• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BAT
    BAT --- ---
    WOLFBANE: :-) jo, to jsem taky zkousel - proto jsem si vylezl az tam nahoru co nejbliz k tomu - coz bylo prave to mistecko v rohu u zabradli, odkud jsem pak pokracoval strilenim do stromu, ale prave takhle z boku kdy to ty zasahy neregistrovalo.
    Tenhle quest me docela vytocil :-D
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    ten klášter... dělám už asi po třetí. omracit Antonia (vrah předpokládám je on), klíče od toho zloděje za 200G a tělo vynést ven? půjde?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    MIKEE: mno jo, sem blbej.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    JOHN_LENON: steam klic je z principu veci na pc
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JOHN_LENON: ps4 upozornuju.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    hele kdyz mam od kamose pujcenou placku, samozrejme mam nahrano cca 30 plus hodin, kdyz si poridim novou, vlastni, bude se to psku nelibit? a co digi klic?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    CERNY_SVEDOMI: pc nebo ps4?
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    BAT: ja se zase asi pul hodiny pokousel sipem prestrelit ten provazek u tramu, aby to spadlo cely :D
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: LOL! Tak jen co jsem to sem napsal, napadlo me kde by mohl byt problem, a asi je to tak.
    Zrejme je potreba strelit ten sip z jinyho uhlu, vic zepredu, celne - premistil jsem se, a hned na prvni ranu se to povedlo.
    Predtim jsem to strilel celou dobu z boku, jakoby paralelne s fasadou, a ani 40 sipu neudelalo nic.
    BAT
    BAT --- ---
    Mimochodem, quest "Miracles while you wait", je tam nejakej znamej bug proc by neslo ziskat tu vetev?
    Samozrejme jsem se napred snazil tam nejak dolezt po tom dreve, ale neustale jsem padal, tak mi doslo ze to bude asi chtit hra jinak. Tak jsem zacal hledat nejaky planky/dreva/mechanismus, ze hra asi chce abych si tam tu cestu udelal, a nakonec jsem se pogooglil a prej se to me sestrelit sipem - koukal jsem na videa na YT kde to tak lidi skutecne delaj a funguje jim to.
    Takze ted do toho stromu strilim sipy jeden za druhym, zkousel jsem wounding arrows, long distance arrows, hunting arrows, vc. jejich "better" variant, a proste se zabodnou do kminku, nebo proleti skrze vetve a zajiskri na fasade, ale vetev z toho ne a ne spadnout.
    Delam to nejak spatne?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BAT: cisteji mozna az se budou modifikovat AI scripty, spousta logiky je v AI stromu playera
    BAT
    BAT --- ---
    DIOM: jj, a google jsem taky pouzil :)

JULIAN: Aaha. Zustanu teda u timeru. Tu staminu jsem zatim neresil, protoze jsem si myslel, ze to prave pujde udelat nejak "cisteji" pres eventy, ale ted uz ji tam teda taky pridam.
    Diky moc.
    DIOM
    DIOM --- ---
    BAT: tak to napiš rovnou, že na nexus už jsi byl..doporučil bych ti, jít se tam zeptat na forum, ale tam už jsi určitě taky byl :|
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw po tom novym patchi jsem včera, když jsem to zapnul narazil na takovou nepeknou věc - dřív jsem byl zvyklej, ze když sel cil normalni chuzi, byl jsem schopnej se za nim plizit, dohnat ho a podrzenim tlačítka podříznout. Včera, když jsem se snazil o totez, tak vždycky nez dobehl timer na stealthkillu (ie hra zaregistruje drzeni tlačítka namisto zmacknuti), tak mi cil poodesel a tim padem se celej proces deaktivoval (volby knockout a stealth kill se ani nezobrazily, dokud jsem zase nepopolezl tesne za cil. Po několika pokusech jsem se na to vybodl a chlapka knockoutnul a dorazil na zemi - ale to mi neprijde jako idealni reseni.

Mozna hralo trochu roli to, ze jsme se pohybovali oba trochu do kopce, takze tam mozna vznikal nejakej horizontalni pozicni rozdil, kterej to zpusoboval.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BAT: tam je problem, ze ty lua soubory jsou vicemene pozustatek z cryenginu a v samotne hre se to zas az tolik nepouzivaj - vetsina funkci je do lua vyvedena, ale ne vsechno funguje. Na nektery veci by ses mohl napichnout v ovladani, kdyz mackas tlacitka pro vytahovani/zatahovani zbrane treba. A jako ten timer neni zas tak blby reseni, urcite se tam muzes ptat i na staminu
    CERNY_SVEDOMI
    CERNY_SVEDOMI --- ---
    Steam klíč na tuhle hru za 650,-
    chce někdo? polovina co v obchodě!
    BAT
    BAT --- ---
    DIOM: To je mysleno jako reakce na muj dotaz?
    Nexus samozrejme znam, ale tam odpovedi na moje otazky nejsou.
    Asi pred 4 dny jsem si prosel uplne vsechny mody a hledal nejaky ktery by delal cokoliv se skriptama - ze bych tam treba nasle nejakou inspiraci - nenasel jsem ani jeden jedinej.
    Vsechny mody co jsem zatim videl, se omezujou jen na primitivni ladeni parametru v XML, nebo upravy nejakych textur.
    Takze tim jsi mi pane chytry vubec nijak nepomohl.
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    T_RAVEN: wolflin?
    HNIZDO: to ja vytahl luk jen u prcka pac jsem se bal po tom co jsem tady cetl tak jeden sip nekam do tela a rikam si nebudu ryba dame si souboj a sel po prvni rane :D :D jinak pelinkovicijsem si dal taky pro jistotu ale nebyla uplne potreba :D
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    ZELVAK23: je lehci nez wolflin?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam