• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    CHRMLE: no to ja mel nastesti uz kone tak jsme do nej nahazel vse :-D...... ja si vsiml akorat ze me od te doby oslovuji rytiri :) .... no prijde mi trochu podezrele ze ta truhla byla nezamcena.... takova vybava ma byt za odmenu !! (vyssi skill u paceni zamku npr.)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    STRANGERD: no ja to resim zatim jeste tak ze nosim obyc vybaveni a to gore jsem nechal v truhle , aby to byla nejaka vyzva . Ale treba ve Witcherovi jsem jel taky prevazne sidequesty a tam nebyl problem, Je to tam jinak vyreseneny, vlastne levelujes jen pomoci hlavnich questu.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    DASTY1: to brneni sem nasel taky hnedka na zacatku, taky hodne vyjukanej kdo mi zezadu da cocku - mel sem u sebe jenom ten klacek... Tak co, vzal jsem, co sem unesl, dosel prodat sekeru and here we go koupil sem si ponika... Fakt jsem byl prekvapenej, ze pak ma clovek jiny cut sceny ...
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DIOM: zas asi bude pravda ze se bude nicit a oprava asi bude stat balík ... takze asi dle realu ho vyuziji jen na valecna tazeni a do bitev :))
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DIOM: jj ten mec jedinej nenandam na sebe jinak jo, ja se chvilku poohlizel a nikdo nikde jako hodne me to prekvapilo ale ne zas tolik potesilo btw jsem teprv vyresil Neuhoff a premístil se do Užic....
    DIOM
    DIOM --- ---
    DASTY1: to jsem taky našel celkem brzo po rozehrání..nechtěl jsem ani věřit, že to tam někdo nechal jen tak v odemčené truhle a bál jsem se to sebrat..takže jsme tam asi půl dne seděl u ohně a čekal, až někdo přijde :) ..nikdo ale nedorazil, takže jsem popadl výbavu a upaloval pryč. ..ten meč je super, jen musíš mít tuším 12 síly, abys ho mohl nosit, takže jsem ho vybavil až později

jinak kousek od toho místa je v lese mrtvej chlap na kterého spadl strom, ale na šlechtice moc nevypadá
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    STRANGERD: ver ze bych ted radeji mel tve "stesti" nez mé -- jo najit to ke konci ci po delsi dobe,ale ted(nejvic me spise irituje ze nebyla zamcena a tim padem nulova motivace se vratit a otevrit ji pres hard zamek :))) :(( .... jako obsahuje to vse krouzkove a platove + dlouhý mec sv.Jiří asi za 2.5k + pres 1k jde skoro kazda cast brneni ..... joo ty nedavne casy kdyz jsem byl novic ve sluzbach sveho pana a koukal se u mečíre na krasne ale hlavne drahe kousky jen "skze vytrýnu" :D :D ..... :((
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ja jsem zatim nejlepsi vybavu nasel u mrtveho pribuzneho Bernarda v jednom z vedlejsich questu, ale byl to ten quest ktery mi dojebal sejvy, takze to ted hraju bez toho co mel ten borec na sobe, jo a jeste jsem tim prisel o jeden kousek brneni ktery mi za splneny quest dal Hanus
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    DASTY1: tak to jsem mel asi "stesti", mne trvalo snad 20 hodin najit aspon platovy chranice nohou, krunyr jsem videl jenom u obchodnika a ani na nej, ani na nakej high-end mec jsem nikdy nemel grose ani zdaleka:)
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    STRANGERD: take jedu momentalne hlavni quest. ale jak uz jsem psal ,po chvili jsem v NEUZAMČENÉ truhle nasel super vybavu (a to nebyla buh ví jak daleko od odkryte mapy v hl. príběhu) a ted to asi zkazi prozitek, takze odlozim do truhly radci.... pritom by stacilo kdyby byla uzamcena na hard ( pro me osobne klidne na easy :D ), mi reknete kdo v lese necha plnou zbrou s mecem v takove cenne v neuzavrene truhle :/
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SEKI1: ja schvalne jedu dejovou linku a sidequesty jenom vyjimecne kdyz jsou bud po ceste nebo kdyz zahrnujou souboje, protoze mlaceni lidi palcatem po hlavach me jeste neomrzelo:), a po cca 30 hodinach op fakt nejsem, nemam ani naprsni krunyr a za ten palcat co pouzivam a co je jedina trochu vyssi lvl soucast moji vybaveni jsem dal skoro vsechny grose, zbylo mi ani ne kilo... takze hodne zalezi jak to clovek hraje, pokud tu hlavni dejovou linii bere, ze je jakoby urgentni a je potreba ji delat neodkladne, tak ta obtiznost roste s levelovanim vcelku adekvatne; je mi jasny, ze kdybych si nekde v prubehu dal mesic in-game casu oraz od deje a misto toho hledal poklady a kreckoval grose, tak az bych se k nemu vratil, uz by to byla pekna nuda; resenim by bylo skalovani nepratel k tvymu lvlu/vybaveni, ale to bych osobne faaakt nechtel, hrozne to kazi ponoreni se do herniho sveta, kdyz tvoje vypiplana postava po x desitkach hodin stale svadi vyrovnany souboje s kdejakym krupanem tamhle u studanky v lese:)
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DOUPLE: jj presne tam
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    krátký meče / šavle někdo používáte?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DASTY1: vychodni okraj mapy, u cesty?
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    SOMRAK: diky za tip kouknu na nej, ale nechtel bych si zase nejak hru rozbit, mody moc nemam rad. Uvidim co prinese patch. JInak hraju na PC
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    SEKI1: je fakt ze jsme stale na zacatku,potuluji se po lese a najednou truhla (NEUZAMCENA!!!! ) a v ni vybava asi za 8K (jedine na co nemam limit je mec za 2,5K jinak komplet brneni v klidu) ,tak ted resim zda to vse neulozit do truhly a delat ze jsem nic nenasel :D - paceni zamku skill 1 (takze stale looser,ale uz jsem aspon jednu truhlu vypacil :))) ) a najednou neuzamcena truhla,nikdo nikde a takovy poklad.... jako nevim ale tohle bych dal do uzamcene truhly min. uzamceno na hard .......
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    SEKI1: tak zkus ten Dark Times mod, ne? Ten můžeš navíc ještě upravit, abys měl težší boj. návod na yt od RPG Division.
    já to chci zkusit po 1.3 patchi, jestli někdy vyjde.
    za předpokladu, že hraješ na PC, samozřejmě...
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Taky jsem nic nedostal :( Zenska slibila super sedlo a nikde nic, :( U nekterych questu se taky stalo ze jsem nic nedostal, ale zase top vybaveni je vetsinou z pokladu takze chodim jak golem rubou do me a nebo vetsinou rovnou zdrhnou, Chtelo by to vybalancovat obtiznost neni to uz vyzva. Prijde mi ze je to koncipovany aby hrac primarne jen hlavni linku a pak by to bylo asi adekvatni , ale kazdy si hraje po svim a aspon ja vetsinou delam side questy a levelim, Takze pro quest kde je doporuceno 6lvl (nasel jsem to na netu) tak ja mam 14lvl a staty od 14+ a top vybaveni. Chtelo by to prisnejsi limity na noseni dobre zbroje. A ekonomika je kapitola sama pro sebe, abych se nejak zbavoval penez tak vsem daruju co to jde a radeji moc negrindim. Predpokladam ze mate podobne zkusenosti.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    tak teda ty banditi v dolech u Skalice jsou nějaký vostrý... Je to ten čistící quest od Sira Sebastiena. Když mi ho zadával, měl jsem náhodou u sebe 1 ucho bandita, který jsem asi zapomněl předtím odevzdat...a vysolil mi za něj pěkných 650 grošů. :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: tak on je tam sice vedenej jako creative director, ale to je jen kolonka - je dost mozny, ze krom toho resi spolecne s dalsima vrchnima projektovy veci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam