• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Kingdom Come Deliverance - Henry's Sword
    https://www.youtube.com/watch?v=5q2iPqGF0bc
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DUBAS_: ja v to doufam dost hlasite
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: tise v to doufam
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Do světa Kingdom Come míří modifikace s tématikou Hry o trůny – Doupě.cz
    https://doupe.zive.cz/clanek/do-sveta-kingdom-come-miri-modifikace-s-tematikou-hry-o-truny
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    myslite, ze bude kompatibilni save?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    no ja jsem nedobrovolne dohral mam 75h a mam buglou hlavni linku a vedlejsi ukoly jsem dodelal a nektery uz taky nejdou dmukoncit treba ukrast kone z neuhofu protoze tam uz zadny nejsou po vybiti a otrave od banditu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    *loser
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    STRANGERD: ad. boss: no, a když trochu vylevlovanej jsi, tak ho takhle složíš hned napoprvé.
    Ale ten začátek, kdy jsi looser, mě dost bavil.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    krátce ze života hmyzu:
    zítra bude na obálce české mutace Forbesu Dan Vávra
    Chet Bolingbroke aka CRPG Addict si pořídil KC:D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    A stejně jsem do teď nevypáčil jedinej zámek :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SOMRAK: az to budu hrat podruhy, tak to urcite zkusim, je skvely, ze ta hra prilakala obcasnejsi hrace, ale pro lidi, kterym prijde jako dobrej soubojovej system dark souls je to v soucasny fazi hodne jednoduchy uz od zacatku; jedu zatim spis bez sidequestu (az na vyjimky, ktery zatim byly spis dost dobry:) hlavni dejovou linii, tudiz jsem v ty tu diskutovany prvni vetsi bitce nebyl nijak vylevelovanej a ten zaverecnej frajer jde zabit prvnim low lvl palcatem co jsem vubec nasel v zasade jenom tim, ze hrac vcas macka tlacitko blok a riposte ho trefi do hlavy, takhle parkrat dokola a je vymalovano... ten system vypada slozitejsi nez je, imo je nastesti porad zabavnej, ale v jadru je zel o dost jednodussi, nez bych si treba ja pral:(
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    jedete někdo ten Dark Times mod? Jsem level 13 a třeba bandit camp je záležitost na pár machnuti mečem, tak si říkám, že ten mod vyzkouším.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    nejde, tu věc ti musí konkretni osoba dat jako odmenu. Ale při loupezi ji u sebe nemá.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DFOJTIK: a co sejmout pickmana?
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Jinak mně štve quest "meč královny ze Saby". mám 4 části, ale 5. nejde získat. Pro její získání je třeba postupovat speciálním způsobem u rozdělování lidí při nošení vody a hoven v Ratajích. A já samozřejmě tenhle úkol plnil mnohem dříve a že mi zůstane viset nesplnitelný úkol jsem nevěděl.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Chci se zeptat na jednu věc. Splnil jsem všechny aktivity pro všechny tři mlynáře. Včetně Šimona, co má mlýn východně od kláštera. Ale marker mi u něj nezmizel. Svítí mi u něj žlutý vykřičník pro nové aktivity. Stalo se to někomu? Jde o chybu nebo opravdu někdy časem mi ještě nějaké aktivity dá? Aktivitu "mlynář Šimon" mám už samozřejmě splněnou.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    GORDHART: Formát "název zbraně" "druh" "materiál" :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    FRIZER: Ten "luk dlouhý jasan"... ot je nějakej neoficiální překlad z google translatu nebo co? :O
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Kingdom Come: Deliverance vychází bez ochrany DRM - Cnews.cz
    https://www.cnews.cz/kingdom-come-deliverace-drm-free-gog
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    No já se teďka dostal k tomu prckovi a za poslední dvě sezení jsem jo prostě neumlatil tím mercenary bedfellow mečem... Už už to vypadalo, že padne, ale pak na mě nasadil kombo a konec... Tak jsem to teďka načetl, vrátil se do Rataj, koupil pořádnou sekeru a vylevelil to na pětku... A jde se znovu, si prijdu se sekerou a štítem nebezpečnější než s mečem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam