazoval za zavazny - typicky chybejici veci/postavy nutny k dokonceni questu, pri dalsim loadingu vse OK.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GURBON: som kritický k bugom, najmä ku gamebreaking (kope ľudí sa po nejakých questoch dokurvia sejvy, ja sám som prišiel o 4 hodiny progressu kvôli nekonečnému loadingu sejvu a zásadnému bugu v staršom sejve, našiel som v hre jeden rebrík do krčmy, na ktorý sa nedá vyliezť, lebo prepadneš cez podlahu na poschodí a podobne), ale samotná hra sa mi veľmi páči.

Keby bola menej zabugovaná, bol by som nadšený, takto som len veľmi impressed. Nedá sa nič robiť, pristupoval som ku KCD s extrémnymi predsudkami, ale proste ma presvedčilo kvalitou.

(po vzore Cata staršieho musím na koniec každého svojho príspevku o KCD pridať, že ostatne súdim, že Vávra je stále kokot)
    GURBON
    GURBON --- ---
    CLAVEN: Tak obvykle se ke hram stavis spis kriticky, alespon se mi to zda. U KCD mam ten pocit obracenej.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GURBON: Prečo?
    GURBON
    GURBON --- ---
    MIKEE: j s tim konem jsem to nakonec pochopil, nesmim drzet sipku dopredu coz sice znemoznuje jet rychle ( kun ve vyssi rychlosti prestava byt inteligentni :) )
    HNIZDO: to dava smysl.

Dalsi vec co me zarazi je, ze kdyz ja jsem schopen vydelat sbiranim kytek +/- 500 za den, proc to delam jenom ja a proc se nekdo vubec unavuje zebranim.
    Ja teda sice porad picuju, ale kdyz uz se hra v nekterejch vecech snazi bejt realisticka jak to jen jde, tak me tyhle blbiny o to vic mlati do oci. Jinak ale porad dobry a zajima me jak to dopadne nejen ted, ale i pri dalsim hrani.

CLAVEN: tobe k ty hre WH pribalili ruzovy brejle? :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    GANDHI: myslim ze neda, pac pri sazesce s Jenem mi to peceny kraliky nevzalo, upekl jsem je nez prisel ....
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NECROMAN: To be fair, W3 si hromada ľudí kúpila z GoGu
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pěkný statistiky na Steamu!
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    GANDHI: Nevím, nedělal jsem je.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SAMIEL: a da se to porad pouzit pro "zverinovy" questy?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GURBON: to by mohol povedať každý :P
    TOFI
    TOFI --- ---
    RECENZE Kingdom Come Deliverance PC 1.2 • Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/2018-02-18-recenze-kingdom-come-deliverance-pc-1-2
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    SAMIEL: purification through fire, 100% stredovek
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Btw. Když toho králíka upečete, tak to instantně shodí ten "stolen" tag.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GANDHI: j toho jsem si vsim uz u toho prvniho lovu kraliku, a oznacovali se mi jen nektery coz uz nechapu vubec.

CLAVEN: ...... tohle se mi delo kdyz jsem lovil legalne na prikaz svyho pana.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: tohle chapu (jen konstatuju, ze je to tak s veskerou zverinnou) - spis nechapu tu vec, na niz si stezuje Gurbon - to ma hrac cekat, nez se maso casem zlegalizuje a zkazi?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Lebo si pytliak. Lovíš v lesoch, ktoré patria šľachte.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GURBON: zvlastni, protoze i to co jsem si ulovil sam je oznaceny jako kradeny a straz to pri sacovani zkonfiskuje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam