• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DIOM
    DIOM --- ---
    BAT: případně lze kumána potají sejmout a obléknout se do jeho výzbroje..tohle jsem jen tan naslepo zkusil a byl jsem mile potěšen, že s takovou možností hra počítá, tj. infiltrovat se v převleku
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BAT: O tom jsem nevěděl, to přijde na přetřes až budu hrát podruhé :D
    BAT
    BAT --- ---
    AZIM, VLAKODLAK: Jestli vite jak je tam takovej "zadni vchod" (nevim jak to jinak popsat - nehlidanej pruchod, kterym se da do toho cumanskyho tabora vlezt aniz by clovek prochazel pres jakoukoliv hlidanou "branu"), tak tam je truhla a v ni kumanskej ohoz.
    Kdyz jsem si ty veci z truhly obliknul, tak jsem mohl po tom jejich tabore chodit temer jak jsem chtel, jen jsem se nesmel dostat k nekterym "vnimavejsim" kumanum bliz nez na cca 5m - nevim na cem to zalezelo.
    Bylo tam myslim asi 5 veci - nejakej hauberk, snad vycpany nohavice, jezdecky boty, kumanska helma co zakryvala tvar (to bych ocekaval ze bude nejdulezitejsi soucast), mozna i nejaky rukavice.
    Zbrane tam nebyly zadny, a nechal jsem si equipnuty ty svoje totalne nekumansky, jinak jsem si pro jistotu sundal nahrdelnik, prsten, a vsechno ostatni co nebylo kumansky.
    Myslim, ze clovek nemusi mit komplet kumanskou vystroj, ale asi urcite je treba mit nejakou tu jejich helmu co kryje tvar, a pak kazdej dalsi kus kumansky vystroje ten prevlek udela uveritelnejsi, takze cim vic kumanskejch veci na sobe clovek ma, tim verohodnejc vypada, a naopak by clovek asi nemel mit nic ne-kumanskyho (zbrane MOZNA nevadi, nebo MOZNA to bylo to co me prozrazovalo kdyz jsem k nim prisel moc blizko).
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    AZIM: Já to v kumanskym zkoušel tam projít a stejně na mě dycky naběhli, nevim, jestli jsem nedělal něco špatně, jako že jsem měl mít i jejich zbraň?
    AZIM
    AZIM --- ---
    VLAKODLAK: presne tak, ja treba akorat resim pribyslavice, skautit mi nejak nejde, pokazdy na me nabehnou ... zatim jsem to vyresil tak ze jsem tabor projel na koni a zkusil bitvu na necisto, nevyhrali jsme trikrat za sebou, kazdopadne si to chci dat s tema volitelnejma ukolama a poradi nekdo kde nejlip sehnat kumanskou uniformu ? a jestli musi byt komplet nebo staci treba jenom trup ?
    SNOO
    SNOO --- ---
    po tom co sem zmidlil partičku fighterů se mě jejich bos lekl tak, že vylez na plot a nechce dolů... :D :(
    prokecnout na plotě nejde :/

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Já vim, že už je na čase, aby to měli všichni dohrané, ale je tu ještě spousta takovejch, co nemaj, bylo by fajn si připomenout jak funguje spoiler tag.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    MILUCH2: ne :)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    SOMRAK: to tam fakt je ? :)) omg
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    UBIK: jo. Když pro něj děláš ten questík, tak se s ním o tom můžeš pobavit.
    UBIK
    UBIK --- ---
    SOMRAK: čurusa, jo.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    UBIK: nebo Pyjusa?
    UBIK
    UBIK --- ---
    SOMRAK: ale prt! :))) já hledal Pijusa, ale jiného.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    UBIK: jo, "sodomita", má to v kadrovym posudku. ten side quest, jak ho Jindra oklati, jsi nehrál?
    UBIK
    UBIK --- ---
    KVIIIK: ne, to vůbec ne. spíše hledám, jak interpretují různé fenomény. vím, že mnicha Lucase si v klášteře dobírají, ale je to vysvětleno tím, že je gay?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ono je tam vic truhel, co nedavaj smysl - třeba věci, co taha kun u sebe jsou ulozeny v jedny very hard truhle v baraku kovare na ratajskym hrade:p
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    CHRMLE: koukal jsem na jednoho streamera, který to tak udělal a fakt má Erik u sebe truhlu s tvým vybavením. Jen pak moce nedává smysl animace po útěku
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    jinak jsem to nedával přímo do té místnosti kde je Erik ale té vedlejší ....do otevřené truhly,...
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    CHRMLE: já to nechtěl riskovat. a zkusil jsem toto a vyšlo to...pak jsem četl na netu že to prý jde..jinak lockpick má pak ten lučištník nebo co na hradbě .. toto sem sejmul dýkou potichu a pak přeskočil abych nemusel přes tři....pak už jen navlíkneš roucho z kláštera imho výborná věc:) a si jak stín :D
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    MILUCH2: apropo ten vranik... jsem premyslel, jestli se vubec nekomu mohlo podarit vzit si veci zpatky rovnou - jestli se pamatuju, tak tam v truhle byla nejaka sejvovice a myslim ze i lockpick, ale nejsem si jistej... Ale stejne byly dvere na hard... Tak jenom jestli to nekdo uspesne zvladnul, muj lockpicking je mizernej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam