• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EZEE: jop
    EZEE
    EZEE --- ---
    Kdyz jsme u kone, ziskam ho od Racka? Prave jsem se pobil s tim frackem Ptackem a dokoncil lekci u Bernarda.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    BAT: dle meho po nakym case zmizej tak ci tak , ale tady byl asi konkretne problem to znovunacteni hry ,bez nej bys je tam asi mel delsi cas :) - overene to ale nemam (resení : hazet to rovnou na kone ;-) )
    BAT
    BAT --- ---
    Mimochodem, neni nejaky nastaveni, ktery by ovlivnovalo mizeni mrtvol?
    Naposledy mi dve zmizely zatimco jsem cistil jeden tabor banditu - oba dva jsem si odnesl kousek od tabora (mozna tak 50m), aby je nikdo nenasel a nespustil poplach, s tim ze je vylootuju az ten tabor celej doresim, protoze az je oberu tak uz toho ponesu moc.
    No a kdyz jsem skoncil, tak ty dva odneseny uz neexistovali.
    Je mozny ze jsem v prubehu loadoval, pac jsem tam neco hrube pokazil, tak ze by to bylo tim loadingem? ze hra mrtvy neuklada? nebo neloaduje?

Nebo zmizeli protoze jsem se od nich uz moc vzdalil?
    Ale to by pak asi platilo jen v pripade tech co clovek poponese, protoze uz jsem takhle byl od mrtvol mnohem dal a nezmizeli mi (ale ty jsem nenosil, kde padli tam jsem je nechal - ze by to s tim melo neco do cineni?).
    BAT
    BAT --- ---
    REDSNAKE: jo, potvrzuju, uz se mi taky stalo :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    omráčenýho taky můžou vzbudit kamarádi, když ho najdou, bacha na to:)
    BAT
    BAT --- ---
    DASTY1: Nevim. Stalo se mi jen jednou a tak to vlastne mohl byt i nejaky glitch (i kdyz sam verim tomu, ze to glitch nebyl, ze se proste po case vzbudi).

Nez jsem se naucil ten stealth kill, tak jsem delal to, ze jsem banditu v tabore napred omracil, odnesl dal od tabora a tam "hlucne" zapichnul mecem.
    No a jednou jsem takhle typka, co uz byl nejaky cas omracenej, nosil trochu dyl nez obvykle (subjektivne bych rekl ze byl mimo dohromady minimalne 5 a "urcite" ne dyl nez 10 minut skutecneho casu) a kdyz jsem ho shodil na zem, tak se vyskrabal na nohy a zdrhnul mi nekam do lesa :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: dobry jsou taky no name random spawn beggari - který jsou sice při vedomi, ale zas je muzes casto bez nasledku zlikvidovat, když se věci nedari

DASTY1: je to nejspis zavisly na nejaky promeny, nektery lezej dost dlouho, párkrát se mi stalo, ze se mi probrali, sotva jsem je odlozil do krovi
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    AZIM: vidis to jsem ani nepostrehl ;-)

BAT: to me take zajimalo :) ,nevis nahodou po jak dlouhe dobe se probere kdyz ho omracis ?
    BAT
    BAT --- ---
    Jo a kdo by chtel trenovat pickpocketing, tak se mi osvedcili modlici se mnisi.
    Jedina potiz je, ze jim clovek ty kapsy uplne vybere behem par pokusu a pak musi hledat dalsi obeti.
    Pesek sice rika, ze bych mel trenovat na spicich, ale s tim mam naopak spatny zkusenosti - vetsina spicich v moji hre se zda mit tak jemnej spanek, ze je probudi kde co, tak me ti mnisi potesili.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jinak stealth lze relativne rychle trénovat prepadanim pocestnych:)
    BAT
    BAT --- ---
    MAIMONIDES: Pravdu dis, ale jeste bych to upresnil, ze se technicky vzato nejedna o omraceni, ale o rdouseni s docasnou ztratou vedomi.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: hmm, tak to mam asi vlivem custom keybindingu - i když si nevybavuju, ze by tam byly specificky tlačítka pro stealth kill nebo omraceni coby volby - protože ja to mam ve hre fakt jako totez tlacitko a rozdil je jen stisk/drzeni - coz mi dělalo prave zpočátku problém a par nebohých vesnicanu za to zaplatilo životem.
    AZIM
    AZIM --- ---
    DASTY1: tahle nápověda je při loadingu, resp. informace o tom že dýka stačí pro stealth kill v inventáři, že jeden musí mít ještě perk už ne
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    BAT: A já bych upřesnil, že to omráčení je strength contest. Silní borci se občas vysmeknou, pokud málo sbíráš kytičky.
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: k tomu mam potrebu naprosto zbytecne upresnit, ze to neni stejne tlacitko - omraceni mas k dispozici stale jak bylo, a stealth kill dykou pribude jako dalsi moznost.
    Na PC je to defaultne dlouhe drzeni E pro omraceni, a dlouhe drzeni F pro zapichnuti dykou.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    SOMRAK: jako vyslovene to nepotrebuji k nicemu , jen mi porad vrtalo hlavou proc kdyz na ni najedu v inventari tak se rozsvítí slot (pro stít) a nelze to tam mit,tudiz pouzit.... by stacila naka napoveda ze jeste nemuzu pouzit a proc..... ale moc jsem to nezkoumal a treba tam ta vysvetlivka nekde je.... zatim nejlepsi manual ke hre je pro me GANDHI :))))
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    fungoval jsem krásně bez stealth killu celou hru... a teď má sakra problém při nočním přepadu Talmbergu...
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    GANDHI: ok díky ;-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DASTY1: pro pouzivani dyky na Stealth kill potrebujes iirc Stealth 5 a vzit si stealth kill jako perk. Pak ji není nutny nikam davat, staci, když ji mas v adresari, a stealth kill se provádí jen podrzenim stejného tlačítka, který používáš pro knockout
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam