SIRLOON: jo, přesně. Pak se rozmluvil o tom, že zrovna dělaj ve Warhorse ten vlastní dokument, tak jsem pochopil že do toho asi nechtěli nijak sahat. Přišlo mi, že ten manipulátor je Vávra, kterej využil situace a vylil si srdíčko.
Akorát to jeho "brečení" mi přijde naprosto příšerný. Vždyť ej to bizzár. Já se koukal, kdo v americe to řeší, na tu diskuzi, to je naprosto mimozní klub několika pár lidí, kam je chodí trolit češi, kterejm dělá dobře že tam rozbrečej nějaký ženský, studentky, ani přesně netuším o koho jde. Něco na úrovni "chodil jsem strašit lidi v chráněné dílně, je to strašná sranda".
Nicméně něco mu říct měli, jsou to novináři a zrovna Zdeněk je dostatečně znalej, je to už veterán, Bigas to samý. Jsou to doprdele snad profesionálové, vždyť i já je sleduju roky, už musej bejt ostřílení – kdo jinej než oni? Jako chápu, že nechtěj dopadnout jako lidi z games.cz, se kterejma Vávra prostě nemluví, protože mu oponují (navíc věci i rozumí a on by nemusel odejít jako vítěz).
možná to blbě chápu já, možná je to styl "bláznivejm géniům se neodporuje, aby nevybouchli."