• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PETINY: Až na to, že v Německu to ale nebylo kvůli nařčení z černochů, ale obsahu jeho vyjadřování na twitteru, v kombinaci s několika vyjádřeními, postoji na veřejnosti a který bylo a je na západě prostě dost za hranicí (taky toho pak spoustu smáznul a na facebooku přepnul na neveřejný). Černoši tam byly jen jako poznámka k dokreslení celé věci.
    Prostě zase kecá. Kdyby se na to vysral, udělal by líp. Jak už jsem psal je talentovanej a umí si jít za svým, něco se mu nelíbilo na designu her, šel a ukázal že to jde jinak. Svý věci rozumí a zjevně umí i motivovat další lidi. Tak ať se toho drží a na svět si stěžuje a nukleární pomstu světu ať slibuje jako my ostatní, někde bokem, potichu. A ne aby řval na twitteru a lajkoval se s lidma, který kvůli jejich extremismu a kriminální minulosti sleduje deset tajných služeb a kriminálních policií.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PETINY: uf to bylo vo fous, čím to zachránil? :D

PETINY
    PETINY --- ---
    VIRIK: no v tom rozhovoru ve Forbesu tvrdí, že jim kvůli té "kontroverzi" reálně v Německu hrozilo, že od nich odejde distributor, takže jen okrajový téma pár mimoňů to asi nebude.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SIRLOON: jo, přesně. Pak se rozmluvil o tom, že zrovna dělaj ve Warhorse ten vlastní dokument, tak jsem pochopil že do toho asi nechtěli nijak sahat. Přišlo mi, že ten manipulátor je Vávra, kterej využil situace a vylil si srdíčko.
    Akorát to jeho "brečení" mi přijde naprosto příšerný. Vždyť ej to bizzár. Já se koukal, kdo v americe to řeší, na tu diskuzi, to je naprosto mimozní klub několika pár lidí, kam je chodí trolit češi, kterejm dělá dobře že tam rozbrečej nějaký ženský, studentky, ani přesně netuším o koho jde. Něco na úrovni "chodil jsem strašit lidi v chráněné dílně, je to strašná sranda".

Nicméně něco mu říct měli, jsou to novináři a zrovna Zdeněk je dostatečně znalej, je to už veterán, Bigas to samý. Jsou to doprdele snad profesionálové, vždyť i já je sleduju roky, už musej bejt ostřílení – kdo jinej než oni? Jako chápu, že nechtěj dopadnout jako lidi z games.cz, se kterejma Vávra prostě nemluví, protože mu oponují (navíc věci i rozumí a on by nemusel odejít jako vítěz).

možná to blbě chápu já, možná je to styl "bláznivejm géniům se neodporuje, aby nevybouchli."
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VIRIK: tak Zdenek je kamos, ale taky mi prislo, ze mu podkurovali jak ten jeho blondatej rozkurovac z nemecka
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JInak vydržel bejt slušnej až do Vortexu, kde začal brečet jak mu všichni ubližují skrze černochy a že všichni co jsou proti němu jsou blbci co třeba tvrdí, že hedvábná stezka končila až v Praze a šla přes posázáví. Prostě "oni" jsou nelidi a hlupáci a jeho jediná pravda se těžko prosazuje.
    Nikdo mu tam neoponoval, ale to je proto, že ti kašpaři/novináři dělaj ve Warhorse i dokument a zjevně nechtěj aby je za platné otázečky a připomínky nevyrazili s nedodělaným projektem.

Je to prostě nepochopenej chudák. Strašná doba, strašná. Nicméně je to jako před tím, i před roky představoval protistranu (lidi na který nadává) jako třeba feministicky co ho obviňují ze znásilnění a podobně (měl snad i slzy v očích).
    Proto pak musí bejt tak krutej na twitchi. Nespravedlnost na tom světě, kurva, strašná nespravedlnost!

jinak vlastně docela dobrý rozhovor

Vortex #23 | Rozhovor s Danem Vávrou o Kingdom Come: Deliverance a spousta novinek
    https://www.youtube.com/watch?v=tTxs1qlI5zc&t=5474s
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    JONY: Já skoro začínám věřit, že on mu s tou hrou někdo pomáhal. Že on to ten podvodník nenapsal sám??
    JONY
    JONY --- ---
    HALCYON: tak ony se ty alt right tweety a statusy jen tak nenapíšou
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ZELVAK23: Laskavě si uvědom, že od Listopadu měl Vávra jenom dva volný víkendy. Jinak je furt v práci...
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Tak u mě po updatu (ps4pro) se dejou věci teda xD textury ne ze doskakujou oni nedoskocej vůbec fast travel tedy znamená vždycky save a potom vypnout zapnout hru xD šíp už jsem neviděl ani nepamatuju a střílí se fakt blbě když není vidět rukavice nemám vidět a když jsem byl teď v ratajich tak jsme tam neměl ani stěnu jen kouseky střech vybornej update u mě xD
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    vzhledem k tomu, ze vsechny potulny rytire u cesty lze bez problemu kuchnout zezadu je imho debata o tom, jestli je nezamcena truhla u cesty gamebreaking trochu zbytecna:)
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    CHRMLE: no to ja mel nastesti uz kone tak jsme do nej nahazel vse :-D...... ja si vsiml akorat ze me od te doby oslovuji rytiri :) .... no prijde mi trochu podezrele ze ta truhla byla nezamcena.... takova vybava ma byt za odmenu !! (vyssi skill u paceni zamku npr.)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    STRANGERD: no ja to resim zatim jeste tak ze nosim obyc vybaveni a to gore jsem nechal v truhle , aby to byla nejaka vyzva . Ale treba ve Witcherovi jsem jel taky prevazne sidequesty a tam nebyl problem, Je to tam jinak vyreseneny, vlastne levelujes jen pomoci hlavnich questu.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    DASTY1: to brneni sem nasel taky hnedka na zacatku, taky hodne vyjukanej kdo mi zezadu da cocku - mel sem u sebe jenom ten klacek... Tak co, vzal jsem, co sem unesl, dosel prodat sekeru and here we go koupil sem si ponika... Fakt jsem byl prekvapenej, ze pak ma clovek jiny cut sceny ...
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DIOM: zas asi bude pravda ze se bude nicit a oprava asi bude stat balík ... takze asi dle realu ho vyuziji jen na valecna tazeni a do bitev :))
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DIOM: jj ten mec jedinej nenandam na sebe jinak jo, ja se chvilku poohlizel a nikdo nikde jako hodne me to prekvapilo ale ne zas tolik potesilo btw jsem teprv vyresil Neuhoff a premístil se do Užic....
    DIOM
    DIOM --- ---
    DASTY1: to jsem taky našel celkem brzo po rozehrání..nechtěl jsem ani věřit, že to tam někdo nechal jen tak v odemčené truhle a bál jsem se to sebrat..takže jsme tam asi půl dne seděl u ohně a čekal, až někdo přijde :) ..nikdo ale nedorazil, takže jsem popadl výbavu a upaloval pryč. ..ten meč je super, jen musíš mít tuším 12 síly, abys ho mohl nosit, takže jsem ho vybavil až později

jinak kousek od toho místa je v lese mrtvej chlap na kterého spadl strom, ale na šlechtice moc nevypadá
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    STRANGERD: ver ze bych ted radeji mel tve "stesti" nez mé -- jo najit to ke konci ci po delsi dobe,ale ted(nejvic me spise irituje ze nebyla zamcena a tim padem nulova motivace se vratit a otevrit ji pres hard zamek :))) :(( .... jako obsahuje to vse krouzkove a platove + dlouhý mec sv.Jiří asi za 2.5k + pres 1k jde skoro kazda cast brneni ..... joo ty nedavne casy kdyz jsem byl novic ve sluzbach sveho pana a koukal se u mečíre na krasne ale hlavne drahe kousky jen "skze vytrýnu" :D :D ..... :((
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ja jsem zatim nejlepsi vybavu nasel u mrtveho pribuzneho Bernarda v jednom z vedlejsich questu, ale byl to ten quest ktery mi dojebal sejvy, takze to ted hraju bez toho co mel ten borec na sobe, jo a jeste jsem tim prisel o jeden kousek brneni ktery mi za splneny quest dal Hanus
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    DASTY1: tak to jsem mel asi "stesti", mne trvalo snad 20 hodin najit aspon platovy chranice nohou, krunyr jsem videl jenom u obchodnika a ani na nej, ani na nakej high-end mec jsem nikdy nemel grose ani zdaleka:)
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    STRANGERD: take jedu momentalne hlavni quest. ale jak uz jsem psal ,po chvili jsem v NEUZAMČENÉ truhle nasel super vybavu (a to nebyla buh ví jak daleko od odkryte mapy v hl. príběhu) a ted to asi zkazi prozitek, takze odlozim do truhly radci.... pritom by stacilo kdyby byla uzamcena na hard ( pro me osobne klidne na easy :D ), mi reknete kdo v lese necha plnou zbrou s mecem v takove cenne v neuzavrene truhle :/
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SEKI1: ja schvalne jedu dejovou linku a sidequesty jenom vyjimecne kdyz jsou bud po ceste nebo kdyz zahrnujou souboje, protoze mlaceni lidi palcatem po hlavach me jeste neomrzelo:), a po cca 30 hodinach op fakt nejsem, nemam ani naprsni krunyr a za ten palcat co pouzivam a co je jedina trochu vyssi lvl soucast moji vybaveni jsem dal skoro vsechny grose, zbylo mi ani ne kilo... takze hodne zalezi jak to clovek hraje, pokud tu hlavni dejovou linii bere, ze je jakoby urgentni a je potreba ji delat neodkladne, tak ta obtiznost roste s levelovanim vcelku adekvatne; je mi jasny, ze kdybych si nekde v prubehu dal mesic in-game casu oraz od deje a misto toho hledal poklady a kreckoval grose, tak az bych se k nemu vratil, uz by to byla pekna nuda; resenim by bylo skalovani nepratel k tvymu lvlu/vybaveni, ale to bych osobne faaakt nechtel, hrozne to kazi ponoreni se do herniho sveta, kdyz tvoje vypiplana postava po x desitkach hodin stale svadi vyrovnany souboje s kdejakym krupanem tamhle u studanky v lese:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam