• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JOHN_LENON: tvl to ti nezavidim , ja celej dnesek zvazuji zda to rozjedu tez znovu nebo aspon od te casti kdy se vzbudis v ratajích ve mlejne ..... ( rozbitej quest Slavíci + jsem nasel vybaveni v odemcene truhle asi za 15k :-( coz mi narusilo ekonomiku hry jak svin... ) ...ale nechce se ... navic ted tyden nehrat a cekat az bude ten patch 1.3 i na ps.. fakt nevim co ted :D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    pokud se teda chci naucit krast, musim najit save pred mlynářem. skvělá zpráva po 20 hodinách...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    doprdele
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    tvl :-D ..
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DASTY1: bohužel starší save, nebo new game ... :-/ já jsem se vrátil o 40 hodin.. no co už :D
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    NARKOTIX: daj se znovu prijmout ? nebo je treba drivejsi save ?
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DASTY1: u mě se opravy questů projeví až po jeho znovu přijmutí... u stávajícího sejvu je všechno bugnuté úplně stejně jako před patchem..
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DOUPLE: já potkával random eventy při fast travelu cca 30hodin hraní, od té doby jsem přepadení nezažil ani jednou za asi 70hodin.. ať cestuju jakkoli daleko a dlouho... nejdřív jsem myslel jestli to není nějaký perk, ale asi spíš bug :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JOHN_LENON: me se zatim podelal jen quest slavici,co tu nekdo psal tak ten to neopravilo,ale tak treba budu mit stesti... holt jeste min tyden cekani.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DASTY1: vyborme. takze do ty doby se neustale musim prosekavat tim davem
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JOHN_LENON: co jsem slysel tak na ps4 az pocatkem dalsiho tydne....
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    STRANGERD: kvůli těm lucistnikum zásadně nosím štít...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    vysel uz patch 1.3 na ps4 nevíte? mam buglej save, jak mam zabit toho vrchního lapku v ruine kostela
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ad obrneni drsnaci, neprijdou vam obcas dost zajimavy ty AIcka nepratel? kuprikladu mlatim nejakej lategame kemp, pulka z nich ma plnej plat, sef i hodne peknej mec - ale zdaleka nejvetsi problem je random lucisnik v krouzkovy zbroji, kterej je nejakym zahadnym zpusobem se svym zaloznim low lvl mecem sermir lvl geralt z rivie a malem me jako posledni prezivsi sam vykucha silenejma 4-5 uderovejma kombama... na jednu stranu je to super, ze jako vyzva a clovek se musi snazit, ale proc zrovna lucisnik? fakt zvlastni:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MAIMONIDES: jj, na severu a severozapade naskakujou obrneny drsnaci:)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    GANDHI: Kolem Sázavy a Úžic jsou výrazně drsnější a je jich hodně, ikdyž človk vybije ty aktivitní tábory. Jak se jede k Ratajům, tak člověka přepadávaj spíš sedláci a tak. Ani nemá cenu jim zastavovat.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: v noci by se to iirc melo stavat min - alespon nekde jsem narazil na tvrzeni, ze banditi jsou mene aktivni v noci, ale nevim jestli to jen nevztahovat na to, ze v kempech proste v noci chrapou.

Nicmene prijde mi, ze kdyz pravidelne vytloukas kempy, je jich proste min i pri fast travelu
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    btw stava se vam, ze vas nekdo prepadne pri fast travelu? Mne se to pravidelne prihodilo cca do 1/3 mainquestu a pak uz vubec, fast travel uz neni vlastne nikdy nicim prerusenej ani pri x hodinovym presunu v noci
    BAT
    BAT --- ---
    CIBL: Omg, ja myslel, ze to ma byt permanentni :-)
    To uplne meni situaci, zkusim vezeni a uvidim co za questy eventuelne failne jak pise GANDHI.
    Obema vam moc dekuju, myslim ze jste me zachranili od 6 hodin vopruzu.
    CIBL
    CIBL --- ---
    na staty to ma vliv jen jako docasna podvizivenost - cca herni den.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam