• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BAT
    BAT --- ---
    KVIIIK: Mohl bys pls nejak bez spoilu upresnit jak se ten quest da skipnout - zda to zlovek musi udelat vedome (kdy a jak), a nebo ho muze minout i nevedomky?
    Jde mi o to, ze bych si ho zahrat asi chtel, a tudiz bych moc nerad kdybych ho nevedomky skipnul nebo uplne minul.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CERNY_SVEDOMI: zkus to spis v nextgenu nebo trzisti, tady asi vsichni maji porizeno
    CERNY_SVEDOMI
    CERNY_SVEDOMI --- ---
    CERNY_SVEDOMI: tak za 600? Steam verze.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    DFOJTIK: tahle chyba by mela byt opravena v 1.3 patchi. Ale nevim jakym zpusobem - jesli postavu ozivi, nebo se to prestane dit (olena prestane na zacatku umirat). Ten quest je totiz navic casove omezeny, takze se mi zrusil z casovych duvodu. A nejak jsem nebloudil vesnici a nehledal zivou Olenu.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    EZEE: hned na zacatku hry je chyba, ktera ti zabije zenskou, ktera je klicova v dalsim side questu. Ve tretine hry projdes cca 50% side questu zjistis, ze jej nemuzes dokoncit. Jde o tuhle chybu

DFOJTIK:
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    SOMRAK: klášter jde posrat i dokončit více způsoby. A dokonce můžeš celý ten quet skipnout ;)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Vyrazilo mi dech plno tech skillu, raaaj :) Neni bug, ze jsem ted utekl z hradu pohrbit rodice a nemuzu tasit mec? Asi je to ale tim, ze jsem jeste vandrak
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    mne stve ze po opusteni klastera se mi furt hlasi side quest ze mam jit naprasit jednu osobu do klastera. Pritom ten quest po opusteni klastera ztraci smysl a stava se nesplnitelny, nechapu ze jej po opusteni klastera neukoncili jako nesplneny.
    EZEE
    EZEE --- ---
    CLAVEN: Vcera jsem to dotahl domu, tak doufam, ze nez se dostanu do poloviny hry, opravi to. Stejne radsi delam side questy, pokud jsou ruznorode. Uz se na to tresu, vcera jsem hral bez patche, zatim co to sosalo 20gb, doufam, ze to doskakovani textur je opraveno :)
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    taky se vam stalo, ze vas klasterni rozvrh se vam pripomina i potom co jste klaster davno opustili? celkem me stve kdyz mi uprostred sceny vyskoci - cas na modleni...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ZELVAK23: Kamarát mal šťastie + moc nedal vedľajším questom, lovecká a pickpocket quest línia je od vydania rozbitá úplne pre všetkých.
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Kamarád to dohraj na ps4pro klasika mu to padalo a taková ta klasika jinak nic neříkal zadnej quest co nešel dodělat nic
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DAVESADE: Ja to hrám na ps4, dal som v tom bez väčších problémov skoro 150 hodín.

Bohužiaľ teraz čakáme na patch, ktorý je na PC už od minulého týždňa a na konzolách sa certifikuje, lebo niektoré questy nejdú dokončiť a v main queste je rozbitá druhá polovica hry.

Ak chceš začať hrať teraz, môžeš, kým sa tam dostaneš, už to bude (snáď) opravené.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DAVESADE: + to ze po jednom hlavnim questu se sekne senkyrka a rychtar na jedno miste a 24/7 tam stojí a nic (clovek neví jestli do budoucna od nich nebude neco jeste potrebovat a ani jestli se po nake dobe odseknout a fungujou normalne dal... :/ ), hral jsem to 2x ten quest a stejna chyba i podruhe......tak uvidim po 1.3. jestli to bude ready......
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DAVESADE:to je otazka :))) spise bych se zeptal zda tu je nekdo kdo to dohral na ps4 s max.patchem 1.2.5 a jak se mu to prochazelo ........ ja cekam na tu 1.3 (co mi vadilo nesel dokoncit vedlejsi quest zatim tedy jeden ´,ale po 10 hodinach jsem jich nikterak vice nenabral,odradilo spise to ze jeden z prvnich nabranych a hned bug :/ + jsem nasel vybaveni za 15k v otevrene truhle coz zhatilo ekonomiku cele hry (a to pry patch 1.3 resi 100% ty nezamcene truhly a mega poklady v nich)tak uvidim..... ja osobne doporucuji pockat na 1.3 - doufam ze se pak chybky zacnou vytracet ....... kazdou chvilku tam bude (pocitam cca pondeli) ... navic pak uvidim cekat na 1.4 se mi uz nechce ...... :D
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Hraje to tady nekdo na PS4? Je to v soucasne verzi opatchovane "dostatecne"? Tj. jde to dohrat bez zvlastnich obtizi?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SOMRAK: mě to tam tak sralo, že když jsem zjistil kdo je kdo, normálně jsem se nasral a umlátil ho .... jednoho..
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    SOMRAK: teoreticky na to jdes asi dobre, ale je tam spousta moznosti jak si quest posrat tak ze nejde dokoncit. Ja to nakonec hral podle navodu, protoze jsem se dvakrat dostal do slepyho bodu
    BAT
    BAT --- ---
    NOOLY: jj, dik, tam uz jsem predtim taky koukal, ale nepomohlo.
    Ale uz dobry, JULIAN mi to vysvetlil dostatecne. Zustanu u timeru.
    BAT
    BAT --- ---
    WOLFBANE: :-) jo, to jsem taky zkousel - proto jsem si vylezl az tam nahoru co nejbliz k tomu - coz bylo prave to mistecko v rohu u zabradli, odkud jsem pak pokracoval strilenim do stromu, ale prave takhle z boku kdy to ty zasahy neregistrovalo.
    Tenhle quest me docela vytocil :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam