• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    SNOO: prijde mi ze se ty cykly NPC zhorsili po 1.3 tez, ja mam zas o pulnoci otevrere obchody v ratajích + to ze makaj v noci o tom ani nemluvim ... :/ , tábor v přibyslavicích o pulnoci vypadal jak v poledne :/ ,náhodné setkání skoro vymizela a uz jsou opravdu náhodné !!! , a co jsem slysel tak quest slavíci stale rozbit - jediné co viditelně vnímam že se zlepsilo je počasí a pri zapnutí hry menu vypada lepe ,tak asi lehce nekde optimalizovali jeste .... (PS4)
    BAT
    BAT --- ---
    VLAKODLAK: Tak ted vubec nerozumim o cem je rec. Predpokladam vtipek, kdyz tam je na konci smajlik? nebo... ne, nic me nenapada :-D Prosim vysvetlit :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BAT: Win7 bez nutnosti omezovat proces na max 99%? Evidentně ta i7ma umí :)
    BAT
    BAT --- ---
    SNOO: Nevim jestli ti ta informace k necemu bude, ale...

i7 4820, gtx 780 3GB, 16GB RAM, Win 7
    Hra (zatim jsem zustal na 1.3.2) nastavena na neco mezi Medium a High.
    Zaklad je Medium, k tomu na High: objects, effects, lighting, physics, shadows, textures, vegetation, foliage.
    Object LOD distance: 13 tecek (neboli 65%)
    LOD distance: 7 tecek (35%)
    Vegetation draw distance: 10 tecek (50%)

Nijak brutalni dropy FPS nemam, vetsinou se to drzi mezi 40-55, a kdyz je nejhur tak to klesne nekam ke 30.
    Nemas tam v nastaveni neco omylem nejak brutalne prehuleny co by to zpusobovalo?
    Pripadne pokud bys to mel nainstaleny na HDD, zkus presunout na SSD.
    SNOO
    SNOO --- ---
    i5 6500, GTX 1070, 16GB Ram - Rataje dropy někam k 15 FPS.
    medium details, 1080p

navíc s 1.3 nekonečný načítání při ukončení rozhovoru/nákupu, levitace náhodných lidí, atd..

Ale hlavně že Tereza ve 4 ráno zametá trávník...v bouřce..
    prostě srandovní hra... :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DUBAS_: a porad nepotrebujes ani mililitr vody :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tak kdo to rozjel znovu stimhlen
    Ultimate Realism Overhaul at Kingdom Come: Deliverance Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/447
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ABRIEL: vlastně ani ne...fajn, hnijte si v klášteru... :-)
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    NEVILL: a spoiler tag znas?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EZEE: jop
    EZEE
    EZEE --- ---
    Kdyz jsme u kone, ziskam ho od Racka? Prave jsem se pobil s tim frackem Ptackem a dokoncil lekci u Bernarda.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    BAT: dle meho po nakym case zmizej tak ci tak , ale tady byl asi konkretne problem to znovunacteni hry ,bez nej bys je tam asi mel delsi cas :) - overene to ale nemam (resení : hazet to rovnou na kone ;-) )
    BAT
    BAT --- ---
    Mimochodem, neni nejaky nastaveni, ktery by ovlivnovalo mizeni mrtvol?
    Naposledy mi dve zmizely zatimco jsem cistil jeden tabor banditu - oba dva jsem si odnesl kousek od tabora (mozna tak 50m), aby je nikdo nenasel a nespustil poplach, s tim ze je vylootuju az ten tabor celej doresim, protoze az je oberu tak uz toho ponesu moc.
    No a kdyz jsem skoncil, tak ty dva odneseny uz neexistovali.
    Je mozny ze jsem v prubehu loadoval, pac jsem tam neco hrube pokazil, tak ze by to bylo tim loadingem? ze hra mrtvy neuklada? nebo neloaduje?

Nebo zmizeli protoze jsem se od nich uz moc vzdalil?
    Ale to by pak asi platilo jen v pripade tech co clovek poponese, protoze uz jsem takhle byl od mrtvol mnohem dal a nezmizeli mi (ale ty jsem nenosil, kde padli tam jsem je nechal - ze by to s tim melo neco do cineni?).
    BAT
    BAT --- ---
    REDSNAKE: jo, potvrzuju, uz se mi taky stalo :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    omráčenýho taky můžou vzbudit kamarádi, když ho najdou, bacha na to:)
    BAT
    BAT --- ---
    DASTY1: Nevim. Stalo se mi jen jednou a tak to vlastne mohl byt i nejaky glitch (i kdyz sam verim tomu, ze to glitch nebyl, ze se proste po case vzbudi).

Nez jsem se naucil ten stealth kill, tak jsem delal to, ze jsem banditu v tabore napred omracil, odnesl dal od tabora a tam "hlucne" zapichnul mecem.
    No a jednou jsem takhle typka, co uz byl nejaky cas omracenej, nosil trochu dyl nez obvykle (subjektivne bych rekl ze byl mimo dohromady minimalne 5 a "urcite" ne dyl nez 10 minut skutecneho casu) a kdyz jsem ho shodil na zem, tak se vyskrabal na nohy a zdrhnul mi nekam do lesa :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: dobry jsou taky no name random spawn beggari - který jsou sice při vedomi, ale zas je muzes casto bez nasledku zlikvidovat, když se věci nedari

DASTY1: je to nejspis zavisly na nejaky promeny, nektery lezej dost dlouho, párkrát se mi stalo, ze se mi probrali, sotva jsem je odlozil do krovi
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    AZIM: vidis to jsem ani nepostrehl ;-)

BAT: to me take zajimalo :) ,nevis nahodou po jak dlouhe dobe se probere kdyz ho omracis ?
    BAT
    BAT --- ---
    Jo a kdo by chtel trenovat pickpocketing, tak se mi osvedcili modlici se mnisi.
    Jedina potiz je, ze jim clovek ty kapsy uplne vybere behem par pokusu a pak musi hledat dalsi obeti.
    Pesek sice rika, ze bych mel trenovat na spicich, ale s tim mam naopak spatny zkusenosti - vetsina spicich v moji hre se zda mit tak jemnej spanek, ze je probudi kde co, tak me ti mnisi potesili.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jinak stealth lze relativne rychle trénovat prepadanim pocestnych:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam