• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    OMNIHASH: těch par desitek bych toleroval, prochazela ostravou, olomouci a moravskou branou, ale v minulosti v zavislosti na etnicke, politicke a terenni situaci se trasa menila pomerne vyznamne. i kdyz myslim ze jsem nevidel ze by se posouvala smerem ku Praze, spis oscilovala od Moravske brany po Váh.
    PETINY
    PETINY --- ---
    OMNIHASH: tak určitě, antifašistický Ministry většinou poslouchám jen v kolektivu nahejch pravicovejch extremistů, když společně hajlujeme v jedný vaně. Co tam máš dál? Kdo poslouchá "Pohoda, klídek, tabáček" od Chinaski je lempl? Kdo poslouchá "Last Christmas" od Wham je latentní homosexuál? Co třeba "Born in the USA" od Springsteena, to je nacionalistický, takže taky de facto pro nácky. Fascinující dedukce.

CLAVEN: jak kdy, s některýma jeho názorama souhlasím, s některýma ne. Ty ale vypadáš, že ti vávra na nějaký herní konferenci strčil palec doprdele, když chytáš na první našlápnutí hned, jak sem kdokoliv napíše něco byť jen vzdáleně připomínající obhajobu vávry :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    OMNIHASH: Nepatří to sem sice, ale: já bych do těch Ministry tak nešil. Předpokládám, že se jedná o tenhle song: https://www.youtube.com/watch?v=-cfzszFHmcw Ten je všechno možný, jen ne pro-nazi :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JVMLOK: tak i jantarová cesta vedla o pár desítek/stovek kiláků na východ, i když pořád blíž, než v Istanbulu.

PETINY: ano, pokud posloucháš kapely, co řvou sedm minut hajlíček, tak je šance, že seš nácek, větší než zanedbatelná. Jak kovanej záleží na tom, jestli pak hajlíčkuješ jenom v objeváku, s kámošema po osmým pivu cestou z hospody, nebo tak nějak samovolně za náhodnejch situací.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAZE: kdo řeší jaký černochy?
    To je taková ta vaše univerzální odpověď, svádět to na tohle, ačkoliv tu žádný černochy neřešíme a ani je to KC:D nevyžadujeme ani nechceme.
    Já se třeba nekamarádím s žádmejma náckama ani bolševikama a lidi co to dělají považuju za blbce.
    Toleruješ stějně jako extrémní pravici taky komunisty? Budeš tu hájit i bolševiky?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LA_PIOVRA: to musis bydlet v hroznem miste:)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CLAVEN: se zpusobem jakym mluvite s lidma je divny ze tam tech kokotu z spd neni jeste vic.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAZE: si to celé nejak nepochopil
    áno, defakto to môže byť každému jedno, ale tieto náckovské a protiliberálne sračky infikujú celú spoločnosť, a potom máš zrazu Okamuru v parlamente. preto je dobré na to upozorňovať.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Nejsou lide dneska nejaci precitliveli? To jako dospeli chlapi fakt resite, ze v nejake pocitacove hre nejsou negri a ze jeden z tvurcu nosi obleceni, ktere se vam nelibi? Neni tohle nimrani se v hovnech v ramci politicke korektnosti tak trochu uboha zabava?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Inak toto je trochu background k tomu, aký je Vávra chuj, aj keď si odmyslíme kauzi "černosti v KCD".

My E3 Meeting With A Pro-GamerGate Developer
    https://kotaku.com/my-e3-meeting-with-a-pro-gamergate-developer-1715511964
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    takže to není jen "levicová liberální provokace", jako spíš prolídnutí trapné pravičácské provokace, který se Vávra dopustil na gamesconu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PETINY: jak tak pozorujem tvoje príspevky, neustále ma napadá jedna otázka. Keď Vávru fajčíš, prehĺtaš alebo vypľúvaš?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PLOMBDENTIST: V mem obvode je mistopredseda SSO a jeden ze zakladatelu Narodniho odporu jedna a ta sama osoba:)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jinak Burzum není jen Varg v minulosti,a le taky jeho politický projevy v současnosti. V minulosti to fakt byla jen mikina black metalovýho projektu, v současnosti je to ale už přihlášení se k politickým manifestům Varga (lze shlédnout na youtube, má to i české titulky).
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já třeba sdílím Lindermannovy levicové názory.
    A dost poslouchám i black metal. Ale mikinu Burzum bych si na sebe nikdy nevzal, už právě protože zabil Euronyma, a odůvodnil si to i tím, že byl levičák. Pro mne je to spíš ale důkaz nevkusnosti a neuvědomění si toho, co je Varg zač (zkurvená píča), ne ovšem neonacismu.
    Ostatně Vávra sám neonacistou není. Má jen debilní kamarády, kteří maj k tomu blízko. A kterejm občas přikyvuje. Vávra není neonacista, ale v tomhle strašnej vůl, protože takovýdle kamoši se nikdy nikomu nevyplatili (je to něco odobného jako mít kamarády v ruské mafii).

PETINY: Ministry podporují Antifu, což je hnutí který sám Vávra označil za teroristickou organizaci (a prej je maj na seznamu ter. organizací už dva státy).

To tu kluci ještě zapomínají uvádět, že Vávra chodí nejen v téhle mikině, ale taky háže špínu na antifašismus a brání práva alt-right, extrémní pravice, do roztrhání těla. A naprosto vážně uvádí spolky jako ANTIFA že jsou teroristi. A tak dál a podobně.
    CROME
    CROME --- ---
    PETINY: nechces srovnavat Burzum s Ministry zene?
    PETINY
    PETINY --- ---
    GANDHI: o tom že to je neprofesionální nepochybuju. Poukazuju na to, že tahle konstrukce HONZA09 je naprosto debilní.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PETINY: jj, zatímco motat se na velkejch akcich, kde reprezentuju studio v kontroverznim outfitu je ryze profesionalni:p
    PETINY
    PETINY --- ---
    PLOMBDENTIST: tak to já vim, víš to ty, a možná ještě někdo další tady. Ale pro tak plochý vnímání světa, ve kterým je normální někoho onálepkovat jako nácka, protože má tričko kapely X ve který je zpěvák Y asi kokot, je to podle mě pod rozlišovací schopnost toho člověka. Ale to je dost offtopic, zastávat se v tomhle auditku Vávry se nenosí :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PETINY: tak zrovna ministry jsou spis antifasisti
    PETINY
    PETINY --- ---
    THESTOUPA: líbí se mi ta přesně se opakující série událostí:
    1) nějaký liberálně smýšlející pisatel se zkouší do KCD obout právě kvůli Vávrovým názorům (což je dle mě z pozice recenzenta hrubě neprofesionální), a druhý pilíř, o který svoje (ne)doporučení opírají je ta donekonečna omílaná, rasová záležitost s minoritama v 15. století.
    2) pod článkem se strhne diskuse v zastoupení zhruba 1:10 v neprospěch názorů recenzenta
    3) článek se šíří na soc.sítích v sémantice "wtf did i just read"
    4) KCD profituje :)

HONZA09: poslouchal jsem Rammstein a Ministry, ti maj dokonce jeden song, kde 7 minut řvou jenom "sieg h...". Sice nemám jejich tričko, ale byl jsem na jejich koncertě a v 15ti jsem je měl na ploše jako background. Doteď jsem nevěděl, že jsem kovanej nácek, achjo :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MLUKS: Když si koupíš tričko kapely, tak jí tou koupí podpoříš. Když si koupíš tričko kapely, kde zpívá nácek, tak podpoříš kapelu, kde zpívá nácek. A když si to tričko vezmeš na Gamescom, tak se nesmíš divit, že si toho lidi všimnou a budou to řešit. Ale třeba měl jenom horečku, co já vim... :D
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GANDHI: ocividne si spletl Jantarovou a Hedvabnou stezku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam