• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    ELECTRICKOTA: to je zajimavy - jak na zacatku maji sebrat vsechny veci tak mi sebrali jen neco a zrovna sperhaky mi zustaly :) krome nich i nekolik zbrani takze kdyz jsem porusil rozvrh (ani jsem nevedel jak) tak me prosacovali a rovnou vyhodili z klastera :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ELECTRICKOTA: Vytáčí mě ten denní rozvrh kde mě každej buzeruje
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FRIZER: jakmile se dostanes je sperhaku, je to o poznaní zabavnejsi :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ten klášter je ale hroznej opruz, to si mohli odpustit, samej debil a blbecek
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    TRAZE: na ps4 jeste neni...
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    DASTY1: vzdyt ten patch uz vysel a opravili tam snad vsechno
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JOHN_LENON: tvl to ti nezavidim , ja celej dnesek zvazuji zda to rozjedu tez znovu nebo aspon od te casti kdy se vzbudis v ratajích ve mlejne ..... ( rozbitej quest Slavíci + jsem nasel vybaveni v odemcene truhle asi za 15k :-( coz mi narusilo ekonomiku hry jak svin... ) ...ale nechce se ... navic ted tyden nehrat a cekat az bude ten patch 1.3 i na ps.. fakt nevim co ted :D
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ted se mi stala vtipna vec :D SPOILER...

Kdyz jsem v Mrchojedech vyresil nemoc a zajatce odvedl do vezeni, tak na nej cekalo prekvapeni v podobe kumana ktery tam byl uz od dob kdy jsem ho privedl z questu "Ztraceno v prekladu" a pak to zaclo, Kuman vytahl macetu a zacal ho v cele rubat a lapka ho tam mlatil jenom pesti :D Po tom kdyz usoudil ze to neda tak si otevrel dvere od cely a zacal utikat! Za nim vybehl ten kuman a na dvore u Rychtare ho dorubal :D Pak tam jen uz postaval. Dneska se musim podivat jestli tam jeste je, ale do cely se nesel vratit :D
    Ta hra me stale prekvapuje :D
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    btw. taky vás tak serou ty křížky na předmětech v inventáři??:D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    pokud se teda chci naucit krast, musim najit save pred mlynářem. skvělá zpráva po 20 hodinách...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    doprdele
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    tvl :-D ..
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DASTY1: bohužel starší save, nebo new game ... :-/ já jsem se vrátil o 40 hodin.. no co už :D
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    NARKOTIX: daj se znovu prijmout ? nebo je treba drivejsi save ?
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DASTY1: u mě se opravy questů projeví až po jeho znovu přijmutí... u stávajícího sejvu je všechno bugnuté úplně stejně jako před patchem..
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DOUPLE: já potkával random eventy při fast travelu cca 30hodin hraní, od té doby jsem přepadení nezažil ani jednou za asi 70hodin.. ať cestuju jakkoli daleko a dlouho... nejdřív jsem myslel jestli to není nějaký perk, ale asi spíš bug :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JOHN_LENON: me se zatim podelal jen quest slavici,co tu nekdo psal tak ten to neopravilo,ale tak treba budu mit stesti... holt jeste min tyden cekani.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DASTY1: vyborme. takze do ty doby se neustale musim prosekavat tim davem
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JOHN_LENON: co jsem slysel tak na ps4 az pocatkem dalsiho tydne....
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    STRANGERD: kvůli těm lucistnikum zásadně nosím štít...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam