• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DOUPLE: aha, ešte možno ide o to, jak si urobil ten dialóg s Rackom predtým. Lebo ja som si vypýtal posily z Talmberku.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CLAVEN:
    spoiler: ( #tábor# )
    otravil jsem jidlo, sipy jsem nespalil. Mozna je to jak pises, ale teda logiku to nedava zadnou. Z puvodnich 14 vojaku jich vic nez pulka proste zmizi (neumrou nebo neutecou,
    proste v kempu najednou uz nejsou) a zbytek je moc malej na to aby se probil dalsi casti. Doufam ze najdu jeste save pred reportem Radzigovi, tam by to slo pripadne jeste doladit.
    Takhle by to vypadalo, ze je v podstate jedno jak moc se snazis v hlavni bitce, protoze je naskriptovana tak ze pribejvaj a ubejvaj jednotky podle toho co jsi udelal 2 hodiny predtim. Duh.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DOUPLE: huh

ja som s tým nemal problémy, prebehlo to v poriadku na prýkrát. Robil si tie predquesty?

spoiler:tábor
    Spálil si šípy a otrávil si jedlo v tábore? Ja som teda nielen všetko spálil a otrávil, ale oba tábory (kumánsky aj banditov) som vyvraždil do posledného, bohužiaľ to na bitku nemalo badateľný vplyv. Ale tá sabotáž je možno kľúčom k tomu, či ti prežije dosť ľudí.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CLAVEN:
    spoiler: ( #pribyslavice# )
    Prvni cast je nejaka fackovacka pred hradbama, to probehne v pohode, jasna prevaha. Pak je cast Cuman camp (odtlaci vuz a vlevo nahore jsou schody ze kterych obcas vystreli random lucistnik), odhadem je na moji strane tak 12-14 vojaku. Kemp se poseka, jednou se stalo ze hlavni Cuman (subquest kill the Cuman leader) utekl z tabora a cela jednotka se zasekla ve vychode, reload pomohl.
    Pak je subquest "kill the archers", kde se bud stane, ze lucistnici (5-6) sebehnou ze schodu a shromazdi se pred kempem, kde zabiju tak dva a zbytek utece (coz zpusobi fail quest, ale da se pokracovat). Nebo zustanou na schodech (dva) a ty se daj normalne pomlatit.
    Hlavni problem je, ze z tehle casti do "break into the church" souboje vbehne z puvodnich cca 12-14 vojaku maximalne 4-5, ktery dostanou nakladacku a hra konci. Muzu se snazit jak chci, zabit klidne 5 vojaku, ale prevaha je jasna. Dal jsem zatim asi 7 pokusu a vzdycky to dopadne stejne.
    hraju to na PC
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DOUPLE: Ja som ich na konzoli dohral bez problémov. Jasne, tá hromadná bitka je gangbang a moc to nepripomína reálny boj, ale kvest sa mi nijak nerozbil a ani fps dropy som nemal (ako spomínal Terz).

Na akej platforme hráš a čo sa ti tam pokazilo?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Me vyzval jeden mercenary na souboj o 50 fufniku a samozrejme jsem to prohrala. Tak jsem do nej zacla strilet lukem a kupodivu mu to vubec nevadilo. Stal tam jako maly jezecek s nejmin 10 sipy v tele. Po chvili vykrvacel. Okolo sel zrovna pocestny a nevidel me jak to zabijim, videl uz jen padajici mrtvolu. Prohlasil "oo, mrtvola, pomoc" a utekl.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Ty Pribyslavice jsou jeden velkej bug, fps dropy nemam, ale za to si kazda cast questu dela co chce a v podstate se nedaj v tuhle chvili dohrat...
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Mně se zase stalo tohle:

[Kingdom Come: Deliverance] Morrowind easter egg? Olena tragic death
    https://www.youtube.com/watch?v=HyL3-XanT8U

neviděl jsem to a zjistil jsem to mnohem později. Potože Olena je součástí jednoho questu. Marker kde ji mám najít mně přivedl přesně na to místo z toho videa. Samozrejmě mrtvoly po nějaké době mizí, takže tam nic neleží. Další buglý nesplnitelný quest.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    REDSNAKE: Jo, přesně tam
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FRIZER: u tý babky kořenářky co se s ní pojí jeden quest? Tam se to děje spoustě lidem, mě, kamarádovi a dalším..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    FRIZER: to se povedlo nejakymu streamerovi :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak dneska když jsem šel vařit lektvar, proběhlo nanebevzetí Henryho....letěl a letěl...a když jsem dal esc na zrušení tak padal a padal až umřel na následky pádu...:)

TOFI
    TOFI --- ---
    Nástupce Kingdom Come se začne dělat letos • Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/2018-02-23-nastupce-kingdom-come-se-zane-dlat-letos
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SOMRAK: Neuteče
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    ta 1. bitva mi asi neuteče, což? jako jestli tam není nějakej casovej limit. budu se muset ještě dost připravit...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NECROMAN: zdá se mi to nebo je v nejautentičtější hře ze 14.století v domě podlaha z IKEA? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NECROMAN: nemohl jsem si nevzpomenout

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pravý důvod, proč jsou všichni hodní na Henryho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam