• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    FRIZER: taky tak. ted se pokousim vynosit omracene podezrele ven :) zatim se nepovedlo.
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    ZELVAK23: side quest robber baron ... ale neni :)
    BAT
    BAT --- ---
    Pokud by nekoho zajimal ten auto-hide HP/Stamina baru, tak tady to je.
    Puriste prominou, treba se to tu nekomu bude hodit.
    Bary se zobrazi jen pokud je zdravi min nez 95%, a nebo pokud jste v combatu.

Krome toho se muzou zobrazit i kdyz se prezerete jak to prase :) ...coz ma ZREJME za nasledek capnuti maximalniho HP podobne jako to capne max staminu, a diky tomu si moje podminka mysli, ze mate pocuchany zdravi, a bary se zobrazi - imho pomerne edge case, kterej jsem byl linej resit.

Podminku na Staminu jsem nakonec nepridaval, protoze se pak ty bary zobrazovali pri kazdem vetsim popobehnuti, coz mi prislo pitomy.
    Jak u hrace, tak i u kone poznate velmi dobre jak je na tom se staminou i bez nutnosti videt ty bary, takze to neresim (kun zacne frkat cim dal vic, az se zacne vzpouzet cim dal vic, a hrac zase dycha, huci mu v usich, a modra a rozmazava se obraz - oboji naprosto dostatecna indikace pro jakykoliv ucely mimo combat).

Nevim jak prepsat konkretni skript ve "scripts.pak" bez toho, ze by se rucne preplacnul v tom archivu.
    Jestli nekdo vite, jak to zaridit bez jakekoliv manipulace s puvodnim "scripts.pak", tak dejte vedet.
    Jinak proste prepiste puvodni skript "scripts.pak\Scripts\Entities\actor\player.lua" tim upravenym a hotovo (predtim si zazalohujte puvodni "scripts.pak", kdybyste to chteli revertnout).

Delejte si s tim co chcete, nahrajte to treba na nexus (ja na to byl moc linej), a dejte vedet kdyz to nejak vylepsite.
    https://drive.google.com/open?id=1Mco3lAVVI2Er9JAjG1wKwek3HbCdGHB1
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FRIZER: tak to jsem rad, ze nejsem jedinej na koho to tak pusobilo. Ten konec ma bohuzel sestupnou tendenci no
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já jsem teda v klášteře zasekly, nejradši bych všechny pozabíjel, úplně mi to vzalo radost z hrani
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BAT: myslím, že by ses musel posnažit abys ho minul
    BAT
    BAT --- ---
    KVIIIK: Mohl bys pls nejak bez spoilu upresnit jak se ten quest da skipnout - zda to zlovek musi udelat vedome (kdy a jak), a nebo ho muze minout i nevedomky?
    Jde mi o to, ze bych si ho zahrat asi chtel, a tudiz bych moc nerad kdybych ho nevedomky skipnul nebo uplne minul.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CERNY_SVEDOMI: zkus to spis v nextgenu nebo trzisti, tady asi vsichni maji porizeno
    CERNY_SVEDOMI
    CERNY_SVEDOMI --- ---
    CERNY_SVEDOMI: tak za 600? Steam verze.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    DFOJTIK: tahle chyba by mela byt opravena v 1.3 patchi. Ale nevim jakym zpusobem - jesli postavu ozivi, nebo se to prestane dit (olena prestane na zacatku umirat). Ten quest je totiz navic casove omezeny, takze se mi zrusil z casovych duvodu. A nejak jsem nebloudil vesnici a nehledal zivou Olenu.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    EZEE: hned na zacatku hry je chyba, ktera ti zabije zenskou, ktera je klicova v dalsim side questu. Ve tretine hry projdes cca 50% side questu zjistis, ze jej nemuzes dokoncit. Jde o tuhle chybu

DFOJTIK:
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    SOMRAK: klášter jde posrat i dokončit více způsoby. A dokonce můžeš celý ten quet skipnout ;)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Vyrazilo mi dech plno tech skillu, raaaj :) Neni bug, ze jsem ted utekl z hradu pohrbit rodice a nemuzu tasit mec? Asi je to ale tim, ze jsem jeste vandrak
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    mne stve ze po opusteni klastera se mi furt hlasi side quest ze mam jit naprasit jednu osobu do klastera. Pritom ten quest po opusteni klastera ztraci smysl a stava se nesplnitelny, nechapu ze jej po opusteni klastera neukoncili jako nesplneny.
    EZEE
    EZEE --- ---
    CLAVEN: Vcera jsem to dotahl domu, tak doufam, ze nez se dostanu do poloviny hry, opravi to. Stejne radsi delam side questy, pokud jsou ruznorode. Uz se na to tresu, vcera jsem hral bez patche, zatim co to sosalo 20gb, doufam, ze to doskakovani textur je opraveno :)
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    taky se vam stalo, ze vas klasterni rozvrh se vam pripomina i potom co jste klaster davno opustili? celkem me stve kdyz mi uprostred sceny vyskoci - cas na modleni...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ZELVAK23: Kamarát mal šťastie + moc nedal vedľajším questom, lovecká a pickpocket quest línia je od vydania rozbitá úplne pre všetkých.
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Kamarád to dohraj na ps4pro klasika mu to padalo a taková ta klasika jinak nic neříkal zadnej quest co nešel dodělat nic
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DAVESADE: Ja to hrám na ps4, dal som v tom bez väčších problémov skoro 150 hodín.

Bohužiaľ teraz čakáme na patch, ktorý je na PC už od minulého týždňa a na konzolách sa certifikuje, lebo niektoré questy nejdú dokončiť a v main queste je rozbitá druhá polovica hry.

Ak chceš začať hrať teraz, môžeš, kým sa tam dostaneš, už to bude (snáď) opravené.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DAVESADE: + to ze po jednom hlavnim questu se sekne senkyrka a rychtar na jedno miste a 24/7 tam stojí a nic (clovek neví jestli do budoucna od nich nebude neco jeste potrebovat a ani jestli se po nake dobe odseknout a fungujou normalne dal... :/ ), hral jsem to 2x ten quest a stejna chyba i podruhe......tak uvidim po 1.3. jestli to bude ready......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam