• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    UBIK
    UBIK --- ---
    SOMRAK: čurusa, jo.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    UBIK: nebo Pyjusa?
    UBIK
    UBIK --- ---
    SOMRAK: ale prt! :))) já hledal Pijusa, ale jiného.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    UBIK: jo, "sodomita", má to v kadrovym posudku. ten side quest, jak ho Jindra oklati, jsi nehrál?
    UBIK
    UBIK --- ---
    KVIIIK: ne, to vůbec ne. spíše hledám, jak interpretují různé fenomény. vím, že mnicha Lucase si v klášteře dobírají, ale je to vysvětleno tím, že je gay?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ono je tam vic truhel, co nedavaj smysl - třeba věci, co taha kun u sebe jsou ulozeny v jedny very hard truhle v baraku kovare na ratajskym hrade:p
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    CHRMLE: koukal jsem na jednoho streamera, který to tak udělal a fakt má Erik u sebe truhlu s tvým vybavením. Jen pak moce nedává smysl animace po útěku
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    jinak jsem to nedával přímo do té místnosti kde je Erik ale té vedlejší ....do otevřené truhly,...
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    CHRMLE: já to nechtěl riskovat. a zkusil jsem toto a vyšlo to...pak jsem četl na netu že to prý jde..jinak lockpick má pak ten lučištník nebo co na hradbě .. toto sem sejmul dýkou potichu a pak přeskočil abych nemusel přes tři....pak už jen navlíkneš roucho z kláštera imho výborná věc:) a si jak stín :D
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    MILUCH2: apropo ten vranik... jsem premyslel, jestli se vubec nekomu mohlo podarit vzit si veci zpatky rovnou - jestli se pamatuju, tak tam v truhle byla nejaka sejvovice a myslim ze i lockpick, ale nejsem si jistej... Ale stejne byly dvere na hard... Tak jenom jestli to nekdo uspesne zvladnul, muj lockpicking je mizernej :)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    mě ten quest v klášteře byl ze začátku taky protivný, ale nebylo to tak hrozný a věci zůstali normálně u dveřníka....a na Vraníku jsem to vyřešil elegantně, přesunul jsem věci do truhly přímo v Erikově baráku:)) pak se utíkalo lépe ;))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Me to tak sralo ze jsem skočil na střechu a sejmul manika lukem, pak si sedm dni posedel a mám klid od celyho klastera
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    KVIIIK: V klastere? Jeden z tech novicu? Tak to se mi ulevilo, ze sem je pro jistotu sejmul vsechny :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    UBIK: jestli hledáš explicitní důkaz pro to, že je ta hra homofobní mrdka, tak nenajdeš :) U dvou charakterů to není přímo řečeno (a jsou to záporáci), třetí je klaďák a dokonce mu pomáháš proti lidem, kteřá se do něj za to navážejí (klášter).
    UBIK
    UBIK --- ---
    CLAVEN: ano, v tomto bodě ještě nejsem.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    UBIK: Názor na to, či sú v hre homosexuálne postavy? Buď sú, alebo nie sú, to nie je vec názoru.
    UBIK
    UBIK --- ---
    CLAVEN: hraju, neboj. zajímá mě názor cizích.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    UBIK: Nechceš si tú hru zahrať sám?
    UBIK
    UBIK --- ---
    JCD: mohl by prosím někdo rozvést, co jsou zač a jak je to proti nim použito jako páka. jen mě to zajímá.
    JCD
    JCD --- ---
    UBIK: ze jsou homo tam neni explicitne receno. Da se to tak vylozit. Je tam jen receno, ze jsou si velmi blizci a je to pouzito jako paka proti nim. Tot vse.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam